Yani orası da var ama tavrı baya rahat geldi . Bende takarım ki buna takılırım gibime geliyor ama eminde olamıyorum. Yani bu kadr vurdum duymazlık iyi değil gibiHiç takilmasa aklına getirip de sohbette size 'buyuk goguslu kadınlar' diye yaftayip anlatmazdi.
Ben malesef her şeye çok takabilen bir insanım özümde,ama büyük bir mücadele verip 'bana ne' diyorum çoğu zaman.
Doğru söylüyorsun ..allah baska dert vermesin.
linc yemeyeceksem, ben de bu kafadayim.Kocam baktığını görsem rahatsız olmam dalga geçerim hayırdır ergenliğini mi özledin diye
Ben genelde linç yiyorum ama bu konuda yer miyim bilemedim. Takıl peşime birlikte linçlenelimlinc yemeyeceksem, ben de bu kafadayim.
Aklıma soktu mu soktu evet ama işin ilginci pek umursamadım bakmadım..Umursamayan dillendirmez,buyuklu kucuklu bakilmis seklinde.
Arkadasin benimkisi bakiyor,seninkisi de bakiyor mu acaba,onu merak ediyorum demek istemis..
Kisisel farklililarini baskasiyla mukayese etme bence.O seni sen kilan,digerlerinden ayiran ozelligin zaten.
Vurdumduymazım ama arkadaşımın başına gelen olayı içselleştirip ne tepki vereceğimi düşünüyorum, çok vurdumduymazım evet. Sizce bu normal miDert konunun neresinde? Bulan varsa söylesin.
Eşinin baktığını görse kesin hiçç tepki vermez, ikna oldum ben.Vurdumduymazım ama arkadaşımın başına gelen olayı içselleştirip ne tepki vereceğimi düşünüyorum, çok vurdumduymazım evet. Sizce bu normal mi
Arttırıyorum , bari güzele bak derimBen genelde linç yiyorum ama bu konuda yer miyim bilemedim. Takıl peşime birlikte linçlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?