Gebeliğe Hazırlık Vücut ısısı tablomu yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birşey sormak istiyorum. gerçekten tamamen bilmediğim için soruyorum. bu ateş ölçmemizin amacı ney? benimde reglime 7 gün var ateşim hep artıyor gibi hissediyorum. yani hamilelik ateş derecesi arttığında mı çıkıyor? reglide de ateşin mi düşüyor? Nasıl oluyor?

Ben de bu ay ilk kez ölçtüm. Regl zamanına dogru ates düşüyormus genelde. Ama yumurtlama gününü bulmak için iyi bir yöntem oldugu soyleniyor. Benim doktorum çizelge tutturdu ondam basladım.

Valla artış çok güzel canım hadi hayırlısıh İki gün sonra tekrarlayacak mısın?? Benim ikiz kesinleşti ama artış iki kat gidince tek bekliyorduk şaşırdık. Bakalım senin kaç tane
Bilmem doktor daha yazmadı duruma göre gideceğim. Kan verip beklemesi de geriyor insanı.

Yaklaşık 10 gün sonra kese belli olur heralde yada daha erken.
10 çok olmuş. 4 gün sonra 2500 civarı olıyor. Bizim doktor 2400 de görürüm gelin demişti. Biz onun dediği günden 3 gün sonra gitmiştik. Haftaya pazartesi filan keseyi görürsün. Pazartesi nasip olursa bebeği göreceğiz inşallah sesini belki duyamayız ama en azından boş mu dolu mu görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…