• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucutta büyük uçsuz sivilce nasıl patlatılır?

kızlar selam, derdim büyük.

Vajina dış dudakta devasa bir sivilcem oldu ama ucu yok!! Yürüyemiyorum bile bacağımı kapatamadığım için. Bunu patlatacak, ucunu attıracak bir önerisi olan var mı?

Haftasonuna programım var, geçmesi şart:KK43:(
Bartholin kisti olabilir. Kurcalamayin.

Benimde bacak aramda cikti 3 tane hemde. Ben ciban zannetim doktor yagbezeleri iltihaplanmis kendiliginden gecer dedi. Ama bu gecmek yerine baska yerlerdede cikmaya basladi. Birde leke kaliyor. Dar pantalon giyim yada ic camasiri hemen cikiyorlar. Sinirm bozuluyo

Vajina dış dudakta devasa bir sivilcem oldu ama ucu yok!! Yürüyemiyorum bile bacağımı kapatamadığım için. Bunu patlatacak, ucunu attıracak bir önerisi olan var mı?

Yapabildiğiniz kadar sıcak pansuman yapın değişimi farkedersiniz uç verirse sağlıklı deriye zarar vermeden iğne yardımıyla yatay bir şekilde sadece beyaz kısımdan
Dokuyu delin işe yarar umarım:)

Birincisi o sivilce degildir. İkincisi yuzunde dahi sivilce olsa patlatma :KK59:

Canım ya çok geçmiş olsun. Bir dermatologa gidersen içini bosaltabilir. Öyle kolay bişey değil. YouTube da videolar var.

Benimde yüzümde sivilceler çıktı o kadar acıyor ki uçsuz sivilce var bir sürü sızısından ölüyorum bugün çıktı aniden 3 4 tane zaten hali hazırda sivilce sorunu yaşıyordum ama bu aralar çok fazlalaştı:(

Yoo genel cerrahiye gittim. Ne gibi sinyaller?

Bu tarz şeyleri genel cerrahi anlamıyor pek. Ayağımda bişey batmış içerse kalmış gibiydi. Üstüne basamıyordum. Genel cerrahide gittim bu nasır dedi orayı aldı. Yara iyileşince üstüne basabilirsin dedi. İyicene kötü oldu.iyileşmeDi bir türkü. Ayağımin alti oyuk kalDi. 2-3 hafta çektim acısını. Sonra dermatoloji ye gittim. Adam nasır değil, siğil dedi. İlaç verdi akşamına acısı geçti. Sen de dermatolojiye git

Benimde bacak aramda cikti 3 tane hemde. Ben ciban zannetim doktor yagbezeleri iltihaplanmis kendiliginden gecer dedi. Ama bu gecmek yerine baska yerlerdede cikmaya basladi. Birde leke kaliyor. Dar pantalon giyim yada ic camasiri hemen cikiyorlar. Sinirm bozuluyo

Aa benimde aynen lekeleri geçmiyor. Bacaklarimin iç kısmında çıktılar.
Doktorlar önemsemedi bile ama ben iz kaldığı için tedirgin oldum.

Iz kalmasi normalmis kendiliginden gecermis. Ben patlatmadigim halde iz kaldi. Internette okudum bu bi ciktimi hep ayni yerde cikar dururmus. Bende cok takintili biriyim cikmaya baslayinca agliyorum. Cok cirkin duruyor

Aa benimde aynen lekeleri geçmiyor. Bacaklarimin iç kısmında çıktılar.
Doktorlar önemsemedi bile ama ben iz kaldığı için tedirgin oldum.

Bu tarz şeyleri genel cerrahi anlamıyor pek. Ayağımda bişey batmış içerse kalmış gibiydi. Üstüne basamıyordum. Genel cerrahide gittim bu nasır dedi orayı aldı. Yara iyileşince üstüne basabilirsin dedi. İyicene kötü oldu.iyileşmeDi bir türkü. Ayağımin alti oyuk kalDi. 2-3 hafta çektim acısını. Sonra dermatoloji ye gittim. Adam nasır değil, siğil dedi. İlaç verdi akşamına acısı geçti. Sen de dermatolojiye git

Soğandı sarımsaktı denedim. Antibiyotikli kremi de sürüyorum ama bana mısın demiyor! Yarın ilk iş doktor:( genel cerrahi olmayan bi doktor

Bactroban diye bir antibiyotik krem var o uc verdirtiyor. 2 3 kere benimde basima geldi ayniei. Uc vermesi zaman aliyor. Bu krem hem uc verdirtiyor hemde iyilestiriyor. Mumkunse surun ustune bisi kapayin. Cok gecmis olsun.

Toplu cevap:) kızlar ben öleceğimi bilsem onu sıkmam delirmedim o kadar. Zaten bayılırım:)) kendiliğinden patlaması en azından uç vermesi için bişeye ihtiyacım vardı. Ancak yazılanlar beni korkuttu şimdi... en iyisi jinekoloji yada dermatolojiye gitmek Sanırım. Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim.

