- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
en şanslı kız ee de bakalım kimsin kimlerdensin anlat hele
26,5 yasindayim 2,5 yıllık evliyim. Hep bucuklu oldu ama calisiyorm bugün izin verdim kendime öyle ışte. Sen peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en şanslı kız ee de bakalım kimsin kimlerdensin anlat hele
hımm sende mi evlisin aman bende minnak işte 23 yaşındayım hiç buçuk yıllık evli değilim ama 4 aylık sözlüyüm çalışıyorum bende malum olunduğu üzere mimarım sen ne işle meşgulsün şekerim
26,5 yasindayim 2,5 yıllık evliyim. Hep bucuklu oldu ama calisiyorm bugün izin verdim kendime öyle ışte. Sen peki
Evli kadinlara özel dusmanligin mi var nedir yani boşanak mi ben modacıym şekerimhımm sende mi evlisin aman bende minnak işte 23 yaşındayım hiç buçuk yıllık evli değilim ama 4 aylık sözlüyüm çalışıyorum bende malum olunduğu üzere mimarım sen ne işle meşgulsün şekerim
yok benim düğüne baya varda ondan vayy modacı demek süpermiş kendi atölyen falan mı varEvli kadinlara özel dusmanligin mi var nedir yani boşanak mi ben modacıym şekerim
He kiskandin yani beni gelünlükçüyüm magazam varyok benim düğüne baya varda ondan vayy modacı demek süpermiş kendi atölyen falan mı var
ay oley gelinlikçi buldummmgıskanıyom ben hangi şehirdesinHe kiskandin yani beni gelünlükçüyüm magazam var
Mersindeyim. Çok sevinme ben kaprisli gelinlikciyim herkese dikmiyorum öyleay oley gelinlikçi buldummmgıskanıyom ben hangi şehirdesin
bende kaprisli gelin olurum o vakit yok ya diktirmek için değil fikir alırım senden seni stil danışmanım ilan ediyorum çok şanslısınMersindeyim. Çok sevinme ben kaprisli gelinlikciyim herkese dikmiyorum öyle
Ay suan nasil gururlandim anlatamambende kaprisli gelin olurum o vakit yok ya diktirmek için değil fikir alırım senden seni stil danışmanım ilan ediyorum çok şanslısın
ahaha tabiki bunu herkes yaşayamaz dünyadaki sayılı şanslı insanlardansın şu anAy suan nasil gururlandim anlatamam
ha böyle oldumahaha tabiki bunu herkes yaşayamaz dünyadaki sayılı şanslı insanlardansın şu an
Nisanli bayanlar ozellikle harbiye iyi davraninbende kaprisli gelin olurum o vakit yok ya diktirmek için değil fikir alırım senden seni stil danışmanım ilan ediyorum çok şanslısın
yakala koş hadi kolay gelsin şekerim çok memnun oldum ayrıcaha böyle oldum
Ben şimdilik çıkıyorm. Evim almış başını gidiyor,tututayim kulagindan " nereye gidiyon la sen" diyeyim
Nere gidiyosun gel burayaha böyle oldum
Ben şimdilik çıkıyorm. Evim almış başını gidiyor,tututayim kulagindan " nereye gidiyon la sen" diyeyim
öyle davranmak zorundaymışım zaten tehdit etti beniNisanli bayanlar ozellikle harbiye iyi davranin
Yapar o cadalozöyle davranmak zorundaymışım zaten tehdit etti beni
şimdi cadaloz da demeyelim bombalıyor sonra buralarıYapar o cadaloz
Ne dedim benşimdi cadaloz da demeyelim bombalıyor sonra buraları
hiçbişey demedin ki ne demişsin kim demişNe dedim ben
Harbiyi coook severim ne kadar akilli ne kadar guzel ne kadar harika bir insandir kendilerihiçbişey demedin ki ne demişsin kim demiş