- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
şu an o moddayımAy çok tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an o moddayımAy çok tatlı
niyekineBANA MUTABAKAT DEME KAFAYI YİCEMMMMMMMMM
O zaman toplanın bize gelin yapayım
Doğum günü nasıl geçti
ÇOK GÜZELDİ CANIMO zaman toplanın bize gelin yapayım
Doğum günü nasıl geçti
niyekine
Neden ki bizden mi kurtulmak istiyorsunşu an o moddayım
yok uyumak istiyorum aşırı yorgunum ya yorgunluğumu atamadım bi türlüNeden ki bizden mi kurtulmak istiyorsun
Bu akşam erken uyu, yarın daha enerjik görelim seniyok uyumak istiyorum aşırı yorgunum ya yorgunluğumu atamadım bi türlü
yok ya uykular haram banaBu akşam erken uyu, yarın daha enerjik görelim seni
hah işte aynıyız kuzum bir de evin bir dünya işi akşamları çok yorgun oluyorum iyi ki uzun bir de geceler kısa olsa napcaz bilmiyorumAY AKŞAMLRI BENDE 2 DEN AŞŞA YATMIYORU SABAHTA KALAKIYORUM
hah işte aynıyız kuzum bir de evin bir dünya işi akşamları çok yorgun oluyorum iyi ki uzun bir de geceler kısa olsa napcaz bilmiyorum
bende bi koca yok şekerim evde herşeyi yapıyorum zaten yemek temizlik bulaşık ütü ne ararsan varbirde üstüne ev ii ve yemeği eklsene bulaşıklar yıkanacak , kocaya güler yüz of off
ANAAA:)bende bi koca yok şekerim evde herşeyi yapıyorum zaten yemek temizlik bulaşık ütü ne ararsan var
hoş geldinn nasılsınnn?Hoopp sakinn
ya o da yapıyor da annemde alerjik astım var neredeyse herşeye alerjisi var deterjana toza toprağa güneşe neye ararsan var o yüzden o yapınca mahvoluyor bende kıyamıyorum ben gelene kadar yapabildiği kadar yapıyor bende akşamları yapıyorum artık elimden geldiğinceANAAA:)
annen neden yapmıyı kuzum..
bombalar nerde ?Hoopp sakinn
Hoş buldum,iyiyim teşekkürler siz?hoş geldinn nasılsınnn?
Cephanedebombalar nerde ?
bu sefer o amaçla gelmedin demi hanım ablayı göremiyorum çünküHoş buldum,iyiyim teşekkürler siz?
Cephanede
süpersin sen tek kızmısın?ya o da yapıyor da annemde alerjik astım var neredeyse herşeye alerjisi var deterjana toza toprağa güneşe neye ararsan var o yüzden o yapınca mahvoluyor bende kıyamıyorum ben gelene kadar yapabildiği kadar yapıyor bende akşamları yapıyorum artık elimden geldiğince