- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.255
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçende koca popolu kadınlara baktıydım
Aman yarapibazılarının gözünde hakikaten sapık olabilirim
Hele bir kadın olarak baktım
Aman ben nerelere gidem
Boşverin takmayın kafanıza diyenlerdenim
Kimse aziz değil
Yapmam diyenler yalan söyler
Ben bir kadın olarak sadece meraktan bike bakıyorsam erkekler heleki bu erişim çağında mutlaka bakıyordur
Merak ediyordur en azından
Sadece gerçekçi bir bakış açısı benimkisi
Duygusal gerçeklikten uzak yaklaşımlar üzer diyeyim size
Kim dedi bakmıyoruz diyeYa şu örneğe uyuz oluyorum, anlayamadigim icin galiba.Kocam/sevgilim disarda kadinlara bakiyor diye konu açanlarin konusuna da mutlaka geliyor bu "ben de bakiyorum kadinlara, hatta eşime gosteriyorum" diyenler.
Bir erkegin kadina bakmasiyla, kadinin kadina bakmasi her zaman ayni olmayabilir, bakan kadin kadinlara ilgi duyuyorsa o ayri.
Neden bir tane kadin da cikip ben de erkeklerin bir yerlerini aratip bakiyorum ya da sokakta erkeklere bakiyorum demiyor? Bunu dese daha mantikli bulacagim kendi içimde ama bir tane bile okumadim boyle bir şey sanirim hep "ben de kadinlara bakiyorum" cumlesiyle erkek savunuluyor.Bu yorum uzerinden tüm bu bakiş acisini anlamaya calisiyorum sadece. Erkeklere niye bakmiyorsunuz?
![]()
ben görsem bi sorarım ya kavga modunda değil ama bunlar ne be hoşunamı gidiyo gibi şakayla karışık sorarım sonrada şaka bi yana rahatsız edici yani bunu görmem yapma şunu derimGünaydın herkese
Durum şu aslında arkadaşımdan ötürü böyle olduğumu anladım. Arkadaşımla hemen hemen aynı tarihlerde evlendik 2 yılın içindeyiz. Gecen gün konusurken kendisi eşinin instagram arama sayfasında büyük göğüslü kadınlara baktığını görmüş ama eşine sormamış bu ne diye işin ilginci huzursuzda olmamış ne bileyim hani insan garipser tuhaf hisseder fln dedim yok dedi seviyor eşini hatta eşi iyi bi insan öyle eşine yardım eder düşünür fln umursamamış. Sonra bende düşündüm benim başıma gelse son zamanlarda hep vurdum duymaz umursamazım eşime karşı çevreme karşı aman boşver modundayım. Bende görsem huzursuz olur muydum boşverir miydim bilmiyorum bi sorun mu war yok iyimiyiz evet sever seviyorum yardımda eder. Ama ben niye böyleyim onu bilmiyorum dünya yansa aman banane modundayım..sizde böyle misiniz ?
Kim dedi bakmıyoruz diye![]()
Ben bakıyorum çünkü sevap lazımYa şu örneğe uyuz oluyorum, anlayamadigim icin galiba.Kocam/sevgilim disarda kadinlara bakiyor diye konu açanlarin konusuna da mutlaka geliyor bu "ben de bakiyorum kadinlara, hatta eşime gosteriyorum" diyenler.
Bir erkegin kadina bakmasiyla, kadinin kadina bakmasi her zaman ayni olmayabilir, bakan kadin kadinlara ilgi duyuyorsa o ayri.
Neden bir tane kadin da cikip ben de erkeklerin bir yerlerini aratip bakiyorum ya da sokakta erkeklere bakiyorum demiyor? Bunu dese daha mantikli bulacagim kendi içimde ama bir tane bile okumadim boyle bir şey sanirim hep "ben de kadinlara bakiyorum" cumlesiyle erkek savunuluyor.Bu yorum uzerinden tüm bu bakiş acisini anlamaya calisiyorum sadece. Erkeklere niye bakmiyorsunuz?
![]()
Ben bakıyorum çünkü sevap lazım
Yolda gördüğüme içimden maşallah allah özenmiş de yaratmış diyorum, arkadaşlarım takıldıkları heriflerin fotosunu atınca enişte de erik gibiymiş maşallah diyorum. Kocamın bi tane elemanı var çocuğa kendinden filitreli diyorum![]()
Kadına da bakarım, çocuğa da, hayvana da. Güzel olan şeylere bakmayı ve beğenimi dile getirmeyi seviyorum ben. Az önce sokak köpeğine aşkımı ilan ettim, o da ıhhhh diye iç çekti. Sanırım gönlü yok bendeİşte bize bunlar lazim.Bunaldim ya ben de kadin bakiyorum, kadinlari gosteriyorum şeysine.
