- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah dağına göre kışını veriyor ben yemek yapmaya bayılırım ama yemesini sevmem değişik şeyler yapmasını çok severim benimki de düz bir pilavı sevmez mesela onu bir nane olsun domates olsun birşeyle süslüyeceksin değişik şeyler yapacaksın bayılıyor uçuyor mutluluktan tam istediğim gibi o yüzden allah herkesin gönlüne göre veriyor bencebenim kocamda
beklemedeyim daha karki düşünüyorum hala hindi gibihediye işini nabtın
sanırım öyle.allah dağına göre kışını veriyor ben yemek yapmaya bayılırım ama yemesini sevmem değişik şeyler yapmasını çok severim benimki de düz bir pilavı sevmez mesela onu bir nane olsun domates olsun birşeyle süslüyeceksin değişik şeyler yapacaksın bayılıyor uçuyor mutluluktan tam istediğim gibi o yüzden allah herkesin gönlüne göre veriyor bence
aklında ne var.beklemedeyim daha karki düşünüyorum hala hindi gibi
aklımda hiç birşey yok vala şöyle aşırı orjinal bir fikrin gelmesini bekliyorum aklımasanırım öyle.
eşimde bende becerikliyiz. kurban olum laa ben onaaaaa
küsükde bugün
dün tartıştık. mutfagı toparladı. bi iki bulaşıgı elde yıkadı bi kısmını makineye attı
aklında ne var.
hani illaki bi kaç secenek var
içliğini veraklımda hiç birşey yok vala şöyle aşırı orjinal bir fikrin gelmesini bekliyorum aklıma
küsüp durma kız şu adama yazık valla
atarını bize yapıyon zaten adamın ne süçü var gerçi erkek kısmına acımaya gelmeziçliğini ver
küs degilimde aman üfff
ben gecene depsiz bişili aldım boxeratarını bize yapıyon zaten adamın ne süçü var gerçi erkek kısmına acımaya gelmez
valla en sonunda don atlet alcam heralde
vuu iyi akşamlar şekerimben gecene depsiz bişili aldım boxer
iyi akşamlar
Dün yemek yapmaya gittim, hanım abla bi film önermişti onu açtım, filmi bırakamadım çok güzeldikimseler uğramaz oldu herkes neyse de pinkstrap nerde ?
Hangi alemmiş ooda başka alemlerde
Günaydın şekergünayfınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooo erkencisin panpaaaaaGünaydın şeker
Akşam uyuyakaldım erkenden tv karşısında, eşimde gece 3 te hadi yatağa diye uyandırdı, uykum kaçtı haliyleoooo erkencisin panpaaaaa
akşam kitap okumaya verdim kendimiAkşam uyuyakaldım erkenden tv karşısında, eşimde gece 3 te hadi yatağa diye uyandırdı, uykum kaçtı haliyle
Sen naptın?
İyi yapmışsın, ben iyice terk ettim kitabıakşam kitap okumaya verdim kendimi
135sayfa okumuşum düşün
ya eşinle zaman gecirmek istiyosun.İyi yapmışsın, ben iyice terk ettim kitabı
Önceden bildiğin bağımlıydım, kitap okumadan uyuyamazdım falan, evlilik değiştiriyor insanı
Hangi kitabı okuyorsun?
parkı yicem 1 aygünaydın genşler o ne len kark aslan mı kesilmiş ?