Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Bugünkü menüm
Sabah
2 dil. kız. ekmek 2
1 çay kaş. bal 0
1 yumurta 2
Braz maydanoz 0
1 brd. y.yaglı süt 2
Ara
2 adet kuru incir 2
Öğle
100 gr.tavuk gögüs 2
1 dil.kızarmış ekmek 1
Domates, salatalık 0

Akşam
150 gr. tavuk gögüs 3
Yeşil salata yagsız 0
TOPLAM 14 puan (3 puan cepte)
45 dk tempolu yürüyüş
8 bardak su
dans 20 dakika

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar , dün bende saçma sapan beslendim o yüzden gelmeye yüzüm olmadı:26: bugün beslenme adına daha dikkatli davrandım. akşama 15-16 kişilk yemekli bir grup misafirim gelecek. okuldan geldiğimden beri oturmadan koşturuyorum. yemek arası bile veremedim. bügün giremezsem yarın menümü yazarım

monticiğim menün harika puanında öyle

ww ile ilgili ilginç bilgiler öğreniyoruz her geçen gün monticiğim tahlilin iyi çıkmasına sevindim ,7 saat hastanade beklemen kötü olmuş canım ,neyseki sonucun da rahatlamışsındır

aebenciğim hemen umutsuzluğa kapılma, aslında yediklerin abartılı değil, acaba spor konusunda biraz daha kardiyo hareketlerine mi yönelsen. yağ yakımının hızlanması ve kilo verimi için birebir

herkese selam uzun süredir takipteyim sizleri. hatta gizliden gizliye katılıyorum size pzt günü tam olarak puanlı sisteme geçiş yaptım. 21 puanım var.pzt sabah 70,3 kilo ile başladım ve bu sabah tartıldığımda 68,4 idim..giden kilolar yağdan gidiyor kesin çünkü görsel olarak daha fazla kilo vermiş gibiyim...
benim örenmek istediğim birşey var bu akşam eşim bana kokoreç ısmarlayacak. içi alınmış kızarmış yarım ekmek kokoreç kaç puan eder bir fikri olan varmı..

monticiğim menün harika puanında öyle
Öyle mi diyorsun, ben de protein olarak eti fazla aldım diye düşünüyordum şimdi.:26: Biliyorsun diyette bitkisel proteinlerde çok önemli. Özellikle lif içermesi açsından. Sanırım yarın ögle ve akşam bitkisel pro tüketecem canım. Senin fikri ne bu konuda?Benim kafam karıştı biraz:44:
ww ile ilgili ilginç bilgiler öğreniyoruz her geçen gün monticiğim tahlilin iyi çıkmasına sevindim ,7 saat hastanade beklemen kötü olmuş canım ,neyseki sonucun da rahatlamışsındır
Ya çok sagol, iyi çıktı şükür. Yoksa başımın derdi olan bu ilacın bir de dozu artacaktı. Bu kilolarımın nedenidir çünkü
aebenciğim hemen umutsuzluğa kapılma, aslında yediklerin abartılı değil, acaba spor konusunda biraz daha kardiyo hareketlerine mi yönelsen. yağ yakımının hızlanması ve kilo verimi için birebir

Selam laceycim. Olsun arada oluyo böyle malesef. Ama biliyon ertesi günün puanıyla dengeleniyor herşey. Ben yine dün 1 elma (büyük boy) 1 de armut yedim dayanamadım. Hem meyve canavarıyım hem de akşamları illa bişi yiycem tv karşısında. Bırakamadım bu huyumu bir türlü. Bu akşam yine 1 meyve eksik yiyecem, sporun dozunu da bu yüzden arttırıyorum zaten. Sen şimdi bu akşamda haklı olarak aşarsın puanını. Kolay gelsin canım, iyi eğlenceler.

selammm kizlar
bu hafta anca 600 gram eksik ciktim. yalniz incelme var dedigim gibi.
o yuzden tartidaki sayidan cok mezuraya guvenmeye karar verdim ve de olculerimi aldim. artik kilo vermesem de oradan her hafta takip edicem. spor yaptigim icin bu olcum daha saglikli olur diye dusunuyorum.
bu arada cok fena hastayim yani 2-3 gun spor da yok bana. gece heryerim agriyordu ve de tir tir titredim. bu sabah kismen biraz daha iyiyim benical ictim o iyi geldi. bir an once gecse de spora baslasam tekrar

Merhaba, hoşgeldiniz. Puan listesini yayınladıgımıza göre alıyorsunuz sanırım. Tam olarak aramıza katılmak düşünürseniz bizim kullandıgımız listeleri ve hesap makinasının linkini mail ile verebilirim size.Bu arada çok ta güzel kilo vermişsiniz, tebrikler. Kokoreçin malesef besin değerleri hiçbir yerde yok. Ben daha az yaglı olmakla birlikte işkembeyi baz alark hesapladım. Aşagı yukarı ekmegiyle birlikte 15 puan civaı yapıyor 100 gr olarak. Sevgiyle kalın

