- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
o zaman iki seçeneğe göre menü hazırlayalımbana baglı. cagırıp cagırmamada kararsızım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman iki seçeneğe göre menü hazırlayalımbana baglı. cagırıp cagırmamada kararsızım..
patlıcan kışın pek iyi olmuyo ya panpa.kız karki armutlu patlıcan kebabı biliyormusun bak süper oluyor
sence cagırsammı? arkadaşlarını cünkü cok kararsızım.o zaman iki seçeneğe göre menü hazırlayalım
görüntüsü güzel ya ondan dedim şeker şimdi o zaman perde pilavı yap o da görüntüsü de lezzeti de şahane oluyorpatlıcan kışın pek iyi olmuyo ya panpa.
ama bak buda olabilir ya
ya ben böyle şeylerde romantik takılmaktan yanayım arkadaş çağırmam şahsen kendim öyle arkadaşlı eğlence yapacaksam da dışarda kutlardım evde de süpriz hazırlar hem dışarda eğlenmiş hemde kendi süprizimi evimdeki romantik atmosferi yakalamış olurdum şahsen ama sen bilirsin panpasence cagırsammı? arkadaşlarını cünkü cok kararsızım.
1evli cift. birde bekarbi arkadaş cagırıcam kişiler bu kadar. belki 1evli cift daha olabilir
perde pilavı meşanetli laynnnngörüntüsü güzel ya ondan dedim şeker şimdi o zaman perde pilavı yap o da görüntüsü de lezzeti de şahane oluyor
romantik romantik takılalım bizya ben böyle şeylerde romantik takılmaktan yanayım arkadaş çağırmam şahsen kendim öyle arkadaşlı eğlence yapacaksam da dışarda kutlardım evde de süpriz hazırlar hem dışarda eğlenmiş hemde kendi süprizimi evimdeki romantik atmosferi yakalamış olurdum şahsen ama sen bilirsin panpa
hımm sen zahmetsiz istiyosun pekala o zaman şöyle güzel bir pilav yap sonra fırında tas kebabı çok güzel oluyor ondan yaparsın salata da dediğin gibi havuç-kabak hem güzel oluyor hemde görseli hoş olmadı bir de kuru fasülye patlatırsınperde pilavı meşanetli laynnnn
cok yorulmakda istemiyom panpa
romantik romantik takılalım biz
arkadaşları başka bahara gelsinler
bide onu ısıtması falan olcak ya ondan şediyomhımm sen zahmetsiz istiyosun pekala o zaman şöyle güzel bir pilav yap sonra fırında tas kebabı çok güzel oluyor ondan yaparsın salata da dediğin gibi havuç-kabak hem güzel oluyor hemde görseli hoş olmadı bir de kuru fasülye patlatırsın
kız biz perde pilavını yapıpı buzluğa atıyoruz misafir gelceği zaman hoop fırına çok güzel birşey yahubide onu ısıtması falan olcak ya ondan şediyom
hiç denemedim. olmadı bunuda şederim.kız biz perde pilavını yapıpı buzluğa atıyoruz misafir gelceği zaman hoop fırına çok güzel birşey yahu
normal zaman için de diyom kuzu misafire iyi oluyor buzluktan çıkarıp pişirmesibence yap kız yazık adama şöyle süslü püslü birşeyler olsunhiç denemedim. olmadı bunuda şederim.
masam caf caflı olsun
perde pilavının mı ? ben hazır yufkayla yapıyorum siirtli varsa kızmasıntarif versene panpa.
pirinc içte dagılmıyomu?normal zaman için de diyom kuzu misafire iyi oluyor buzluktan çıkarıp pişirmesibence yap kız yazık adama şöyle süslü püslü birşeyler olsun
yufkalımı denesem laynnnnperde pilavının mı ? ben hazır yufkayla yapıyorum siirtli varsa kızmasın
yok dağılmıyo karki ben sana benim yaptığımın tarifini vereyimpirinc içte dagılmıyomu?
yufkalımı denesem laynnnn
bende nefisyemekten tarif bakıyodum
milföyle bile yapmışlar laynnnnyok dağılmıyo karki ben sana benim yaptığımın tarifini vereyim
şimdik 3 kat yufka kullanıyorum ben .önce tavuk haşlıyorsun iki kişiye ne kadar oluyor bilmem tavuk pilav yapcaz işte tavuğunu ona göre ayarlarsınpirinc içte dagılmıyomu?
yufkalımı denesem laynnnn
bende nefisyemekten tarif bakıyodum
milföyle ağır olur ya yemesi zor zatenmilföyle bile yapmışlar laynnnn