- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.549
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kaç ayda ya da haftada öğrettiniz acabao hatayi bende yaptim malesef
evvela gunduz egitimimi tamamladim hersey gayet guzel gitti bi sure sonra gece egitimimize basladik ama oglumun uykusu agir oldugunda cok zor gecti,bazen daha tuwalete varmadan yapiyrdu bazen yataga bazen tuvalette yapmayip yatagina yatirdigim gibi yapiyordu bi sure gece tablosu hazirladim sonuna sevebilecegi bi odul ekledim o sekilde duzene girdi su an 6,5 yasinda nadiren kacirdigi oluyor(normal olarak) ama gece hissettiginde kalkiyor sukur.
onumuzdeki ay kizimin tuvalalet egitimine baslayacm ins bu defa gece -gunduz bi seferde baslamayi planliyorum.kolayliklar diliyorum
Yoruluyorum kızım carsaf değiştirirken diyorum , bir şey olmaz ben sana yardım ederim diyorBenim annem calisiyordu ve bende 4 5 yasina kadar nadirde olsa altima yapardim.Annem uzuluyordu onun cok yoruldugunu gorunce altima isedigim zaman aglardim acaba sizde mi uzuldugunuzu belli etseniz belki ise yarar :)
Yoruluyorum kızım carsaf değiştirirken diyorum , bir şey olmaz ben sana yardım ederim diyor
bobrek ile idrar kanali arasında bir kapakcik varmis, ayni midedeki gibi. Bobrege asagidan idrar kacagi olmasini onleyen. Bu kapakcigin bozulması yada tam kapanmamasindan kaynaklı bobrege idrar sicriyor. Bobrek kendini korumak icin buzulup kuculuyor, malesef benim bir bobregim epeyce kuculmus, bunun geri donusu de yokmus. Cok sik idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek enfeksiyonu oluyorum.canim bende cok gec biraktim yukarda yazdim. Uykum agirdi ve farkinda olmuyordum bir rahatsizligim yoktu doktora gore. Bu bobrek reflusunu acarmisin nasil birsey veya nasil tedavi oluyor ?
umuyorum oyle olur :)Ahahahaha Bicirik ya
O zaman bencede carsafini falan koklatin ne kadar kotu kokuyor artik buyudun falan diyin bence alisir zaten gitgide :) Benim kuzenim 4 yasinda hala bezli malesef Kizinizdan daha kotu durumda olanlar var ((
umuyorum oyle olur :)
peki sizin kuzeniniz neden bezli acaba? yaz da geldi, deneme neden yapmıyor annesi?
allah yardımcısı olsun. cok zor bu işler gercektenYapiyor ama korkuyor galiba tuvaletten bide annesi cekiniyor misafirlige giderken falan altina kacirir diye Deneme yapiyor bide yaz geldi iste alisti gibi ama hala bezliyor geceleri misafirlikte bide gec konustugu icin soyleyemiyordu :/
kotu bir hata olmus ama bunu degistirmek icin vaktiniz var gec falan da kalmamissiniz ki hem aliskanliklarin olusmasi icin 35 40 gun gibi bir sure yeterlidir yani yaklasik iki ay sonra coktan ogrenmia olur kizinizMerhaba , kızım 2.5 yaşındayken gündüz wc eğitimini tamamladım. 7 aylık hamile idim. Geceleri yanımda yatıyordu, odasını ayiramamistim. Baktım gece full dolduruyor, bunu da daha sonra öğretirim dedim. Hata olduğunu biliyordum ama büyük bir hata olduğunu bilmiyordum. 1 yıl sonra yatağını ayırdım ve odasına aldım. Yatağa alıştıktan sonra bezini çıkardım. 1 haftadır denemelerimiz çok kötü gidiyor. Sanki bu hatanın bedelini yıllarca odeyecekmisim gibi geliyor. Gece kalkarken çok ağlıyor , yapmamakta direniyor,yapsa da yatağına da yapıyor vs. Birileri ben de gece bezini geç çıkardım ama öğretmeyi başardım der mi acaba?