- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
kızçeler unutturdu bana topikimi o yüzden alıntı oldukça geliyorum ..naptın bitirdin mi mantılarınıBiliyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızçeler unutturdu bana topikimi o yüzden alıntı oldukça geliyorum ..naptın bitirdin mi mantılarınıBiliyom
Kocam evde hasta yatmaya geldi , catacak yer ariyorum , fren balata ne varsa tutmuyo arkadashiç bir farkımız yok geçen regl olmaya yakın kaplan kesildim
Allah im bana sakinlik verirde catmam insallah. Bu gun de gorumceler gelcekmis tadindan yenmez olcakkızçeler unutturdu bana topikimi o yüzden alıntı oldukça geliyorum ..naptın bitirdin mi mantılarını
Kocam evde hasta yatmaya geldi , catacak yer ariyorum , fren balata ne varsa tutmuyo arkadas
Allah im bana sakinlik verirde catmam insallah. Bu gun de gorumceler gelcekmis tadindan yenmez olcak
Bende malum hastaligin siniri var herifimde ota b.ka konusur mubarekte 10 kv cenesi var nolcek panpapanpa herifin evde diye mi çatacak yer arıyon hayırdır enişte huysuz mu
mantıların üstüne bu gerginlik dimi ananın hıncını görümcelerden alma bak
uyk panpa on kv gücünde çene offf Allah sabır versinde şu an sende de on Bruce wills gücünde enerji vardır yardırırsın sen olmadı çak ağzının üstüne bi deneBende malum hastaligin siniri var herifimde ota b.ka konusur mubarekte 10 kv cenesi var nolcek panpa
He cakiyimda beni kapiya kosunuyk panpa on kv gücünde çene offf Allah sabır versinde şu an sende de on Bruce wills gücünde enerji vardır yardırırsın sen olmadı çak ağzının üstüne bi dene
bak tanıştırayım panpaHe cakiyimda beni kapiya kosun
Kavgadan hic hoslanmiyorum ama biri ters turs konusursada verecegim tepkiyi bende bilemem okeliyim cok okeli, niye burda kizgin sifat yok smiley miydi
Hakkini helal et panpa benim devreler gene gitti
bak tanıştırayım panpa
git devrelerini düzelt
harbinin tanıtacağıda bu kadar olur
hıııhhhhhhhhhhhhhhhharbinin tanıtacağıda bu kadar olur
harbiyi smilelerimle dövmem lazımdı zatiO ne lan doveydin tam olurdu
Harbi sira sendehıııhhhhhhhhhhhhhhh
Siz pro oldugunuz icinmi bunlari bile koyuyonuz hihharbiyi smilelerimle dövmem lazımdı zatiEki Görüntüle 1434535
yoo onlar resimSiz pro oldugunuz icinmi bunlari bile koyuyonuz hih
Haaa pardon.yoo onlar resim
hiç sorma bende aldandım kandım gittim pro oladum ama para bende diyecek havayı atamıyorum
Haaa pardon.
Ne bileyim arkadas prolar bi sekil biseler yapiyo artiz artiz
Bi sitem bi biseylervar sende , ne is , yosam beceremiyonmu caka satmayi panpahiç sorma bende aldandım kandım gittim pro oladum ama para bende diyecek havayı atamıyorum