- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
Hepinize günaydın. Kilom 75,5 700 gr. vermişim üstelik çarşamba günü başlamıştım ve pazar günü yemeyi abartmıştım. Belimden 2 cm. göbek, alt göbek ve basenden 1'er cm. gitmiş, kalça olduğu gibi duruyor. Ne güzel hepimizin kiloları gitmeye başladı.
Van'dan 1. ağız haberler: Eşim Van merkezde görevlendirilmiş. Merkez iyi durumdaymış sadece 5 bina yıkılmış. İyi bir organizasyon varmış yaralılara depremden sonra hemen müdahale edilidiği için şimdi hastane de sakinleşmiş. Yalnız herkes dışarda, sokaklarda kalıyormuş ve hava çok soğukmuş.Depremler devam ediyormuş. Eşim dün geceden beri 3 tane orta büyüklükte deprem olduğunu söyledi. Erciş'den haberler iyi değil orada yıkılan bina çokmuş.
Gülfrugen sana kolay gelsin canım. Benim oğlanın da üst dişleri çıkıyor acayip huysuzlaştı gece saat başı uyanmaya başladı. Sanırım alt dişlerin sıkıntısı daha az oluyor o zaman 1 haftada olup bitmişti şimdi ise 3 hafta oldu hala tık yok. İnşallah bir an önce rahatlar kuzucuklarımız.
Selam canım
Maşallah bak ne güzel gidiyor ww hepimize maşallah. Vandan haber verdiğin iyi oldu. En azından gerçegi ögrendik, ama ölü sayısı devamlı artıyor(