Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Sürttur burnunu biraz bunun bir değişik modeli bende vardı o kelimeleri tedavülden kaldırdı son çare olarak

Geçmiş bir ilişkide her ne kadar sevmedim uyusmadik ayrildik desek de yillar sonra karşılaştığımızda aslında yaptığımız hataların ne kadar basit oldugunu fark ederiz.ben ölüyü diriltemezsin derim buna.biten bir ilişkiyi tekrar başlatmaya.ki sizin mesajlasma konusunun buraya kadar gidecegini sanmiyorum.evet özlem olabilir belki.yasanmisliklara duyulan saygi olabilir.uzaktan izlemenizi öneriyorum sadece size.

Çok komiksin.Önceki konularına bakarsan neden sevmediğini düşündüğümü anlarsın.Ki ben değil pek çok üye de aynı şekilde yorum yapmış zaten.Psikolojisi bozulan herkes eski sevgilisiyle "gülüm" diye konuşmuyor.İnsanlar evlenip evlatlarını kaybediyorlar napıyo bu insanlar eski sevgilileriyle mi yazışıyolar psikolojim bozuk diye.

Önceki konularından birinde adam konu sahibinin kolunu yakmış ne psikolojide olduğumu anla diye.Ne büyük acılar yaşayan insanlar da birbirlerinin boğazlarını sıkıyolar o zaman sizin görüşünüze göre.Sizin sevgi anlayışınız buysa onu bilemem tabi.

Ölüme bu kadar yaklamış bi insanın hayata bakışı da farkılaşır elbet mesela sevdiklerinin kıymetini bilir bence, böyle abuk subuk ve nankörce davranmaz.

Sevgili olmakla eş olmak arasında çok büyük farklar var mesela bu adam bu işi evliyken yapsa boşanma sebebi olur mahkemeye o mesajı delil olarak sunarsın hakim seni tek celsede boşar bilmem anlatabildim mi.

Destek olmak, sorumluluk almakla kendini kullandırmak ve safça davranmak başka şeyler.Farkında olamamış olmanız şahsi probleminiz, hayat ne yazık ki sandığınız gibi bir yer değil ve konu sahibinin sevgilisi de öyle.

Madem yaptıklarına kızmıyosunuz sizin için sorun yok ve onun da sizi çok sevdiğini biliyosunuz neden buraya konu açtınız? "Vay be kıza bak ne büyük destek oluyo gazi sevgilisine" dememiz için mi?
Konuna yorum yapan herkes sabahtan beri boşa konuşuyo o zaman.

eski konularına da hakimim az çok. her insan aynı değil, kimisi daha çok hayata bağlanır kimisi de ölmek ister. kimisi sevdiklerine daha iyi davranır, kimisi yaşadıklarının acısını etraftan çıkarır. her insanı aynı kalıba sokup bunu yaşadıysa böyle davranmalı diyemeyiz.

komik olduğumu da düşünmüyorum, espri yapmadım, ne düşünüyorsam onu söyledim.

eş olmakla sevgili olmak arasında kanunen olan farkları ve hakları biliyorum. ama biz burda eş ile sevgili olmak arasındaki farkı konuşurken ''gönül bağını ve sorumluluk almayı'' baz alıyoruz, kanunen olan hakları ya da kanun önündeki farkları değil ki...

yani sizin demek istediğiniz ''karısı değilsin, ne diye sorumluluk alıyorsun''
ben de ''sevgilisi olarakta sorumluluk almalı, gerçekten seviyorsa, ben bu konuda eş ile sevgili olmak arasında fark görmüyorum, eğer birini seviyorsanız, sevgiliyseniz, onun sorumluluğunu almak için illa imza atmak şart değil'' demek istedim.

neyse bunlar da sizin düşünceleriniz tabi. ne siz bunları yazdınız diye benim ve konu sahibinin düşünceleri değişecek ne de ben bunları yazdım diye sizin düşünceleriniz değişecek. saygı duyarım, iyi forumlar.

İşte ben de tam olarak o farktan bahsediyorum sabahtan beri eleştirilen de o.Konu sahibi adamın eşi gibi sorumluluk altına girmiş durumda ama adam başkalarıyla mesajlaşıyor ki bu bence aynı sorumluluğu ve sevgiyi adamın konu sahibine duymadığını gösteriyor ki bu onca yükün altına girmiş birisi için çok aşağılayıcı ve kırıcı.

Neyse konu sahibi zaten konuyu laf olsun diye açmış.Size yazdığına göre başından beri sevgilisinin sevgisi ve davranışlarıyla ilgili bi sorunu yokmuş, bu da küçük bi kırgınlıkmış zaten.Ne diyelim böyle bi durumda daha fazla konuşmak düşmez zaten bize de.Herkes halinden memnun madem sorun yok.

Size de iyi forumlar, iyi akşamlar.

Yorumlara cok sasirdim acikcasi. Fedakarlik bireysel bi tercihtir, hangi konumda olursan ol minnet duyulmasi istenmemelidir. Minnet duymasini beklersen her tartismada susmasinida, alttan almasinida, karsinda ezilip buzulmesinide beklersin. Birine iyilik, fedakarlik yapip minnet duymasini beklemek cok yanlis.
Yanlis anlasilmasin, minnet duymasin dedim diye konu sahibinin sevgilisini savunmuyorum, bana kalan yerde kolunda sigara sondurdugunde bitiremese bile iliskiye mesafe koymaliydi.

Konu sahibi bu arada sen cok iyi, sabirli ve fedakar bir insansin. İnsallah yuzun hep guler, her zaman mutlu olursun.

Katılıyorum.

Erkek milleti değil mi ya serum şişesini kır kafasında

Hay agzina saglik ya.

Apinklady konu etiketindeki camış-ı acaba canım mı yazmaya çalışmış diye düşündüm. konuyu okuyunca camışşığı çözdüm, tutamadım kendimi

Yazık adama kız bağışla canını şimdilik.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Ben senin neyinim gülünmuyum diyin evet derse kactane gülün var senin cicekcimisin sen diyin anlar sonra baslar aciklamaya

sigara söndürmeler aldatmalar ama ayrılma yok
insanlara acımayın siz de insansınız acımaya hakkınız yok

Aldatma? Ben böyle birşey söylemedim. Adamın aklı beyni yerinde en azından, aldatma girişiminde bulunsa o konuşmayı siler benimde ruhum dahi duymaz.
Yaptığı hoş mu savunuyor muyum şu durumda asla savunmuyorum, ama bu bi aldatma asla değil, benim bugün eski arkadaşlarımdan sevgili dahil, herhangi birşey olsa bende mesaj atar halini sorar geçmiş olsun dileklerimi iletirim bunda ben kötü birşey görmüyorum ki karşıdaki kadını suçlamadım bu konuda zaten onun yaptığı şeyin adı insanlık bana göre, takdir bile ettim, benim sevgilim cozutmuş haddini aşmış yanlış yerde yanlış bir hitap kullanmış bende sıkıntımı belirttim, isterse çabalar didinir alır gönlümü, ha yok almazsa onu o zaman düşünürüm.

Ben sevgilime acımıyorum, ben sevgilimi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…