- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
oooov panpa hiç hoş bir karşılama merasimi yapmadın hani konfetiler hani direk dansçıları hani dansözlerHosgeldin dunyama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooov panpa hiç hoş bir karşılama merasimi yapmadın hani konfetiler hani direk dansçıları hani dansözlerHosgeldin dunyama
Hastayim oglum yosam ben yapardim oryantalide o guzel asure tenceremle bu yiter mioooov panpa hiç hoş bir karşılama merasimi yapmadın hani konfetiler hani direk dansçıları hani dansözler
şıkıdımlı kem erinde var mı?Hastayim oglum yosam ben yapardim oryantalide o guzel asure tenceremle bu yiter mi
Benim baci aradi 1 saat cene yapti bu arada esim misafir gelcek dedi evi temizlemem lazim , dondurucuda sigara boregi, cup cake, lokumlu kurabiyem var yanina ne yapayim bi fikir ver bacim.şıkıdımlı kem erinde var mı?
Gecmis olsun bebisim noldu sanaTünaydın yavruu. hasta oldum ben salya sümük kemik ağrısı 2 gündür portakal yemekten öğğğ dedim artıkk..
Grip oldum canım yaa.cumartesi pazar ful yattımm şimdi işteyim ama çıkıcam az sonra hala düzelemedim halsizlik mevcut. izin aldım gidip dinlenicemm..Gecmis olsun bebisim noldu sana
Evdede cocuk yatirirsa tabi, yemek bulasik bana hep oyle olurda hic yatirmazlarGrip oldum canım yaa.cumartesi pazar ful yattımm şimdi işteyim ama çıkıcam az sonra hala düzelemedim halsizlik mevcut. izin aldım gidip dinlenicemm..
Hosgeldin.Yeni
ay nasıl ihtiyacım vardı böyle bir topiğeee...
merhabalar canlar...
ben İzmirden Melek.
iyiki gelmişim canım öyle sıkkın ki
hosbuldum cnm saol...Hosgeldin.
Hayirdir , kotu bi sey yoktur insallah.
Rabbim gonlundekini sana hayirli kilsin insallahhosbuldum cnm saol...
tup bebek yaptirdik. Yarin test gunumuz.
kanda gebelik degerine bakilacak...
tedirgin ve heycanliyim.
hoş geldin melek kusura bakma göremedim seni alıntı olmayınca hatunlarda gidince topiğim kimsesiz gibiydi yeni yeni can kan veriyoruz tekrardanYeni
ay nasıl ihtiyacım vardı böyle bir topiğeee...
merhabalar canlar...
ben İzmirden Melek.
iyiki gelmişim canım öyle sıkkın ki
Hosbuldum cnm. Hayirli insallah. Yavrularimi bekliorum dort gozle...hoş geldin melek kusura bakma göremedim seni alıntı olmayınca hatunlarda gidince topiğim kimsesiz gibiydi yeni yeni can kan veriyoruz tekrardan
sanırım bugün kan testine gittin inşallah hayırlı haberlerini ver biz sana moral veririz
oo ikiz mi 3 üz mü ne kız yavrular bende bekliyorum bu ay bakalım olacak mı...Hosbuldum cnm. Hayirli insallah. Yavrularimi bekliorum dort gozle...
günaydın panpa naptın misafirleriniRabbim gonlundekini sana hayirli kilsin insallah
eee sonuçç smiley paylaşıyorsun .Teee bundannoo ikiz mi 3 üz mü ne kız yavrular bende bekliyorum bu ay bakalım olacak mı...
yok len o ukela smilesi olarak kullanıyom ben ,yetersizlikten napayımeee sonuçç smiley paylaşıyorsun .Teee bundann
Iyi gecti de misafirler eve hayirli olsuna geldiler saniyoduk amway tanitimina bilfigin stand li neli geldiler. Gece 1 de gittiler , oldum yorgunluktan , gecede agrim yanmam coktu uyuyamadim . Cok isim var panpa.günaydın panpa naptın misafirlerini