- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
şimdi çıkar ortaya hanım aplası geldi yaaaa
Amanında amanın kim gelmiş
AblamSeni çok seviyorum biliyorsun değil mi
Amanin da amanin
Dökülün bakalım neler oluyor pek bir esrarengiz gördüm sizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi çıkar ortaya hanım aplası geldi yaaaa
Amanında amanın kim gelmiş
AblamSeni çok seviyorum biliyorsun değil mi
Amanin da amanin
Bunu çorba yarışmasında yapmışlardı. Değişik duruyor
Denemeden bilemezsinAz ölçüyle 1 sefer denemelisin sonra eminim ustası olursun
Hakikaten, herkes vukuat varmış gibi karşılamışDökülün bakalım neler oluyor pek bir esrarengiz gördüm sizleri
Pinko'yu sıkıştırıp kemerini kapmaya çalışıyoruzDökülün bakalım neler oluyor pek bir esrarengiz gördüm sizleri
bencede ben bi sitede perde pilavını öyle öğrenmiştim hala dua ediyorum onlara bak hem hayır duası alırsınız nevrestecimO kategoriyi ben de çok istiyorum..Biraz farklı yemekler görüp öğrensek
o heryerde var ya burda da var geleneksel türk yemeği sanırım kime sorsam biliyor
Hakikaten, herkes vukuat varmış gibi karşılamış
Pinko'yu sıkıştırıp kemerini kapmaya çalışıyoruz
ah nevrestecim çekebilsem zaten direk yarışmaya katılırım da ben zamanla yarışıyorum işteYarışmaya katılmak şart değil yaptıklarını çek yarışma topğine ekle görsünlerBelki korkar senin yanında hava yapmazlarKatılmanı istemezler
Çok sürmez canım bu olmazsa bundan sonraki bir kategoride yaparızBen de yemek türü istiyorum aslında Yöresel yemekler,kebaplar,bulgur yemekleri gibibencede ben bi sitede perde pilavını öyle öğrenmiştim hala dua ediyorum onlara bak hem hayır duası alırsınız nevrestecim
ablacım hoşgeldin hürmetlerKırmızı halı nerde bakalım
Pinkocan kemeri bana devretcek öye didiiii yoksa sonu kötü olacak tenhada işini bitircem
Tamam Abla ben araya hiç girmiyorum o zamanKırmızı halı nerde bakalım
Pinkocan kemeri bana devretcek öye didiiii yoksa sonu kötü olacak tenhada işini bitircem
o da güzel olur offf hadi bakalım ne zaman belli olcak kategori?Çok sürmez canım bu olmazsa bundan sonraki bir kategoride yaparızBen de yemek türü istiyorum aslında Yöresel yemekler,kebaplar,bulgur yemekleri gibi
Alışkanlık olmamış yoksa en azından son sunum bir foto çekilir..Benim alışkanlık olmuş önce resim çekiyorumah nevrestecim çekebilsem zaten direk yarışmaya katılırım da ben zamanla yarışıyorum işte
ablacım hoşgeldin hürmetler
Tamam Abla ben araya hiç girmiyorum o zaman
BUNU YAPTA GÖRELİMBunu çorba yarışmasında yapmışlardı. Değişik duruyor
Abla sen beni üzenleri hallet ben sana vercem kemeri merak etmeKırmızı halı nerde bakalım
23 Ocak'tan sonra kategori için anket açılacak 1 hafta 10 gün sonra kategori belli olur..En geç şubat tatili sonrası yeni kategoriye başlarızo da güzel olur offf hadi bakalım ne zaman belli olcak kategori?
ya ben akşam 6da çıkıyorum işten gün aşırı neredeyse misafir geliyor o yüzden ne yaptığımı bilemiyorum bazenAlışkanlık olmamış yoksa en azından son sunum bir foto çekilir..Benim alışkanlık olmuş önce resim çekiyorum
heycanla bekliyorum o zaman23 Ocak'tan sonra kategori için anket açılacak 1 hafta 10 gün sonra kategori belli olur..En geç şubat tatili sonrası yeni kategoriye başlarız