Vurdum Duymaz olmak

Sevgilisini göğüsleriyle yanlışlıkla boğan kadın haberini atar dalga geçerdim, laf arası şakayla karışık ayar da verebilirdim. Ben takılmam, uzatmam. Olya Abramoviç’in silikon memiklerini kocama gösterip böyle yaptıracağım diyorum :KK53::KK53:

Geçende koca popolu kadınlara bak:KK57:tıydım
Aman yarapi🥴bazılarının gözünde hakikaten sapık olabilirim
Hele bir kadın olarak baktım
Aman ben nerelere gidem
Boşverin takmayın kafanıza diyenlerdenim🤷‍♀️😅
Kimse aziz değil
Yapmam diyenler yalan söyler
Ben bir kadın olarak sadece meraktan bike bakıyorsam erkekler heleki bu erişim çağında mutlaka bakıyordur
Merak ediyordur en azından
Sadece gerçekçi bir bakış açısı benimkisi
Duygusal gerçeklikten uzak yaklaşımlar üzer diyeyim size
Sanırım bende aynı düşüncedeyim tek değilmişim .

Vurdumduymaz insan arkadaşının eşinin ‘büyük göğüslü kadınlar’ a baktığından dem vurup eşim de yapar mı diye başlık açmaz ama sen bilirsin 😏

Tepki vermem diyenler cidden mi ya 😳 Sorun bende mi ? Karşısına çıkınca bakmamış aratmış isimlerini. Bence gayette sorgulanacak bir durum, ki ben eşimi kıskanmayan bir insanım bana bile tuhaf geldi
Bu biraz da eşin kişiliğine ve eşle olan muhabbete bağlı. Ben eşimle çok dalga geçerim. Mesela büyük göğüs araması yaptığını görsem, "hayırdır işyerinde dolabına mı asacaksın" ya da " canım ya bana göğüs implantı mı hediye edeceksin" der dalga geçerim, "tabi kadın o kadar yatırım yapmış ürününe , sizin gibi ezikler olmasa nasıl binlerce tıklanıp reklamdan parayı kıracak" derim. Sert tepki vermem, alaycılığımla döverim kendisini.

Ben görürüm bozulurum, sen görürsün kavga çıkarırsın, başkası olabilir ne var bunda der. İlişkide sorun olup olmadığını anlamak için kıstas bunlar değil. Kıskanan mükemmel ilişki yaşıyor diğerleri bitik de ondan öyle değil yani

Konu ne hic anlamadık valla:KK70:
dur usenmeyip yazayim. 😂

konu sahibinin arkadasinin kocasi koca memeli kadinlara bakmis instagram’dan. bunu da konu sahibine hic umursamiyormus gibi anlatmis. konu sahibi de “ay benim basima gelseydi napardim”, “vurdumduymaz miyim ben” minvalinde konu acmis.

dur usenmeyip yazayim. 😂

konu sahibinin arkadasinin kocasi koca memeli kadinlara bakmis instagram’dan. bunu da konu sahibine hic umursamiyormus gibi anlatmis. konu sahibi de “ay benim basima gelseydi napardim”, “vurdumduymaz miyim ben” minvalinde konu acmis.
hee üsenmemis:P

Back
X