Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Hepinize günaydın. Kilom 75,5 700 gr. vermişim üstelik çarşamba günü başlamıştım ve pazar günü yemeyi abartmıştım. Belimden 2 cm. göbek, alt göbek ve basenden 1'er cm. gitmiş, kalça olduğu gibi duruyor. Ne güzel hepimizin kiloları gitmeye başladı.
Van'dan 1. ağız haberler: Eşim Van merkezde görevlendirilmiş. Merkez iyi durumdaymış sadece 5 bina yıkılmış. İyi bir organizasyon varmış yaralılara depremden sonra hemen müdahale edilidiği için şimdi hastane de sakinleşmiş. Yalnız herkes dışarda, sokaklarda kalıyormuş ve hava çok soğukmuş.Depremler devam ediyormuş. Eşim dün geceden beri 3 tane orta büyüklükte deprem olduğunu söyledi. Erciş'den haberler iyi değil orada yıkılan bina çokmuş.
Gülfrugen sana kolay gelsin canım. Benim oğlanın da üst dişleri çıkıyor acayip huysuzlaştı gece saat başı uyanmaya başladı. Sanırım alt dişlerin sıkıntısı daha az oluyor o zaman 1 haftada olup bitmişti şimdi ise 3 hafta oldu hala tık yok. İnşallah bir an önce rahatlar kuzucuklarımız.

Selam canım
Maşallah bak ne güzel gidiyor ww hepimize maşallah. Vandan haber verdiğin iyi oldu. En azından gerçegi ögrendik, ama ölü sayısı devamlı artıyor:KK43:(

Aebencim enim şimdi uygulaıgım ww.nin uygulaması evet. ama daha farklı (Ben bu sistemdeki puanımı düşürerek hafta sonuna sakıyorum. O daha değişik puanlama şekli ve devamlı yapılıyor) Yani hafta içi sıkı diyet yap, haftanın bir gün istediğini ye gibi benimkisi. Bu şekilde hem metebolizma rutinden çıkıyor, hem haftanın 1 günü puanların dahilinde korkmadan yiyorsun. Ama yine kb.yag.v pro yu dengeleyerekç Zaten ye ye bitmez. Yapabilirim diyorsan dene derim aebecim, çünkü seninki de inatçı bir bünye.
ama acaba haftaya mı başlasan bilemedim. Çünkü montiden sonra bu sistem bünyeni zaten şaşırttı, hiç değilse 1hafta ver alışmsı için derim ya da günde 1-2 puan birktir onu kullan, sonra sende 5 puanı devam edersin. Ben duruma bakacam 2 haftadan sonra tekrar 2 hafta tam puan, tekrar 5 puan eksik şeklde gidecem ama önce bir durumu görmem gerek canım. O dediğin şarkıcının linkini istiyorsan yollarım sana ama mailini hatırlar tekrar. Sevgiler canım

bu hafta normal devam edeyim ablam bakalım sonuç ne olcak görmek istiytoırum. malum daha yeni başladım sayılır . dedigin gibi sonraki haftlarda denerim senin yaptıgını ..

ablam kızım olmadan inan meil adrtesini bile bilmiyorum o gelince bakarım, henüz son gönderdigin listeyi bile alamadım .:KK37:

Son düzenleme:
saman yolu hoşgeldin .. canım sende zor kilo verenlerdensin dene derim ablamda işe yaradıgına göre bzilerdede yarar inşallah ..

