- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Kızzz gebelik okudum hamilemisin sen yavruuiki gündür her saniye uyku modundayım panpa bilmiyom sanırım gebeliğe şartladım kendimi günaydın
kiiiz ofluuum nörüyon günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzz gebelik okudum hamilemisin sen yavruuiki gündür her saniye uyku modundayım panpa bilmiyom sanırım gebeliğe şartladım kendimi günaydın
Park bu gunde tuhaf bi ruya gordum tedavi olmam lazimiki gündür her saniye uyku modundayım panpa bilmiyom sanırım gebeliğe şartladım kendimi günaydın
günleri değerlendirdim offlum artık kırdım kafayı olacaksa olsun korkuyla ittikçe 40 ma gelecem yoksam...nasipse artık beklemedeyim nasip ne zamanaysa..Kızzz gebelik okudum hamilemisin sen yavruu
bu gece kim düştü yatağından behlül müPark bu gunde tuhaf bi ruya gordum tedavi olmam lazim
Ne hamilemisiniki gündür her saniye uyku modundayım panpa bilmiyom sanırım gebeliğe şartladım kendimi günaydın
İvettt sana dedimBanami diyosun alinti yokki anlamadim beybisi
Hadi bakalım hayırlısıı..günleri değerlendirdim offlum artık kırdım kafayı olacaksa olsun korkuyla ittikçe 40 ma gelecem yoksam...nasipse artık beklemedeyim nasip ne zamanaysa..
bu gece kim düştü yatağından behlül mü
değilim la bekliyoz ya manyakNe hamilemisin
Bu hatunu çözünce bana da bildir beybiii.Ne karmasik kadinsin
Ama ben seni cozcem
herbir şeyim ortada benide çözemiyosanız sizde var bi beceriksizlikBu hatunu çözünce bana da bildir beybiii.
Oyle deme ya. Tansu cilleri gordum . Gecmis zaman gercekten kabuskaruyr gezerlik ne arasan vardi ilac tedavisi goŗdum aylarca . Simdi yine sacmaruyalar ,kabuslar biktim yeminlegünleri değerlendirdim offlum artık kırdım kafayı olacaksa olsun korkuyla ittikçe 40 ma gelecem yoksam...nasipse artık beklemedeyim nasip ne zamanaysa..
bu gece kim düştü yatağından behlül mü
Oyle deme ya. Tansu cilleri gordum . Gecmis zaman gercekten kabuskaruyr gezerlik ne arasan vardi ilac tedavisi goŗdum aylarca . Simdi yine sacmaruyalar ,kabuslar biktim yeminle
Daha afyonum patlamadi gulmedeğilim la bekliyoz ya manyak
o ne be tansu çilleri gördün diyemi tedavi gördün sen nasıl gördünki tedavilik oldun..Oyle deme ya. Tansu cilleri gordum . Gecmis zaman gercekten kabuskaruyr gezerlik ne arasan vardi ilac tedavisi goŗdum aylarca . Simdi yine sacmaruyalar ,kabuslar biktim yeminle
Kiz oflu firirum seni da. Cok kabus goruyodum uyur gezerlikte vardi e bu 2 ay surekli devam edince tedavi gordumo ne be tansu çilleri gördün diyemi tedavi gördün sen nasıl gördünki tedavilik oldun..
o ne be tansu çilleri gördün diyemi tedavi gördün sen nasıl gördünki tedavilik oldun..
Kiz oflu firirum seni da. Cok kabus goruyodum uyur gezerlikte vardi e bu 2 ay surekli devam edince tedavi gordum
Arada sende kim vurduya gitmeyesin
Hımmm anladımm beybi .. timam kızmaa geçmiş olsunnn..Kiz oflu firirum seni da. Cok kabus goruyodum uyur gezerlikte vardi e bu 2 ay surekli devam edince tedavi gordum
beybisi yemek yarışmalarından gerçek dünyaya dön hele biHımmm anladımm beybi .. timam kızmaa geçmiş olsunnn..
Hos geldin canim nasilsinParkkk