Kendine ve evladına yapacağın en büyük iyilik bir an önce bu adamdan kurtulmak olur. Bunu 6 yıl boyunca 6 defa eşine şans veren, 2 kere boşanma davası açıp 3. de boşanan ama pişman olduğu için oğlum babasız kalmasın diye tekrar evlendiğim adamla şu an yine boşanma aşamasında olan ve ailesinin yanında yaşayan bir kadın olarak yazıyorum. Ne büyük nimet biliyo musun ailemizin arkamızda olması. Olmayacak adamları oldurmaya çalışmak boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. Değer mi hiçbir şekilde kendinde hata görmeyen, seni ve yuvasını kaybetmekten korkmayan, evliliğin sorumluluğunu taşıyamayan bir adam için hem kendini ve çocuğunu hem de aileni yıpratmaya? Kocalık ve sorumluluk evin ihtiyacını karşılamak demek değildir. Bunu imkanı olan herkes imkanı ölçüsünde zaten yapıyor. Önemli olan yuvasına ve sana sahip çıkması, kaybetmemek için çabalaması. Hayat senin elbette, karar da senin. Ama aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç beklemek APTALLIKTIR. Sen benim gibi aptallık etme diye yazıyorum bunu.