afiyet olsun lacey

Merhaba Aeben seni burada görmek yüreklendirdi beni,okuyorum topiği ama hala anlayamadığım yerler var ya kio alırsam diye de korkmuyor değilim hani:18:Gerçekten çok zor veriyorum aslında bu yaz implant tedavisi yaptırdığım için dişlerimden yiyemedim 60 kiloya düştüm dişlerim bir takıldı hoop yine 66 gerçi bu arada malum dönemim yakın ama
Ama kilo veren arkadaşlar olmuş biraz rahatladım ben puanlamayı yapamam diye korkuyorum,topik sahibi benden bıkar ,kaçar falan:44:örneğin bu öğlen kabak mücveri yapıcam teflon tavada kullandıklarım
1 kaşık un
2 kabak
1 yumurta
teflonu çok az yağlıyorum 1 tatlı kaşığı diyelim puanlama nasıl olacak,e yerkende 3 kaşık yoğurt alırım yanına,birde yağsız salata...
Nasıl hesaplarım bunu bakıyorum anlamıyorum:44:Bana yardımcı olur musun hesaplamayı anladın mı
Ya da Montig den rica etsem acaba olur mu*Montig bana da listeyi gönderebilir misin,yardımcı olursan ben de varım...Umarım seni bıktırmam:KK17:

Merhaba Aeben seni burada görmek yüreklendirdi beni,okuyorum topiği ama hala anlayamadığım yerler var ya kio alırsam diye de korkmuyor değilim hani:18:Gerçekten çok zor veriyorum aslında bu yaz implant tedavisi yaptırdığım için dişlerimden yiyemedim 60 kiloya düştüm dişlerim bir takıldı hoop yine 66 gerçi bu arada malum dönemim yakın ama
Ama kilo veren arkadaşlar olmuş biraz rahatladım ben puanlamayı yapamam diye korkuyorum,topik sahibi benden bıkar ,kaçar falan:44:örneğin bu öğlen kabak mücveri yapıcam teflon tavada kullandıklarım
1 kaşık un
2 kabak
1 yumurta
teflonu çok az yağlıyorum 1 tatlı kaşığı diyelim puanlama nasıl olacak,e yerkende 3 kaşık yoğurt alırım yanına,birde yağsız salata...
Nasıl hesaplarım bunu bakıyorum anlamıyorum:44:Bana yardımcı olur musun hesaplamayı anladın mı
Ya da Montig den rica etsem acaba olur mu*Montig bana da listeyi gönderebilir misin,yardımcı olursan ben de varım...Umarım seni bıktırmam:KK17:
aşagıdakilere selam . montgi ablam . samanyolum .ve yanlızım . bian monti linki gibi oldu . hepimizde eski monticiyiz..:KK9:
saman yolum ablam bu konuda sana yardımcı olcakdır bu b eslenmenin piri o canım ..:KK16:
bak saman yolum montig ablam senden bendende zor kilo veren biri . benimde bu beslenmeye başlama sebebim odur .. onda işe yaradi ise bizde haliyle işe yaraması lazım ...:KK31:
ablam sana yardımcı olcakdır .

aşagıdakilere selam . montgi ablam . samanyolum .ve yanlızım . bian monti linki gibi oldu . hepimizde eski monticiyiz..:KK9:
saman yolum ablam bu konuda sana yardımcı olcakdır bu b eslenmenin piri o canım ..:KK16:
bak saman yolum montig ablam senden bendende zor kilo veren biri . benimde bu beslenmeye başlama sebebim odur .. onda işe yaradi ise bizde haliyle işe yaraması lazım ...:KK31:

Çok sevinirim yardımcı olursanız gerçekten ihtiyacım var 62 kilo olup sabitlemek istiyorum artık..:KK14:Şimdi pazara gitmem gerekiyor öğleden sonra tekrar girerim Montig ne olur bana yukarıda yazdığım kabak mücverini puanlar mısın lütfeeeen...

Son düzenleme:
1 kaşık un
2 kabak
1 yumurta

Canım hoşgeldin tekrar, abenin arkadaşı, benimde arkadaşımdır. Hiç çekinmeden sorabilirsin sorularını. Ben ve topikteki arkadaşlar seve seve yardımcı oluruz sana da. Yanlız listeleri yollayabilmem için, mail adresini vermen gerekecek, özelden de yazabilirsin. Gün içinde yediklerini de puanlarsan bir eksik veya fazla varsa düzeltiriz. Zaten 1 haftada sende alışırsın, telaş yapma, hepimiz okuyarak ögrendik. Aradıgın her türlü bilgi var topikte, yeter ki sen sıkılmadan oku.
Şimdiii senin puanlara bakalım
1 yemek kaşığı un 0.5 puan
kabak 0 pun
1 yumurta 2 puan
1 tatlı kaşıgı yag 1 puan
3 kaşık yogurt 100 gr gibi yapar yağlıysa 1,5 az yağlıysa 1 puan

