• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucutta büyük uçsuz sivilce nasıl patlatılır?

Haşlanmış soğan tavsiye ederim direk indiriyor o sivilceyi.
Eğer geçmezse doktora gidin. Bir arkadaşım hamilelikte başına gelmişti doktor sıkmıştı sivilceyi

Eğer patlatır da iltihap kaparsanız ölüme kadar yolu var.
Üstelik vajinada!!!
Yaptığınız resmen delilik ve akıl alır hiç bir yanı yok.
Çok istiyorsanız yine doktora başvurabilirsiniz,
Kesecekse o kesip çıkartır.

benzer sikayeti surekli olan biri olarak en hizli mudahale bir hekim tarafindan kesilerek icindeki iltihabin sikarak akitilmasi. ama bastan uyarayim. yok boyle bir aci.
cok tavsiye etmesem de kara merhem de ,2 gune patlatir ama geride biraktigi yaranin acisi cok.

Soğanı fırında közle soy, ortasını hafif açıp dayanacağın ılıklıkta olacak şekilde sivilcenin üzerine sar. 1-2 saat kalsın. Kendin patlatmayı deneme yani.

Eskilerin karamerhem denen bir kremi vardır iltihabı toplar patlatir şimdi yeni adı ile eczanelerde var...Kardeşim de defalarca yaşadık bunu ama sebebi önemli ;şeker hastalığı yüzündenmis mesela kardeşime. ..o merhem ile rahatlayabilirsiniz kendiliğinden patladı birkacinda. ..kaç kere oldu Kızkardeşim. ..

Kıl dönmesi muhtemelen. İçindeki o kılın alınması lazım uçsuz sivilce değil bu yani. Kendi kendinize patlatmaya kalkmayın bazı arkadaşlar da söylemiş vajina gibi hassas bir bölgede oraya iltihap/mikrop kaptırabilirsiniz, ağır sonuçları olur.

Papatyayı haşla ve o sivilcenin üstüne koyup yarabandı tak. Sabaha hiçbir şey kalmaz.

Ucu olsa bile patlatilmaz
Şaka yapıyorsunuz herhalde
Kadın doğumdan randevu alın

O sivilcenin patlatilacak veya bosaltilacak durumu olsaydi gittigin GENEL CERRAH bunu yapardi zaten dimi?? adam gerizekali oldugu icin tip fakultesinde dirsek curutmus zaten hepimiz ondan daha zeki ve tibben daha bilgiliyiz
Haftasonu planini iptal et hicbirsekildede oynama basiniza is alicaksiniz birde zaten hassas mikrop kapmaya musait bolge bu kadar ivedi plan ne denizmi havuzmu eger oyleyse bu haliylede girmeni tavsiye etmem

Hiç bir şey yapma, kadın doğum uzmanına gidip ilk önce oluşumun sivilce olup olmadığını öğren. O bölgede kanalların tıkanmasından mütevellit başsız şişlikler oluşabiliyor.

Genital bölge olduğu için önerilerimiz sakincalı olabilir. Ama gözünüzü kararttiysaniz kantaron yağı sürün bari ne diyeyim.
Patlatılabilecek olsaydı hekim müdahale ederdi.

kızlar selam, derdim büyük.

Vajina dış dudakta devasa bir sivilcem oldu ama ucu yok!! Yürüyemiyorum bile bacağımı kapatamadığım için. Bunu patlatacak, ucunu attıracak bir önerisi olan var mı?

Haftasonuna programım var, geçmesi şart:KK43:(
Gecmis olsun o sivilce zannettiginiz sey muhtemelem sivilce degil apsedir afedersiniz icide kan ve irin dolu olur

Onerecegim sey koca kari ilaci hatta burda birileri konu acan birine onermistiler bende uygulayanlari duymustum ise yaradigini duydum yani

Ustune bir parca lokumu acip bastirin ve sargi beziyle flasterle iyice kapatin ertesi gune kalmadan icindekini bosaltor bosaltmasa dahi ucu acilir sikabilirsiniz bi tanidigimin sirtinda soz ettiginiz gibi kocaman birsey olmustu

Soyledigim seyi yapti ve ise yaramus denemekren zarar gelmez

Genel cerrah onu gördüyse patlatma gerigi duyardı affetmezdi. Bence elleme. Ama illada mıncırcam diyosan eczanede kara melhem var sür ucu cıkar hemen sonrada patlar

kızlar selam, derdim büyük.

Vajina dış dudakta devasa bir sivilcem oldu ama ucu yok!! Yürüyemiyorum bile bacağımı kapatamadığım için. Bunu patlatacak, ucunu attıracak bir önerisi olan var mı?

Haftasonuna programım var, geçmesi şart:KK43:([/QUOTE

Gecmis olsun
Aynı şey bana da oldu
Dr ye gittikten bir gun sonra boşaldı oyle rahatladim
Sizin gibi yürüyemiyordum oturamıyordum
Yüksek sesle bile konusamiyordum ve sanırım iltihaplan dolayı aşırı halsizlik yapmisti
Duşta bolca sica k su tutmaya çalışın
Birde her ne kadar yürümekte zorlansanız da yuruyinki belki çıksın kendiliğinden
Benim kendi boşaldı anında rahatladim bir baktım yürüyorum
Baktımki çıkmış kendiliginden

Kara merhem yaz google. Orda cikan merhemi eczaneden al 24 saatte faydasini gorursun.

Patlatmasan daha iyi tabi ama illa patlatacaksan da enjektör alıp onun iğnesi ile bi delik açıp içindeki iltihabı boşaltabilirsin.

Back