Eğer patlatır da iltihap kaparsanız ölüme kadar yolu var.
Üstelik vajinada!!!
Yaptığınız resmen delilik ve akıl alır hiç bir yanı yok.
Çok istiyorsanız yine doktora başvurabilirsiniz,
Kesecekse o kesip çıkartır.

benzer sikayeti surekli olan biri olarak en hizli mudahale bir hekim tarafindan kesilerek icindeki iltihabin sikarak akitilmasi. ama bastan uyarayim. yok boyle bir aci.
cok tavsiye etmesem de kara merhem de ,2 gune patlatir ama geride biraktigi yaranin acisi cok.

Soğanı fırında közle soy, ortasını hafif açıp dayanacağın ılıklıkta olacak şekilde sivilcenin üzerine sar. 1-2 saat kalsın. Kendin patlatmayı deneme yani.

Eskilerin karamerhem denen bir kremi vardır iltihabı toplar patlatir şimdi yeni adı ile eczanelerde var...Kardeşim de defalarca yaşadık bunu ama sebebi önemli ;şeker hastalığı yüzündenmis mesela kardeşime. ..o merhem ile rahatlayabilirsiniz kendiliğinden patladı birkacinda. ..kaç kere oldu Kızkardeşim. ..

Kıl dönmesi muhtemelen. İçindeki o kılın alınması lazım uçsuz sivilce değil bu yani. Kendi kendinize patlatmaya kalkmayın bazı arkadaşlar da söylemiş vajina gibi hassas bir bölgede oraya iltihap/mikrop kaptırabilirsiniz, ağır sonuçları olur.

Enjektor al ucuyla del. Off cok eglenceli :)

Ucu olsa bile patlatilmaz
Şaka yapıyorsunuz herhalde
Kadın doğumdan randevu alın

O sivilcenin patlatilacak veya bosaltilacak durumu olsaydi gittigin GENEL CERRAH bunu yapardi zaten dimi?? adam gerizekali oldugu icin tip fakultesinde dirsek curutmus zaten hepimiz ondan daha zeki ve tibben daha bilgiliyiz
Haftasonu planini iptal et hicbirsekildede oynama basiniza is alicaksiniz birde zaten hassas mikrop kapmaya musait bolge bu kadar ivedi plan ne denizmi havuzmu eger oyleyse bu haliylede girmeni tavsiye etmem

Hiç bir şey yapma, kadın doğum uzmanına gidip ilk önce oluşumun sivilce olup olmadığını öğren. O bölgede kanalların tıkanmasından mütevellit başsız şişlikler oluşabiliyor.

Genital bölge olduğu için önerilerimiz sakincalı olabilir. Ama gözünüzü kararttiysaniz kantaron yağı sürün bari ne diyeyim.
Patlatılabilecek olsaydı hekim müdahale ederdi.

Gecmis olsun o sivilce zannettiginiz sey muhtemelem sivilce degil apsedir afedersiniz icide kan ve irin dolu olur

Onerecegim sey koca kari ilaci hatta burda birileri konu acan birine onermistiler bende uygulayanlari duymustum ise yaradigini duydum yani

Ustune bir parca lokumu acip bastirin ve sargi beziyle flasterle iyice kapatin ertesi gune kalmadan icindekini bosaltor bosaltmasa dahi ucu acilir sikabilirsiniz bi tanidigimin sirtinda soz ettiginiz gibi kocaman birsey olmustu

Soyledigim seyi yapti ve ise yaramus denemekren zarar gelmez

Genel cerrah onu gördüyse patlatma gerigi duyardı affetmezdi. Bence elleme. Ama illada mıncırcam diyosan eczanede kara melhem var sür ucu cıkar hemen sonrada patlar

Bartholin kisti olabilir. Kurcalamayin.

Yapabildiğiniz kadar sıcak pansuman yapın değişimi farkedersiniz uç verirse sağlıklı deriye zarar vermeden iğne yardımıyla yatay bir şekilde sadece beyaz kısımdan
Dokuyu delin işe yarar umarım:)

Birincisi o sivilce degildir. İkincisi yuzunde dahi sivilce olsa patlatma :KK59:

Canım ya çok geçmiş olsun. Bir dermatologa gidersen içini bosaltabilir. Öyle kolay bişey değil. YouTube da videolar var.

Bactroban diye bir antibiyotik krem var o uc verdirtiyor. 2 3 kere benimde basima geldi ayniei. Uc vermesi zaman aliyor. Bu krem hem uc verdirtiyor hemde iyilestiriyor. Mumkunse surun ustune bisi kapayin. Cok gecmis olsun.

Toplu cevap:) kızlar ben öleceğimi bilsem onu sıkmam delirmedim o kadar. Zaten bayılırım:)) kendiliğinden patlaması en azından uç vermesi için bişeye ihtiyacım vardı. Ancak yazılanlar beni korkuttu şimdi... en iyisi jinekoloji yada dermatolojiye gitmek Sanırım. Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim.
kadin dogum destek olur.

Acilde calistitim bir dönem haftasonu bir hasta gelmisti sizin gibi. Ameliyat edildi bunu kurcalayacak bi yaniniz yok bide vajinamda diyorsunuz bu ne cesaret://

Back