- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Yeni gelen hatunda cok negatif. yeminle 3günde içim cöktü... depresyona sokuyo lan beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim ki o ?
Yeni gelen hatunda cok negatif. yeminle 3günde içim cöktü... depresyona sokuyo lan beni
Benim yerime alınan eleman işte.kim ki o ?
gelen gideni aratırmış işte sen niye çıkıyosun bir aylığına onu anlamadımBenim yerime alınan eleman işte.
oflayıp pofluyo. her bişiye surat asıyo.
cok negatif. yeminle enerjimi emiyo
aratırırmı bilmem. ama ben bi an önce cıkımda naparsalar yapsınlar.gelen gideni aratırmış işte sen niye çıkıyosun bir aylığına onu anlamadım
1 ay sonra tekrar iş başı dedin ya bende tekrar gelcen sdce bir aylığına çıkıyorsun sandımaratırırmı bilmem. ama ben bi an önce cıkımda naparsalar yapsınlar.
1aylıgına degil canım. tamamen cıkıyorum
yok. başka iş bakcam kendime1 ay sonra tekrar iş başı dedin ya bende tekrar gelcen sdce bir aylığına çıkıyorsun sandım
Cehhhh eeeeee der gibimiNeler yapıyonuz buralarda can sıkıntısından topic topic geziyorum ayol.. onu bızıklıyorum bunu bızıklıyorum sonra kaçıyorum...
heee valla bacımmm o topic bu topic geziyorum iş yerinde sıkıntıdan ..Cehhhh eeeeee der gibimi
iyi yapmışsın kuzum iş değişikliği iyi oluyoryok. başka iş bakcam kendime
aynen valla. yeni işimi heyecanla beklicem. bakalım nerde kısmetimi bulcam.iyi yapmışsın kuzum iş değişikliği iyi oluyor
oh dinlencen bide kıskandım vala haaynen valla. yeni işimi heyecanla beklicem. bakalım nerde kısmetimi bulcam.
9yıldır olcaktı nisanda bu firmada calışmam
SEN GEL PANPAoh dinlencen bide kıskandım vala ha
tamamdır gelirim bak haSEN GEL PANPA
gel nan geltamamdır gelirim bak ha
valla şimdilik kokusu iyi temizlikten sonra kalmadı birşey çok şükür günden güne geçti sanırımgel nan gel
Evi nabtınız?
Ablam yaaa sefkate ihtiyacım varkızlaerrrrr nörüyosunuzzz layynnnn