Son düzenleme:
Çok sevinirim yardımcı olursanız gerçekten ihtiyacım var 62 kilo olup sabitlemek istiyorum artık..:KK14:Şimdi pazara gitmem gerekiyor öğleden sonra tekrar girerim Montig ne olur bana yukarıda yazdığım kabak mücverini puanlar mısın lütfeeeen...
yumurta (2)
1 çkş un 0.5 puan samanyolum 1 kş ne eder yaklaşık 2.3 puan .sanırım tabi.
kabak (0)
yagda 1 ym kş 4.puan canım ne kadar kulandın kendin herapla derim .
bu arada mucver 1 tanesi 60 gr. 2 puanmış ..

tabı ablam daha iyi hesaplar ...

Son düzenleme:

Canım benim estafurulah, ben de araştırarak ögreniyorum biliyorsun. Aebencim zaten motiyi bilen, bu sistemde fazla zorlanmaz sende biliyorsun. 1 hafta acemilik, sonrası profesyonellik . Baksana ne güzel sen bu gün aşırı kb yaptıgımı hemen yakaladın uyardın, sagolasın canım. Bak hem de nasıl kilo verecez hep birikte. Benim durumumda kilo veriliyrsa, sizler beni sollar geçersiniz. Ben hem menepozdayım, hem sizden büyügüm,hem de kilo engelleyici ilaç kullanıyorum. Bunu defalarca yazıyorum ki; moral bozmayın, gaza gelen diye.Öpptümmmmm

yumurta (2)
1 çkş un 0.5 puan samanyolum 1 kş ne eder yaklaşık 2.3 puan .sanırım tabi.
kabak (0)
yagda 1 ym kş 4.puan canım ne kadar kulandın kendin herapla derim .
bu arada mucver 1 tanesi 60 gr. 2 puanmış ..

tabı ablam daha iyi hesaplar ...

2 kere yollamışım

Son düzenleme:
kIZLAR BENİ KAFAM KARIŞTI ŞU UN MESELESİNDE 0,5 YEMEK KAŞIGI GÖZÜKÜYO BENDE AMA ORİJİNALİNDEN BAKP HABER VERECEM

kIZLAR BENİ KAFAM KARIŞTI ŞU UN MESELESİNDE 0,5 YEMEK KAŞIGI GÖZÜKÜYO BENDE AMA ORİJİNALİNDEN BAKP HABER VERECEM
ablam sana zahmet olacak ama (saf nar ekşisi katkısız )1 çkş. puanı varmıdır . yag yerine salataya limon ve nar ekşisi kattım . nasıl hesaplayım ..:KK17:

Beyaz un 1 tatlı k. ............................................... 0.5 puan
1 YEMEK KAŞIGI ……………………………………………………….3 puan
1 çay badagı 100 gr …………………………………………………..9 puan

Artık kendimiz hesaplayabiliyoruz puanları biliyorsunuz. Hesap makinası olmayana yollarım linki ama mail adresleriniz gerek tekrardan.:26:

ablam sana zahmet olacak ama (saf nar ekşisi katkısız )1 çkş. puanı varmıdır . yag yerine salataya limon ve nar ekşisi kattım . nasıl hesaplayım ..:KK17:[/QUOTE
Aebencim üzerini oku şayet glikoz içermiyorsa 1 tatlı kaşıgına 1 puan yaz derim (Narın kendisi zaten 1,5 puan. Bu konsantre hali oldugundan verdiğimz puan iyidir canım.