![]()
Kadına da bakarım, çocuğa da, hayvana da. Güzel olan şeylere bakmayı ve beğenimi dile getirmeyi seviyorum ben. Az önce sokak köpeğine aşkımı ilan ettim, o da ıhhhh diye iç çekti. Sanırım gönlü yok bende![]()
Biz de erkeğe sevimli diye bakmıyoruz ki. Tamam belki keşke benim olsa diyerek de bakmıyoruz ama iyi niyetle bakmadığımız da kesinBen de guzel olan herşeye bakarim ama sevimli bir köpekle, taş gibi adama bir farkli bakabilirim (cinsellik anlaminda degil) .Erkeklerin de her kadina "guzel olan herseye bakarim
" şeklinde bakmadigini dusunmekteyim.
O yuzden kiyaslarken benim kadina bakşimi erkeginkiyle kiyaslamam.
Biz de erkeğe sevimli diye bakmıyoruz ki. Tamam belki keşke benim olsa diyerek de bakmıyoruz ama iyi niyetle bakmadığımız da kesinkadınlara karşı bi ilgim yok onlara genelde ne güzel dötü var keşke benim de olsa diye bakıyor olabilirim
![]()
Biz keşke benim de olsa diyoruz adam keşke benim olsa diyorİşte bu farktan bahsediyorum. Biz ne guzel dotu var benim de olsa diyoruz da adam kendi dotunun oyle olmasi istemiyordur.![]()
Şimdi şöyle, hayatta sevdiğimiz, beğendiğimiz her şeyi elde edemiyoruz. Evlenmek için seçtiğimiz insanda bizi her açıdan tatmin edecek özellik olmuyor. Ama bu sevmediğimiz, istemediğimiz ya da illa o özelliğe sahip birini istediğimiz anlamına gelmiyor. Bir adam büyük meme sevip küçük memeli bir kadınla hayatını birleştirebilir. Sadece meme kriteri tutmuyor diye ben bununla evlenmem demez kimse patalojik bir düşkünlük durumu söz konusu değilse. Karısının küçük memeli olması da evliliğinde ya da cinsel hayatında sorun yaratmaz, memeleri küçük diye çekici bulmama gibi bişey söz konusu olmaz. Ama arada denk gelip büyük memelere bakabilir, bu şekilde kendini tatmin edebilir. Bunlar çok normal ve olağan şeyler. Aynı şey fanteziler için de geçerli.valla ben de bilmiyorum neden bakar? bakmaması imkansız onu geçin zaten her yerde her şey var, görmemek imkansız. ama özellikle onu aratmış olması saçma. karşısına denk gelmesiyle aratıp bakması arasında fark var. herhalde durup cinsel yaşamımızı düşünürdüm. o konuda sorun var mı ona bakmak lazım. yani adamın aklından keşke benim karım da büyük göğüslü olsaydı diye bişey geçiyor mu mesela ben bunu merak ederdim.
denk gelmemiş yalnız, özellikle aratmış.Şimdi şöyle, hayatta sevdiğimiz, beğendiğimiz her şeyi elde edemiyoruz. Evlenmek için seçtiğimiz insanda bizi her açıdan tatmin edecek özellik olmuyor. Ama bu sevmediğimiz, istemediğimiz ya da illa o özelliğe sahip birini istediğimiz anlamına gelmiyor. Bir adam büyük meme sevip küçük memeli bir kadınla hayatını birleştirebilir. Sadece meme kriteri tutmuyor diye ben bununla evlenmem demez kimse patalojik bir düşkünlük durumu söz konusu değilse. Karısının küçük memeli olması da evliliğinde ya da cinsel hayatında sorun yaratmaz, memeleri küçük diye çekici bulmama gibi bişey söz konusu olmaz. Ama arada denk gelip büyük memelere bakabilir, bu şekilde kendini tatmin edebilir. Bunlar çok normal ve olağan şeyler. Aynı şey fanteziler için de geçerli.
Tamam ben de onu diyorum zaten. Özellikle de aratabilir çünkü bir şekilde o yönünü tatmin etmek istiyor. Bu illa büyük meme değil kaslı adam ya da herhangi bir fantezi öğesi de olabilir.denk gelmemiş yalnız, özellikle aratmış.