- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
O dayanamaz hep ilk gün ekliyoraa haklısın abla ama bu az sinsirellamı bekler benii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O dayanamaz hep ilk gün ekliyoraa haklısın abla ama bu az sinsirellamı bekler benii
ay bana öyle yapmaz inşallahbir kere bende ismi lazım değile küstüm demiştim bana ciddi küstü biliyonmu
ne şarkılar şiirler itaf ettim onaaa
Şimdi sana sırrımı söylüyorumbana bak alırım anahtarını uleynnnnnnnnnnnn
bu arada tartımda süper olur hem görüntüsü hem tadı
keşke tada bakmada olsaa hıh
inşallah şekerimHayırlısı olsun başka bir kategoride bekleriz
kız ne gezcem ben misafirden gelen gidenden başımı alamıyorum ki
şimdi çıkar ortaya hanım aplası geldi yaaaaay bana öyle yapmaz inşallah
Amanında amanın kim gelmiş
çok mütevazi gördüm seniiiŞimdi sana sırrımı söylüyorum
Hiç birşey yapmayı bilmiyorum, yarışmaya koyduğum tariflerin hepsi ilk deneme, artık acemi şansımı dersin, doğuştan yetenek mi dersin bilemem
AblamSeni çok seviyorum biliyorsun değil mi
kız yapıyorum yapmam mı daha pazar tam 9 çeşit şey yaptım da anacım resim çekcem de koycam da ohoo ben çabuk çabuk yapıp geçiyorum yarışma için ayrıca zaman ayırmak lazım gelmessen kafanı kırarımMisafire hiç bir hazırlık yapmıyormusunuzzzzzzzz
ay afyona yolum düşerse gelmiyorum sana beni aç koyarsınnn
Amanin da amanin
hı 9 çeşitmi vay anasını bak sen bizim minnoşaakız yapıyorum yapmam mı daha pazar tam 9 çeşit şey yaptım da anacım resim çekcem de koycam da ohoo ben çabuk çabuk yapıp geçiyorum yarışma için ayrıca zaman ayırmak lazım gelmessen kafanı kırarım
Pinkyyymmmmm biz kardes miyiz aynı tepkiyi vermisizAmanında amanın kim gelmiş
Sen anahtarımı alırken iyi amaçok mütevazi gördüm seniii
neyse bir katagoriler açıklansın bende katılacam
ben çok hamaratımdır mantılar kekler pastalar börekler herşeyi yaparım yöresel yemekler kategorisi de olsun başka bir zaman bakalım hangi yöreler neler yapıyorhı 9 çeşitmi vay anasını bak sen bizim minnoşaa
Ortak noktamız vardır, dombikimPinkyyymmmmm biz kardes miyiz aynı tepkiyi vermisiz
Yarışmaya katılmak şart değil yaptıklarını çek yarışma topğine ekle görsünlerBelki korkar senin yanında hava yapmazlarKatılmanı istemezlerkız yapıyorum yapmam mı daha pazar tam 9 çeşit şey yaptım da anacım resim çekcem de koycam da ohoo ben çabuk çabuk yapıp geçiyorum yarışma için ayrıca zaman ayırmak lazım gelmessen kafanı kırarım
bizim arabaşımız meşur ama yapmayı bilmiyorummmben çok hamaratımdır mantılar kekler pastalar börekler herşeyi yaparım yöresel yemekler kategorisi de olsun başka bir zaman bakalım hangi yöreler neler yapıyor
O kategoriyi ben de çok istiyorum..Biraz farklı yemekler görüp öğrensekben çok hamaratımdır mantılar kekler pastalar börekler herşeyi yaparım yöresel yemekler kategorisi de olsun başka bir zaman bakalım hangi yöreler neler yapıyor