• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucutta büyük uçsuz sivilce nasıl patlatılır?

Benbenmesela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.524
1.501
133
kızlar selam, derdim büyük.

Vajina dış dudakta devasa bir sivilcem oldu ama ucu yok!! Yürüyemiyorum bile bacağımı kapatamadığım için. Bunu patlatacak, ucunu attıracak bir önerisi olan var mı?

Haftasonuna programım var, geçmesi şart:((

Kıl dönmüştür büyük ihtimalle gerçekten eğer kıl dönmüşse patlatmak daha sonra da kılı kurtarmak gerek. Ucu olmaması sıkıntı ama kıl dönmesi değilse de bilemem...

Alternatif tıp değil bu

Yani hangi alternatif tıpa sığar bilmiyorum ya da

Ne dedi peki doktor patlat dememiştir herhalde
Antibiyotikli krem patlatır bunu 1 haftaya dedi ama haftasonu programım gider bu durumda..

Devasa dediğime bakmayın:) sivilcenin iricesi ucu da olmayınca kızardı sızlıyo

Kıl dönmüştür büyük ihtimalle gerçekten eğer kıl dönmüşse patlatmak daha sonra da kılı kurtarmak gerek. Ucu olmaması sıkıntı ama kıl dönmesi değilse de bilemem...
Kıl dönmesi demedi doktor ama açmadan da anlayamaz belki. Uğraşmasam mı acaba kıl dönmesi diyince korktum

Haslanmis soğanı hafif sıcakken koyun sivilcenin üstüne hemen patlatıyor.
Benim bacağımda çıkmıştı denemiştim ise yaramisti

Sakın patlatma normal akışına bırak bence ciddi zararlar verebilirsin. Kadın doğurma mı gittin çünkü o bölgelerde çıkan sivilceler önemli sinyallermiş

Sizin sivilce zannettiginiz sey akinti kanallarinin tikanmasi da olabilir, daha farkli bir sey de olabilir. Kadin dogumcunun gormesi lazim.

Doktor antibiyotikli krem verdiyse fazla ciddi yada kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Önerim ılık zeytinyağına rendelenmiş sarımsak ekleyip, pamukla bu karışımı alıp oraya koyman.

Back