Beyaz un 1 tatlı k. ............................................... 0.5 puan
1 YEMEK KAŞIGI ……………………………………………………….3 puan
1 çay badagı 100 gr …………………………………………………..9 puan

Artık kendimiz hesaplayabiliyoruz puanları biliyorsunuz. Hesap makinası olmayana yollarım linki ama mail adresleriniz gerek tekrardan.:26:
mesajımı degiştiriyorum ablam mucuks .
bilmiyordum yasak oldugunu ..

Son düzenleme:
ablam sana zahmet olacak ama (saf nar ekşisi katkısız )1 çkş. puanı varmıdır . yag yerine salataya limon ve nar ekşisi kattım . nasıl hesaplayım ..:KK17:[/QUOTE
Aebencim üzerini oku şayet glikoz içermiyorsa 1 tatlı kaşıgına 1 puan yaz derim (Narın kendisi zaten 1,5 puan. Bu konsantre hali oldugundan verdiğimz puan iyidir canım.

katkısız ablam nar pekmezide diyebiliriz ... 1 çay kaşıgı kulandım yani 0,5 puan olarak baz alıyorum ...:KK54:

aeben sana takıldıgına yardımcı olacak hesap makinası linkini de yollamak istiyorum ama mail adresini ine unuttum yaw, posta kutusu doluyo ben boşltıyorum mecburen. Bir kez daha yaz da defterime not alayım canım

ablam bu beslenmede anlaşılan güncelleme çok işimize yarayacak ve her daim olcak . nacizane fikrim .biliyorum çok emek harcıyorsun bunu hak edene göndermek istiyorsun anlıyorum ama bu seni zorlaycak . her defasında hepimize ayrı ayrı mail göndermen zor olur .burda yayınlasan bi sakıncası yoksa . tabi emek senin benimki sadece bi öneri . hemde düşün bu sayflar yıllar sonrada burda olcak o zaman bu listelerden faydalanacak kişilerde olacak . seni nerden bulsunlar liste için .:KK17: sevap olur ablam . tabi sen bilirsin ddigim gibi emek senin .:KK16::KK16:

Canım listeleri niye yayınlayamadıgımı özalden yazdım, hesap makinasını da mail ile yolladım...

Aynen öyle abencim, yani numaralandırma sistemi ww. ve her yiyeceğin 1 den 10 a kadar kaloriisi sınflandırılmış. Sen puanın kadar beslendinde zaten yaşın,boyun,cinsiyetin ve aktiviten kadar kalori alıyorsun. Ama iş onunla bitmiyor. Gün içinde ww. nin belirttiği şekilde kb yi, yagı, pro yu denglemezsen kilo vermen duruyo.
.Düşünsene tüm puanlarıı tatlı veya karbonhidratla doldurdugunu ki; tatlı zaten kb ve glikoz içeriyor. Yediğin tatlının cinsine göre bir de yag aldınmı nasıl kilo verecen. Türkiyede ww. işte bu yüzden tutulmamış. Listeyi eline alan canı ne çekiyorsa onu yemiş, buna 3-4 puana sınırsız yenenleri de dahil edersen sonucu tahmin etmek ne kadar zor var sen anla. Ondan sonrada w.w işe yaramaz damgası yemiş. Benim yola çıkış nedenmde bu zaten. Yurt dışında bı kadar revaçta olan, öyleki insanar kurumsallaşmış, kendi yiyeceklerini kendileri üretiyor. Ve şu anda dünyadaki en iyi diyet programlarındanı olarak hala üstünlüğünü koruyor. Bunun farkına varan bir iki kuruluş ww. nin Türkçe ismini kullanarak (öbür türlü ticaretini yapmak yasak) belki biraz da şeklini değiştrerek ücretli olarak eğitim veriyor.Neden bizde tutulmadı diye günlerce tTürk web.lerie gezdim, kafam karştı. İnad etim ww.nin değişik ülkeerdeki sitelerini tercüm ettim, hatta üyeleri olum. Ve muhteşem bir sistem oldugunu anlayıp, bu topcketki ww. canlandrdım. Uygun şekile yapıldıgı sürece acaip kilolar veriliyor ama haftada 1 - 2 kg olarak ayarlanmış puanlar, fazlası zararlı diye. Ben helal olsun bu kuruluşu kuranlar diyorum. 4 aydır sürünüyorum 2 kilo verdim anca. Bu sistemle iki haftada 2.100 gr daha ne olsun:)

montig benim listelerimdeki oranlar senin söylediğin kb yi, yagı, pro yu dengede mi?Nerede yanlış yapıyorum..Söylersen sevinirim..:KK16:

