- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
yok değilim en küçüğümüz de kız da ufak o ablası 4.sınıfa gidiyor ben olmadım mı o da koşar ama bulaşığa falan evde süpürür ama ona da kıyamıyorumsüpersin sen tek kızmısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok değilim en küçüğümüz de kız da ufak o ablası 4.sınıfa gidiyor ben olmadım mı o da koşar ama bulaşığa falan evde süpürür ama ona da kıyamıyorumsüpersin sen tek kızmısın?
Yok park tehlikeli sularda o yüzden yazdimbu sefer o amaçla gelmedin demi hanım ablayı göremiyorum çünkü
hayırdır nolmuş patronaYok park tehlikeli sularda o yüzden yazdim
Yok park tehlikeli sularda o yüzden yazdim
sağ olun hamd olsun bende iyiyimHoş buldum,iyiyim teşekkürler siz?
Cephanede
Siyasete dalmışhayırdır nolmuş patrona
Bak şimdi
yarına banlanır o zaman durmuyor ki arkadaş bi patronluğunu bil otur şurda dimi yok anam yok illa burnunu dikine gitcekSiyasete dalmış
Asi kız anacimyarına banlanır o zaman durmuyor ki arkadaş bi patronluğunu bil otur şurda dimi yok anam yok illa burnunu dikine gitcek
aynen öyle sen neler yapıyorsun bakalım gelsene buralara hiç uğramıyorsun ortalığı talan edip gittinAsi kız anacim
Hahhah bir iki selam verdim,kimse ilgilenmedi benle triplere girdim ondan gelmiyormaynen öyle sen neler yapıyorsun bakalım gelsene buralara hiç uğramıyorsun ortalığı talan edip gittin
aa sen gel ben alırım selamını şekerim bak tanışmamıştık bile şu ilgime alakama bakHahhah bir iki selam verdim,kimse ilgilenmedi benle triplere girdim ondan gelmiyorm
eğer bu ilgide gram eksilme olursa yakarim bu topigiaa sen gel ben alırım selamını şekerim bak tanışmamıştık bile şu ilgime alakama bak
yaa nerelerdesin merak ettim seni sayfana yazılmıyor özel mesaj da atılmıyordu bi türlü ulaşamadım sana kaçakHey millet napiyonuz benim yerime eleman basladi isyerinde bilgisayara gecemiyorum telden yaziyorum. Yeni eleman yetissin komple emekli olucam son 1 haftam falan kaldi
hı ama niye öyle korkutuyorsun ki güzel kardeşimeğer bu ilgide gram eksilme olursa yakarim bu topigi
Bizde böyle pampahı ama niye öyle korkutuyorsun ki güzel kardeşim
bak senBizde böyle pampa