Mutfak Dekorasyonu waffle makinası...

hayrish1401

bebetom
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
186
0
arkadaşlar çeyizime waffle makinası almak istiyorum kenwood ve woulinex markalarında buldum sadece hem tost içinde aparatları var.ama çevremde hiç kullanan yok bizde hep dışarda yiyoruz alıp evimde misafirlerime güzel ikramlar sunmak istiyorum.ne dersiniz????cokacimcoook

Kesin almalısın :lepi:
Benim bir arkadaşımda var ona idiyoruz bazen nutellamızı alıp süper güzel oluyor.
Bir de internetten tarif bulduk dışarıda yediğin waffle ın birebir aynısını yapabiliyorsun ay süper oluyor olsa da yesek delikafadulden

Merhaba,

Ben Moulinex Snack Time kullanıyorum. Hem tost hem de waffle makinesi olarak çok da memnunum. Hem küçük olduğu hem de dik şekilde kaldırılabildiği için saklaması da kolay oluyor.

Güle güle kullan Hayrish zemuszemus
Sana tarif de verelim o zaman kaydirigubbakcemile2

Malzemeler,

• 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tozşeker
  • Çeyrek su bardağı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağından biraz fazla un
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
Yumurtaların sarısı ve akları ayrılıyor. Bir kasede vanilyanın yarısı ile yumurtaların akları beyazlaşana dek çırpılıyor (mikserle de olur elle de oluyor). Başka bir derin kapta yumurta sarısı ve şeker iyice çırpılıyor. Bunun üzerine süt, sıvıyağ, tuz, kabartma tozu ve kalan vanilya eklenip çırpılıyor. Sonra yavaş yavaş un eklenerek çırpmaya devam ediliyor. En son yumurta akları (vanilyanın yarısı ile çırpılan) da üzerine ekleniyor. Isıtılmış waffle makinasına veya teflon tavaya 1'er kepçe
konarak 4 dk kadar pişiriliyor.

Teflon tavada yapacaksanız tavayı yağlamakta fayda var.
Afiyet olsun :lepi:

Bu ölçü ile yaklaşık 6 tane waffle çıkıyor.

Son düzenleme:
Merhaba;
Benim waffle ve pancake yapan bir işyerim var , size önerebileceğim ... waffle makineleri konusunda uzman bir firma var bu konu üzerinde kafa yoruyorlar ve çok ilgililer.Makineleri 180 derece dönebiliyor.Özellikle Bubble waffle diye yeni bir ürünümüz var bardakta yenebiliyor o konuda süperler :) Daha önce çin malı almıştım 6 ay sonra cihazı kullanamaz hale geldik :/
Sanırım evde kullanmak için tavada satıyorlar biz ilk onu denemiştik tavayla da gayet güzel tavsiye ederim.:)
Buradan ulaşabilirsiniz buradan veya buradan

Son düzenleyen: Moderatör:
X