- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Pişt.. o yarışmanın birincisiyim dikkatini çekerimBUNU YAPTA GÖRELİM
öyle yumurta yağ çırpmaya benzemezzz
Bugün menüm hazır yarın yapıp resmini koyayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişt.. o yarışmanın birincisiyim dikkatini çekerimBUNU YAPTA GÖRELİM
öyle yumurta yağ çırpmaya benzemezzz
Denemeden bilemezsinAz ölçüyle 1 sefer denemelisin sonra eminim ustası olursun
o heryerde var ya burda da var geleneksel türk yemeği sanırım kime sorsam biliyor
Abla sen beni üzenleri hallet ben sana vercem kemeri merak etme
ya bu çok havalanmışş biri durdursun şunuuPişt.. o yarışmanın birincisiyim dikkatini çekerim
Bugün menüm hazır yarın yapıp resmini koyayım
Allah kolaylık versin canım çalışınca zorya ben akşam 6da çıkıyorum işten gün aşırı neredeyse misafir geliyor o yüzden ne yaptığımı bilemiyorum bazen
Yeni kategori anketine bekliyorum o zamanheycanla bekliyorum o zaman
Sayıyorum:Sen listeyi ver bana gerisini düşünme
afyon kütahya uşak ve ıspartada var misal keşkek heryerde vardır ama anavatanı afyon herkes bilir yani arabaşını bizim burlarda özellikle meşhurdur ama ben hiç sevmiyorumçorbasını yaparımda ya hamuru nolcekkk
aaa hayır bilmeyende çok var yaa.. Ayrıca YOZGATIN o canıssssıı
aaa niye yaa hamuruyla lüp yutacaksınnnafyon kütahya uşak ve ıspartada var misal keşkek heryerde vardır ama anavatanı afyon herkes bilir yani arabaşını bizim burlarda özellikle meşhurdur ama ben hiç sevmiyorum
Bu ay bitene kadar böyle şekerimya bu çok havalanmışş biri durdursun şunuu
İşte az ölçüyle deneyebilirsin ne kadar zor olabilir kiİlk yaptığında olmaz sonra olurçorbasını yaparımda ya hamuru nolcekkk
aaa hayır bilmeyende çok var yaa.. Ayrıca YOZGATIN o canıssssıı
yok ya hiç sevmem leyleğin kurbağa yuttuğu gibi yuduver derler burdaaaa niye yaa hamuruyla lüp yutacaksınnn
Sayıyorum:
kajmer
adra
bazen karkraliçesi
Gerisine zamanı gelince diğerlerine bakarız
Sen sevmediysen, yapmayayımafyon kütahya uşak ve ıspartada var misal keşkek heryerde vardır ama anavatanı afyon herkes bilir yani arabaşını bizim burlarda özellikle meşhurdur ama ben hiç sevmiyorum
Allah kolaylık versin canım çalışınca zor
abla sen katagori açıklanınca bir zahmet gene yazarmısın?
Yeni kategori anketine bekliyorum o zaman
Sayıyorum:
kajmer
adra
bazen karkraliçesi
Gerisine zamanı gelince diğerlerine bakarız
Bu ay bitene kadar böyle şekerim
Benim gibi hanım hanımcık kızı ne hale getirdi kemer
sen yap ya kızlar seviyormuş teşekkürler düşünceli arkadaşım benimbir resmi hakettinSen sevmediysen, yapmayayım
Ama hanım ablaya 1 kere topuğuna sıksanda olur adranınKajmer tamam rakip topik nasılsa halloldu bil onu
Adra bizim topikten yedirtmem onu
Karkraliçesni az ceza verecem şimdilik
Abla Adra'yı bende yedirtmem haberin olsunKajmer tamam rakip topik nasılsa halloldu bil onu
Adra bizim topikten yedirtmem onu
Karkraliçesni az ceza verecem şimdilik
Arabaşı yapıp sana öğreteyim mivay beee şöhreti kaldıramadınnnnnn demekk. neyse alırız havanı raad ol
O zaman bekliyorumsen yap ya kızlar seviyormuş teşekkürler düşünceli arkadaşım benimbir resmi hakettin