- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
içim cömelio işte alla allakark o iletinin anlamı ne kız içim çömeldi
ne ola ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim cömelio işte alla allakark o iletinin anlamı ne kız içim çömeldi
ne ola ki
hoşgeldin tatlım nerelerdesin yahu
hiç çıplak gözle görmedim istanbulu üniyi samsunda okudum gezi oluyordu her sene fakat hiç nasip olmadı hep birşeyler çıktı gidemedim.Kardeşim orda benim üni okuyor.Ben ankara'lıyım doğma büyüme ailemde orada zaten..
Şu anda istanbulda'yım..
içim cömelio işte alla alla
hiç çıplak gözle görmedim istanbulu üniyi samsunda okudum gezi oluyordu her sene fakat hiç nasip olmadı hep birşeyler çıktı gidemedim.Kardeşim orda benim üni okuyor.
hiç çıplak gözle görmedim istanbulu üniyi samsunda okudum gezi oluyordu her sene fakat hiç nasip olmadı hep birşeyler çıktı gidemedim.Kardeşim orda benim üni okuyor.
iyiyim çok şükür tatlım yaramaz mı olmuş merthoşbuldum bebeğim
hiç giremiyorum bu aralar mertten dolayı
birde temizlik yapıyorum kaç gündür
nasılsın bakıyım
iyiyim çok şükür tatlım yaramaz mı olmuş mert
yavrum ya kıyamam sana az daha sabret artık büyüdükçe eziyeti kalmaz tam oyun zamanı şimdi onun dazaten yaramazdı anlatmıştım ya canım hiperaktivite dikkat eksikliği vardı
bu aralar iyice abarttı evi temzliyorum o arkadamdan saniyesinde batırıyor dağıtıyor.
yavrum ya kıyamam sana az daha sabret artık büyüdükçe eziyeti kalmaz tam oyun zamanı şimdi onun da
çömelmesin yorulur bir sandelye çek otursun bari
oy oy oyyyy valla işin zor kuzum allah yardımcın olsunevet canım öyle sabrediyorum ama çok zor vallahi
onun oyun anlaşıyı kırmak dökmek
boyama kitabı aldım yapboz aldım dolu oyuncağı var hiç biriyle oynamıyor
hep evdeki eşyaları dağıtacak
dün yoğurt yiyordu sen git ellerine yoğurda bula bütün vitrinlere aynalar sür gelde delirme şimdi
cuğara molası mı kark
yok ama bi tellendiremdidimdi. kalemle cok zevkli oliycuğara molası mı kark
yok ama bi tellendiremdidimdi. kalemle cok zevkli oliy
pro içek layn
buyur o vakit karki ben puro sevmem ya hatırın için artıkpro içek layn
buyur o vakit karki ben puro sevmem ya hatırın için artık
bir zamanların stathamı
cüneytttttttt