Vurdum Duymaz olmak

Deniz3486

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
284
9
13
38
Günaydın herkese
Durum şu aslında arkadaşımdan ötürü böyle olduğumu anladım. Arkadaşımla hemen hemen aynı tarihlerde evlendik 2 yılın içindeyiz. Gecen gün konusurken kendisi eşinin instagram arama sayfasında büyük göğüslü kadınlara baktığını görmüş ama eşine sormamış bu ne diye işin ilginci huzursuzda olmamış ne bileyim hani insan garipser tuhaf hisseder fln dedim yok dedi seviyor eşini hatta eşi iyi bi insan öyle eşine yardım eder düşünür fln umursamamış. Sonra bende düşündüm benim başıma gelse son zamanlarda hep vurdum duymaz umursamazım eşime karşı çevreme karşı aman boşver modundayım. Bende görsem huzursuz olur muydum boşverir miydim bilmiyorum bi sorun mu war yok iyimiyiz evet sever seviyorum yardımda eder. Ama ben niye böyleyim onu bilmiyorum dünya yansa aman banane modundayım..sizde böyle misiniz ?

Hiç takilmasa aklına getirip de sohbette size 'buyuk goguslu kadınlar' diye yaftayip anlatmazdi.
Ben malesef her şeye çok takabilen bir insanım özümde,ama büyük bir mücadele verip 'bana ne' diyorum çoğu zaman.
Yani orası da var ama tavrı baya rahat geldi . Bende takarım ki buna takılırım gibime geliyor ama eminde olamıyorum. Yani bu kadr vurdum duymazlık iyi değil gibi

Aman bana ne demenin nesi kotu
Ben de benim alanima girilmedigi surece kimin ne yaptigiyla ilgilenmiyorum
Ama yakin bulduklarimdan beklentimin disinda bir sey gorursem bu beni etkiler, neler oldugunu anlamaya calisirim

Daha olmamis bir sey icin bile ben olsam takilir miydim acaba diye dusunmenizi nasil vurdumduymazlik olarak adlandirdiniz ki
Arkadasiniz da siz de bence vurdum duymaz degilsiniz.
Hatta sanki arkadasinizin bu olaya nasil ve neden takilmadigina da anlam verememis gibisiniz.

Aklıma soktu mu soktu evet ama işin ilginci pek umursamadım bakmadım..

Tepki vermem diyenler cidden mi ya Sorun bende mi ? Karşısına çıkınca bakmamış aratmış isimlerini. Bence gayette sorgulanacak bir durum, ki ben eşimi kıskanmayan bir insanım bana bile tuhaf geldi

Geçende koca popolu kadınlara baktıydım
Aman yarapibazılarının gözünde hakikaten sapık olabilirim
Hele bir kadın olarak baktım
Aman ben nerelere gidem
Boşverin takmayın kafanıza diyenlerdenim
Kimse aziz değil
Yapmam diyenler yalan söyler
Ben bir kadın olarak sadece meraktan bike bakıyorsam erkekler heleki bu erişim çağında mutlaka bakıyordur
Merak ediyordur en azından
Sadece gerçekçi bir bakış açısı benimkisi
Duygusal gerçeklikten uzak yaklaşımlar üzer diyeyim size

Son düzenleme:
Valla ben çok takarım. İlla bildiğimi belli etmem lazım. Vurdumduymaz biri asla olamadım muhtemelen bu saatten sonra da olamam, yapı meselesi bu.

Eşim baksa takılmazdım hatta oooo büyük memito en sevdiğim derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…