Çok teşekkür ederim peki 1-2 hafta sonra öğrenmiş olur dediğiniz sabaha kadar kalkmadigi halde kuru kalması mi yoksa benim gece birkaç kez kaldırmam sayesinde kuru kalması mi? Siz gece kaldırıyor musunuz şimdi?
Vala canım benim kız kadar kimsenin uykusu ağır olamaz.Yatağı korumalı parmaklıklı olduğu halde inip çıktığı yerden düşen ve düştüğü yerde uyumaya devam eden tek canlı sanırım:)))Kesinlikle bez takmayacagim , odulden anlıyor ama uyanamiyor , uykusu agir ve babası da çok ama çok geç alt islatmayi bırakmış
Benim kizimda cok gec ogrendi. 6 yasina kadar hep isedi neredeyse. Doktor doktor gezdim. Genetik dedi doktor. Ama asiri su tuketiyordu. Surekli su isteyip duruyordu. Aksam suyu tamamen kestim. Yinede olmadi. Gece kaldirinca ayni sizin kiz gibi agliyordu. Ve hic ayilmiyordu. Ayakta uyumaya devam ediyordu resmen. Hergun yatak carsaf yikamaktan helak oldum. Sonunda alez aldim. İstedigin kadar işe dedim. O gunden beri isemiyor. Bilmiyorum kendini rahat hissettigi icin mi kesti. Cunku tedirgin oldukca daha cok isiyordu benimki.Kesinlikle bez takmayacagim , odulden anlıyor ama uyanamiyor , uykusu agir ve babası da çok ama çok geç alt islatmayi bırakmış
Benim kizimda cok gec ogrendi. 6 yasina kadar hep isedi neredeyse. Doktor doktor gezdim. Genetik dedi doktor. Ama asiri su tuketiyordu. Surekli su isteyip duruyordu. Aksam suyu tamamen kestim. Yinede olmadi. Gece kaldirinca ayni sizin kiz gibi agliyordu. Ve hic ayilmiyordu. Ayakta uyumaya devam ediyordu resmen. Hergun yatak carsaf yikamaktan helak oldum. Sonunda alez aldim. İstedigin kadar işe dedim. O gunden beri isemiyor. Bilmiyorum kendini rahat hissettigi icin mi kesti. Cunku tedirgin oldukca daha cok isiyordu benimki.
Bir hafta cok erken alismasi icin. Hemen iki gunde alismasini beklemeyin. Aylar surebiliyor alismasi. Siz kararliliginizi surrdurun. Biraz sabir.
http://m.haberturk.com/saglik/haber/814741-altini-islatmasi-genetik
ben bu olayın genetik olmasını ancak rahatsızlık durumunda mantıklı buluyorum. yoksa anne baba geç bıraktı diye uzun süre bezlenmez bence çocuk. benim mesela çok sorunlu geçmiş o konuda çocukluğum. 7 yaşında sonunda böbrek reflüm olduğunu anlayıp ameliyat ettiler. hala çekiyorum ben. yani herşeyi doğru yaptığınız halde alt ıslatma sorunu varsa bu ne genetikten ne de uykunun ağırlığından. ürolojiye göstermeniz gerekir. tabi ben bunu konu sahibine yazmadım, onun durumda davranışsal yanlışlık var neticede.
al benden de o kadarAz once marketin servisindeki bebek arabali teyzeyi gordukten sonra ikinci defa sogudum bugun cocuklardan .
Ay yok ben yapamicam