- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
çok da güzel oluyor valla aşırı kullanışlı mutfakta halıdan nefret ederim benhalısız ev mi olur lan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok da güzel oluyor valla aşırı kullanışlı mutfakta halıdan nefret ederim benhalısız ev mi olur lan
Rüyanda beni mi gördünNasılsıniz laaayyyynnnn minnak kaj pinkyyyyyy burdami
Uyandımmaynen öyle şekeimpinki de kalır aslında da daha uyuyodur o
yeni mi uyandınRüyanda beni mi gördün
Uyandımm
Selam millet
Ama ben geç saatlere kadar forumda oluyorumyeni mi uyandın
bende geç yatıyorum ama 8de ayaktayım dövcem seni pinkiAma ben geç saatlere kadar forumda oluyorum
Çok geç uyuyoruz, sabah kalkıp eşimi yollayıp tekrar uyuyorum, uyandırmıyorda sağolsun, biri beni hatırlayıp arayana kadar uyuyorum
Dövme yaaabende geç yatıyorum ama 8de ayaktayım dövcem seni pinki
patroniçe cadısı der ikenDövme yaaa
Ters kedi ne ediy
Birde o patroniçe cadısı
Bende erken kalkmak istiyorum ama akşama kadar zaman geçmez diye tekrar uyuyorum
ay ne biyim kedi bi gitti gelmedi araştırmaya mecalim yok şu an aşırı yorgunumDövme yaaa
Ters kedi ne ediy
Birde o patroniçe cadısı
Bende erken kalkmak istiyorum ama akşama kadar zaman geçmez diye tekrar uyuyorum
Papucumun şefi derkenpatroniçe cadısı der iken
ortalık karıştırmak gibi olmasın kark da sana uşt kupek dediydi patronpatroniçe cadısı der iken
Elleme zaten boşver nasılsa o kedi buraya gelecekay ne biyim kedi bi gitti gelmedi araştırmaya mecalim yok şu an aşırı yorgunum
http://3.bp.blogspot.com/-6TLJY3bWWe4/UoaJwSHB2OI/AAAAAAAAARc/_eRO1ZepRZ8/s1600/kedi.jpgElleme zaten boşver nasılsa o kedi buraya gelecek
karki dedi onu ben mutabıkız dedim bi keremPapucumun şefi derken
Neden mutabık oluyorsun, ben şef değil miyim, bugün yap benim çorbamın aynısından bende bırakcam kemeri sizekarki dedi onu ben mutabıkız dedim bi kerem
sen yap o çorbayıda bizede yedir de biz de seni şef olarak kabul edelim anlatabildik mi şeeeeffffNeden mutabık oluyorsun, ben şef değil miyim, bugün yap benim çorbamın aynısından bende bırakcam kemeri size
BANA MUTABAKAT DEME KAFAYI YİCEMMMMMMMMMkarki dedi onu ben mutabıkız dedim bi kerem
O zaman toplanın bize gelin yapayımsen yap o çorbayıda bizede yedir de biz de seni şef olarak kabul edelim anlatabildik mi şeeeeffff
Doğum günü nasıl geçtiBANA MUTABAKAT DEME KAFAYI YİCEMMMMMMMMM