Canm yaaaa, kıyamam sana, çok geçmiş olsun. Herşeyden önce sağlık, biliyorsun. Hiç kafana takma sporu falanda. yavaş yavaş olur,hiiiçç telaş etme canım. Yakında bir ed işe başlayacan, bir an önce iyi olmaya bak şekercim. Seninde söylediin gibi ölçü her zaman en doğru yöntem. Vücudun su toplamış olabilir (grip vakalarında da olur bu, vücut savunmasız kalınca ilk önce suyu ve tuzu tutarmış vücutta, biryrlerde okumuştum).. Bence daha fazla verişsindir. Çünkü gözle görülen bir incelme var diyorsun.Tekrar çok geçmiş olsun canım.

hoşbulduk canım. 1 ay kadar denemeyi düşünüyorum canım. ben haşimato hastasıyım ve kolay kilo veremiyorum. ilk kez bu kadar hızlı kilo verdim. bu nedenlede çok mutluyum. eğer 1 ay sonunda ciddi rakamlarla karşılaşırsam hayat tarzı haline getireceğim. inan zaten hiç birşeyi yiyecek olarak görmüyorum herşey rakamlardan oluşmaya başladı:))) 15 puan uff yaktın beni kociş((((
listeleri ve hesap makinesini gönderebilirsen çok mutlu olurum canım. benim ikzilerim var onlardan fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım...

umarim oyledir, cok tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. Önce şunu söyleyeylm, ilk hafta 2-3 kg çok rahat gidiyor ama sonraki haftalar yarım ila 1,5 kg olarak ayarlanmış kilo kaybı. Bu sonradan seni hayal kırıklıgına ugratmasın olurmu. Eger özelden mail adresin verirsen hemen yollarım listeler ve hesap makinasının linkini..

inana 500 gr 1,5 kilo bunlar benim için çıok büyük rakamlar. ben iki haftada 500 gr. zor veriyorum. metebolizmam çok yavaş çalışıyor. birde insülün direnci var haşimato troidi yüzünden..beni en çok çeken istediğim şeyi yiyebilmek oluyor. hiç birşeyde gözüm kalmıyor. puanlarımı ayarlayarak herşeyi yiyorum. birde ben hiç ekmek yemiyorum. ekmek alışkanlığım normaldede yoktur.. ekmek hakkımı başka şeylerde kullanıyorum. yanlış yapmıyorumdur umarım
mail adresimi özelden gönderiyorum hemen canım. benim kıslar uyanıklar kapatmak zorundayım sonra görüşürüz...

ha bu arada göbek deliğini hiza alarak pazartesi sabah ölçim yapmıştım. 98 cm geliyordu şimdi 93 santim süper bişey. yağdan gidiyor kesin. ben birde hergün azda olsa spor yapmaya çalışıyorum...

laceyim pilates başladım .yürüyüşlerimde malum zatten ..kardiyo için imkanım yok canım ..
ablam benim puan 19 20 di. ben genelde 18 besleniyorum belki puanlarda yanlışlık our diye 1.2. puan aşagıda besleniyorum ..
spordada ablam her yarım saatlik yürüyüşün 1 puan oldugunu ayzmıştım ben bazan 2 saat yürüdügüm oluyor . onun punanın bilem yemiyom ..:26:
Demeye çalıştıgım şu canım. Montide yasak olupta burada yiyecegin havuç, pirinç vs. biraz fazladanmı eklesen menüne..:26:

ablam ben en az 6 aydır monti yapmıyorum . inan bunları esirgemiyorum zaten havuç sürekli salatalarımda. patatesde .kavun üzümde yiyorum hatta şeker. kahvaltı harici ögünlerde ekmek .

ablam sorun bünyemde .. birde süre erken bir diyet için 1 hafta ne demek .

ben az kilo verdim w.w. diye düşünmedim bünyem için veryansın ettim sadece:

arkadaşım hoşgeldin sende ..

kilo veren arkadaşlarımıda tebrikederim devamını dilerim ..

Zaten mutlaka vücut ölçülerini bir mezura ile al derim ben. Biz kadınların vücudu her an her şekilde su toplayablilyor bilirsin sende. Listeleri yolluyorum canım, sevgiyle kal ..

Kızlarrrrr günah çıkartıyorum
Kuzenim İngiltereden geldi, donut getirmiş. Canım çok tatlı çekiyordu yarımdan az yedim, dayanamadım. Donut un 50 gr. 3 puanmış ama ben nooluuurrr noollmaz diye toplam 5 puan kesiyorum. Bugünkü arttırdıgım puandan ve yarından haber vereyim istedim... Şimdi başka diyette olsam acaip pişmandım, ww öylemi ya

Biiyorum aebencim, çok ta haklısın. Ben bol keseden cızırıyorum ama bakalım pzartesi günü en ne halt edecem tartıda. Aebencim puanından 1 eksilmeni anlıyorum canım, ölçü fazla kaçabilr diye bende yapıyorm ama sen çok kısıyorsun gibime geeliyor. bİLİYON WW.DE AZ BESLENİNCEDE KİLO VERİLMİYOR, VÜCUT KITLIK ALARMINDAN ÇIKMADIGI İÇİN. sEN PUANIN HESAPLARKEN (amaaannn büyük yazılmıs, silemem valla) aktiviyeyi kaç hesapladın? o hesapladıgından fazlasını yapınca artı puan olarak kulanıyorsun canım. Öbür türlü az beslenmiş oluyon, biliyon dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…