- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
aynen öyle şekeimpinki de kalır aslında da daha uyuyodur oo bir selam veriri gider burada gene sen ben minnak kalurrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle şekeimpinki de kalır aslında da daha uyuyodur oo bir selam veriri gider burada gene sen ben minnak kalurrr
işler yoğun uleyn bir de girdikçe bdv ye yorum yapasım geliyor bugünaynen öyle şekeimpinki de kalır aslında da daha uyuyodur o
onun mesaisi 1 den sonra:)aynen öyle şekeimpinki de kalır aslında da daha uyuyodur o
çok bi atraksiyon yok bdvde buraya yaz senişler yoğun uleyn bir de girdikçe bdv ye yorum yapasım geliyor bugün
apartman kurallarında avam elit politikalarına girdik:=Dçok bi atraksiyon yok bdvde buraya yaz sen
Eveto bir selam veriri gider burada gene sen ben minnak kalurrr
çok kıskanıyomonun mesaisi 1 den sonra:)
vukuat varsa alırım bi dal patronapartman kurallarında avam elit politikalarına girdik:=D
benimkide göçük altında yardımcım gelmeyecek 2 hafta çok kötü durumda ev gidip temizlik yapmam lazımEvet
belki bende birazdan cıakrım.
fena kar yagıyor. erken gidiciyk eve. gidimde totoşumu devirip yatım.
evim fena evi temizlerim biraz
benimkide göçük altında yardımcım gelmeyecek 2 hafta çok kötü durumda ev gidip temizlik yapmam lazım
mutfak halın NE HALDE BENİM MUTFAK HALIM LEŞ OLUYOR YA
halıda bişiler görüyorum aman boşver. cumartesi temizlicem diyorum
ve 2haftadır böyleyim...
krem acık ton. leş gibi. 1-2haftaya arkadaşımla sözleştik. eve dip bucak gircezmutfak halın NE HALDE BENİM MUTFAK HALIM LEŞ OLUYOR YA
EVET ya kadınsız olmuyor maalesefkrem acık ton. leş gibi. 1-2haftaya arkadaşımla sözleştik. eve dip bucak gircez
yeni işe girince ay 1 bayan alcam.
günlük rutin işlerimde sıkıntı yokda. camdı. halıydı. duvardı onlar sıkıntı
biz mutfakta halı kullanmıyoruz süpürüp siliveriyoruz yerleri çok rahat oluyor inan bence sende kaldır kuzumutfak halın NE HALDE BENİM MUTFAK HALIM LEŞ OLUYOR YA
ay öylede bana boş gelir ya birde halim çok tatlı cup cakeliibiz mutfakta halı kullanmıyoruz süpürüp siliveriyoruz yerleri çok rahat oluyor inan bence sende kaldır kuzu
ya bir süre sonra alışırsın inan çok rahat oluyor ben hiç sevmiyorum mutfakta halım olsa haftada bir yıkarım herhalde kafayı yerimay öylede bana boş gelir ya birde halim çok tatlı cup cakelii
zaten leş gbi oluyor ister istemez dökülüyor bişeylerya bir süre sonra alışırsın inan çok rahat oluyor ben hiç sevmiyorum mutfakta halım olsa haftada bir yıkarım herhalde kafayı yerim
ya işte o yüzden kullanmamak en iyisi bence bir iki hafta denemelisinzaten leş gbi oluyor ister istemez dökülüyor bişeyler
halısız ev mi olur lanbiz mutfakta halı kullanmıyoruz süpürüp siliveriyoruz yerleri çok rahat oluyor inan bence sende kaldır kuzu