- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
yok leeen nerde bende havaBi sitem bi biseylervar sende , ne is , yosam beceremiyonmu caka satmayi panpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok leeen nerde bende havaBi sitem bi biseylervar sende , ne is , yosam beceremiyonmu caka satmayi panpa
Gercekten bi nanesi yokmu bu pronun. Hani gorunmez felan oluyomusun mandrake gibi hiiiyok leeen nerde bende hava
ıh yok bi esprisi sadece pro üyelerin girdiği bir alan var ordada konu yok kimse uğramıyoGercekten bi nanesi yokmu bu pronun. Hani gorunmez felan oluyomusun mandrake gibi hiii
Insallah yarismadan felan almissindir , para verdiysen uzulurum panpaıh yok bi esprisi sadece pro üyelerin girdiği bir alan var ordada konu yok kimse uğramıyo
para verdim lan bildiğin para sonra adi daşım FallenAngel dedi ki niye aldın laaayn ben sana yeni yılda hediye edecektim...Insallah yarismadan felan almissindir , para verdiysen uzulurum panpa
Benim herif acikmisıh yok bi esprisi sadece pro üyelerin girdiği bir alan var ordada konu yok kimse uğramıyo
tamam tatlım benim herifte evde yemek yapacaktı du bi sorayımBenim herif acikmis
Gorusuruz insallah optum
Yazik olmus bepara verdim lan bildiğin para sonra adi daşım FallenAngel dedi ki niye aldın laaayn ben sana yeni yılda hediye edecektim...
iş işten geçince bana proluk alacaklar zincir yaptı
Ne diyosun visss erkek gismisi yemek mi yaparmis, kiskandim leyntamam tatlım benim herifte evde yemek yapacaktı du bi sorayım
kıskanma bu hafta öyle oldu devamı gelir inşaallahYazik olmus be
Neyse bana ders olsun demi
Ne diyosun visss erkek gismisi yemek mi yaparmis, kiskandim leyn
Bu hamis niye burda?kıskanma bu hafta öyle oldu devamı gelir inşaallah
Bende bekliyorum hamilelik haberini , hamisi gorunce atladim hemen kusura bakmakıskanma bu hafta öyle oldu devamı gelir inşaallah
panpaaaaaaaaaaaaaaa daha 8 gün var bekliyom bööön gibiBende bekliyorum hamilelik haberini , hamisi gorunce atladim hemen kusura bakma
Esin yemekler yapip iyi bakiyo sana oylemi
Yeni gordum la burayipanpaaaaaaaaaaaaaaa daha 8 gün var bekliyom bööön gibi
işte geç görüyoz ondan buluşamıyoruz panpa sana neon ışıklarla oklar yaptırcam candy shopa gider diyeYeni gordum la burayi
Cok komik . Sabah sabah soguk dus etkisi yapti leyn. Sende benim herif gibi espri ozurlusunişte geç görüyoz ondan buluşamıyoruz panpa sana neon ışıklarla oklar yaptırcam candy shopa gider diye
en kötü olmadığımı biliyodum laaaaaaaynCok komik . Sabah sabah soguk dus etkisi yapti leyn. Sende benim herif gibi espri ozurlusun
Ama iyi haber ben daha kotuyum
Ozeldeki alintilari poh lamisim . Sen bi nane anladinmi?en kötü olmadığımı biliyodum laaaaaaayn
ben senle konuşmaya başladığımdan beri anladım kelimesini rafa kaldırdım panpaOzeldeki alintilari poh lamisim . Sen bi nane anladinmi?
Hosgeldin dunyamaben senle konuşmaya başladığımdan beri anladım kelimesini rafa kaldırdım panpa