- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Doktor antibiyotikli krem verdi:) ben daha hızlı bir çözüm arıyorumŞaka yapıyorsun değil mi?
İnsan vücudunda böyle devasa sivilceler çıkınca patlatmayı değil randevu almayı düşünür
Doktor antibiyotikli krem verdi:) ben daha hızlı bir çözüm arıyorum
I love alternatif tıp
Evet evet sivilce. Antibiyotikli kremle 1 haftaya ancak sönermiş. Ama benim haftasonu programım var. En azından şu gerginliği indirecek yürümemi normalleştirecek bir şeye ihtiyacım varsivilce olduğuna emin misiniz?
Antibiyotikli krem patlatır bunu 1 haftaya dedi ama haftasonu programım gider bu durumda..Alternatif tıp değil bu
Yani hangi alternatif tıpa sığar bilmiyorum ya da
Ne dedi peki doktor patlat dememiştir herhalde
Kıl dönmesi demedi doktor ama açmadan da anlayamaz belki. Uğraşmasam mı acaba kıl dönmesi diyince korktumKıl dönmüştür büyük ihtimalle gerçekten eğer kıl dönmüşse patlatmak daha sonra da kılı kurtarmak gerek. Ucu olmaması sıkıntı ama kıl dönmesi değilse de bilemem...
anladım geçmiş olsun bir bilgim yok konuyla ilgili..Evet evet sivilce. Antibiyotikli kremle 1 haftaya ancak sönermiş. Ama benim haftasonu programım var. En azından şu gerginliği indirecek yürümemi normalleştirecek bir şeye ihtiyacım var
Antibiyotikli krem patlatır bunu 1 haftaya dedi ama haftasonu programım gider bu durumda..
Devasa dediğime bakmayın:) sivilcenin iricesi ucu da olmayınca kızardı sızlıyo
Hemen deneyeceğim:) teşekkürlerHaslanmis soğanı hafif sıcakken koyun sivilcenin üstüne hemen patlatıyor.
Benim bacağımda çıkmıştı denemiştim ise yaramisti
Yoo genel cerrahiye gittim. Ne gibi sinyaller?Sakın patlatma normal akışına bırak bence ciddi zararlar verebilirsin. Kadın doğurma mı gittin çünkü o bölgelerde çıkan sivilceler önemli sinyallermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?