- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
tamamdırO zaman bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdırO zaman bekliyorum
HıhAbla Adra'yı bende yedirtmem haberin olsun
Ama burda değil nasıl savunsunHıh
Çocuk mu o, kendini savunabilir gayet
Ama görmedin mi, tarifini paylaşırken bana selam yollamışAma burda değil nasıl savunsun
Neden acabaAma görmedin mi, tarifini paylaşırken bana selam yollamış
Sonra geçende parkbyull la arkamdan konuşup, ittifak yapmışlarNeden acaba
abla aşkolsun yaaa hemen beni yem olarak seçmişsinnnKajmer tamam rakip topik nasılsa halloldu bil onu
Adra bizim topikten yedirtmem onu
Karkraliçesni az ceza verecem şimdilik
Sen sevmediysen, yapmayayım
Ben senin arkandayım merak etmeSonra deçende parkbyull la arkamdan konuşup, ittifak yapmışlar
Yapamam mı sanıyorsunabla aşkolsun yaaa hemen beni yem olarak seçmişsinnn
bak bak kılıfa bak heleeee
O zaman akşam gelince söyle uslu dursunBen senin arkandayım merak etme
Çünkü elimden almaya çalışıyorsunuzNEVRESTE yarışma giderek hırs ve entrika olmaya başladııı
bu pinkin gözünü kemer bürümüş vay anasınıı
bana bak benle uğraşma seni mahkemeye veririm( kk da çaresiz ve lafı olmayan kadın lafı)Çünkü elimden almaya çalışıyorsunuz
bu arada demek beni öğretmen sandın ha aslında hasız sayılmazsın sana yemek yapmayı öğretcem kısa zamanda annnemmmÇünkü elimden almaya çalışıyorsunuz
Ne diycen hakim bey bu bana yarışmada meydan okuyorbana bak benle uğraşma seni mahkemeye veririm( kk da çaresiz ve lafı olmayan kadın lafı)
Woww.. Merakla bekliyorum o günlerin gelmesinibu arada demek beni öğretmen sandın ha aslında hasız sayılmazsın sana yemek yapmayı öğretcem kısa zamanda annnemmm
Bu yüzden bu kadar sitemlerim. Sen üzülme acıdan bu sözlerim. Karşımda görsem dolar gözlerim.KarKralicesi ben özledim galiba seniiii
köpek gönlüm el vermedi özledim keratayıBu yüzden bu kadar sitemlerim. Sen üzülme acıdan bu sözlerim. Karşımda görsem dolar gözlerim.