selam canım.bende o dediğin vücut nemlendiricisinden kullanıyorum.sen sanırım parfümsüzünü kullanıyorsun.onun bir de parfümlüsü var.üzerinde yazıyor.içine parfüm katma konusuna gelince,o konuda bilgim yok canım.bence kremin bitince bir de parfümlüsünü denemeni öneririm.bende parfümsüz aldım.çünkü dermotologlar parfümsüz öneriyorlar.
anladım tatlım.öncelikle şunu söyliyim.neutrogena çok iyi bir markadır.ayrıca doktorlar tarafından tavsiye edilen bir üründür bu nemlendirici.o yönden rahat olmalısın.yani hiç bir fikrim yok içine parfüm katınca nasıl olacağına dair.ama benim dediğim kolonyayı kollarına sürme yöntemi gerçekten süper.ayrıca kalıcı.sabah evden çıkarken sürüyorum.akşama kadar kalıyor.hem herkes ayyyy ne güzel kokuyorsun diyor
kızlar başka önerileri olan var mı_?????
bende 1 yıldır neutrıgına nın parfumlusunden kullanıyorum ve kokusuda çok guzel. geçen gun mecbur kalmışım arko nemın kuçuk tuplerde yoğurtlu bögürtlenli kremınden aldım.3.5 ytl. banyodan surdum vucuduma. herkes ne kokuyosun sen boyle dedi:)çok begendıler ve bayağı etkili bır kokusu var. uzun surede devam edıyor. ardından bıkaç kışıyede almak durumda kaldım çok begendıklerı için. ayrıca arkonun yıne bıkaç tane daha urunu var boyle .ama ben sana bogurtlen yoğurtlusunu tavsıye ederım daha hafıf. diğeride fındık vanılyaydı galıba.
Arkadaşım bence menekşe yağı kat. Çok güzel kokuyor. Hatta ben suyun içine biraz menekşe yağı katıp saçlarıma bile sıkıyorum.
MENEKŞE YAĞI
Cilt hastalıkları, egzama, dermatit ve uyuzda kullanılır.Mikrop kırıcıdır. saç dökülmesine karşı etkilidir. Kuru saçları nemlendirir. Parlaklık ve canlılık verir. Kozmetik endüstrisinde kullanılmaktadır.
Canumcuuummm uyuz mu gördün benuuuuu tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu
hindistan cevizide olabilir..gül yağıda..ama bunları koymadan önce faydalarını zararlarını araştır canım. vücudunda kıllar alıp başını gitmesn yada başka bişey işte...