Gebeliğe Hazırlık Vücut ısısı tablomu yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16. Gün bugün demi. Benim 12- 68 14-150 16-300 18-650 idi iki katı gidiyordu tek sandık iki kese gördük. Bende klomen+5 merional kullandım iki yumurta vardı. Seninde çoğul olabilir.
evet iğnenin 16.günündeyim. inşallah sağlıkla olsun da çoğul razıyım. Ben de 10 gün menogon kullandım. 5 yumurtam gelişmişti. hayırlısı bakalım.

canım bebekleri sag salim alırsın inşallah çok sevindim senin adına. Çatlatma ignesi vuruldugunda yumurtaların boyutu neydı bende cuma gittim kontrole 14 mm tek yumurtam vardıda
20-16 canım. Klomen 3 ay kullandım pek işe yaramadı sonra iğneye geçtik iğne çok etkili. 8 aydır tedavi görüyordum canım. Sabret inşallah

20-16 canım. Klomen 3 ay kullandım pek işe yaramadı sonra iğneye geçtik iğne çok etkili. 8 aydır tedavi görüyordum canım. Sabret inşallah
saol canım bakalım aslında benım yumurta sorunum yokta olmuyor işte sebebinide bilmiyoz. Aam seni başka topiktede takip ediyordum hatta diğer bayanda ikiz gibi cok sevındım:) bende iki kızım olsun isterim tabi hayırlı saglıklı olsunda

saol canım bakalım aslında benım yumurta sorunum yokta olmuyor işte sebebinide bilmiyoz. Aam seni başka topiktede takip ediyordum hatta diğer bayanda ikiz gibi cok sevındım:) bende iki kızım olsun isterim tabi hayırlı saglıklı olsunda
Aynen canım hayırlısını dile. İkiz çok riskli hatta kaynanamlar annemler yinee miii ikizzz sevinmedik dediler :)) çünkü artık onlarda korktu.

Amin geçen yıl ikizlerimi dopurup toprağa verdim. Ne çektiğimi ben bilirim. İlk defa geceleri ağlamıyorum artık
canım Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah. ben de tam oldu dedim 2sinde de tutunamadı. bu sefer sağlıklı olur inşallah. o yüzden sevinmiyorum daha. yarın doktora gideceğim.

canım Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah. ben de tam oldu dedim 2sinde de tutunamadı. bu sefer sağlıklı olur inşallah. o yüzden sevinmiyorum daha. yarın doktora gideceğim.
Araştırma yaptırmadın mı?? İnşallah bu defa sağlıcakla kucağına alırsın

Back