• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsons ve gratiste çalışmak!!!

ojerujrimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
17
0
36
İstanbul
kızlar beni görüşmeye çagırdılar pirt time olarak çalışmak istiyorum acaba bi fikri olan var mı ne kadar verirler çalışma koşulları neler????

pırt tıme işe aldıklarını bilmiyordm.arkadaşım full çalışıyor deli gibi de memnun...:52:

merhaba.acaba arkadaşın gerçekten memnun mu? bende işe başlıyorum ve merak ediyorum kariyer imkanı şartları falan nasıl watsons da çalışmanın? bilgi verebilirsen çok sevinirim.hangi pozisyon da çalışıyor canım arkadaşın?

kızlar beni görüşmeye çagırdılar pirt time olarak çalışmak istiyorum acaba bi fikri olan var mı ne kadar verirler çalışma koşulları neler????

ee görüşmeye gittin mii canım merak ediyorum bende düşünüyorum şu sıralar boşta kaldım da... ne oldu acaba sen girdnmii

Watsons ve Gratis ile görüşmeye gittim ben. Watsons!ta sadece sorular sordular. Form doldurtuyorlar ve onun üzerinden sorular soruyorlar. Bir hafta içinde eğer işe alındıysan arıyorlarmış ama benim yerime benden önceki kız alındı sanırım. Şube artık dolmuştu.

Gratis ile görüşmem Watsons'tan fazlasıyla olumlu geçti. Hatta kadın şube müdürünü arayıp aynı gün oraya gitmemi istedi. Ama bana uymayan şeylerden bir tanesi. Depoya gelen kutuların taşınması ve bazen gece 11-12lere kadar çalışma ihtimalinin olması. Maaş brüt 1300tlymiş ama tahminen elinize geçen para 1040tlymiş. Yemek molası 1,5 saat. Ben normalde bu işi istiyordum ama bu derece ağır olmasıbeni zorlar ve daha ilk ayda istifa ederim diye düşündüm. Şubeyi arayıp gelemeyeceğimi söyledim.Eşimin annesi zaten tanıdıkların olduğu işlerde çalışmamı istiyordu. Ben de Gratis'te çalışmaktan vazgeçtim.

Back