Hepinize günaydın. Kilom 75,5 700 gr. vermişim üstelik çarşamba günü başlamıştım ve pazar günü yemeyi abartmıştım. Belimden 2 cm. göbek, alt göbek ve basenden 1'er cm. gitmiş, kalça olduğu gibi duruyor. Ne güzel hepimizin kiloları gitmeye başladı.
Van'dan 1. ağız haberler: Eşim Van merkezde görevlendirilmiş. Merkez iyi durumdaymış sadece 5 bina yıkılmış. İyi bir organizasyon varmış yaralılara depremden sonra hemen müdahale edilidiği için şimdi hastane de sakinleşmiş. Yalnız herkes dışarda, sokaklarda kalıyormuş ve hava çok soğukmuş.Depremler devam ediyormuş. Eşim dün geceden beri 3 tane orta büyüklükte deprem olduğunu söyledi. Erciş'den haberler iyi değil orada yıkılan bina çokmuş.
Gülfrugen sana kolay gelsin canım. Benim oğlanın da üst dişleri çıkıyor acayip huysuzlaştı gece saat başı uyanmaya başladı. Sanırım alt dişlerin sıkıntısı daha az oluyor o zaman 1 haftada olup bitmişti şimdi ise 3 hafta oldu hala tık yok. İnşallah bir an önce rahatlar kuzucuklarımız.

Bravo..
:KK9::KK9: Seni kutluyorum..Haberler çok üzücü,Allah eşini de sağlıklı olarak size göndersin..Senin de yüreğin ağzındadır..Benim oğlan 3. ayından beri böyle..Damak yapısı biraz sertmiş,uğraşıyoruz..Sabaha kadar inledi bebişim..:KK14:

montig Başlangıç 73.000 (2.hafta) 70.900

premeteBaşlangıç 76.200 (1.hafta) 75.500

aeben Başlangıç 64.000 (1.hafta) 63.000

gülfuren Başlangıç 65.100 (1.hafta) 64.800

lacey

Herkeze kutluyorum.:KK16:

montig benim listelerimdeki oranlar senin söylediğin kb yi, yagı, pro yu dengede mi?Nerede yanlış yapıyorum..Söylersen sevinirim..:KK16:

:

Canım benim ya ne sordugunu anlamadım? Günlük beslenme oranlarından mı bahsediyorsun? Cevabın evet ise, yakından izlerim listelerini bundan sonra canım...Cevabının vet oldugunu varsayarak söyle anlatayım.güne 4 dilim ekmek ye bir kerek(kb)( kızarmış olursa puanın düser biliyorsun) (ekmek hem bagırsaktaki emilimi kolaylaştırıyor, hemde çeşitli vitaminler içeriyor ama beyaz ekmek değil) sabah yumurta veya peynir, sütü eksik, yeşillği ihmal etme (proten+kb)
Öglen et (hayvansal pro) veya bakliyat mercimek vs.(bitkisel protein) ve salata içersi menün (domates+salatalık veya mevsim salata)
akşam da sebze yemegi, veya az bakiyat yemeği veya yogurt ve bol yeşil salata gibi beslenki yediklerin agır olup, yaga dönüşmesin. (doymazsan menüne 1 dilim kızarmıs emek daha ekle ama ben pek tercih etmiyorum
gece 1 meyve ye diger meyveyi de akşam üstü yersin canım. Umarım kastettiğin buydu

X