- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
evet iğnenin 16.günündeyim. inşallah sağlıkla olsun da çoğul razıyım. Ben de 10 gün menogon kullandım. 5 yumurtam gelişmişti. hayırlısı bakalım.16. Gün bugün demi. Benim 12- 68 14-150 16-300 18-650 idi iki katı gidiyordu tek sandık iki kese gördük. Bende klomen+5 merional kullandım iki yumurta vardı. Seninde çoğul olabilir.
canımm seni hatırladım nasılsın iyi misin? Nisan anneleri grubundaydım 3 ay önce ama kısmet değilmiş. Bu sefer sağlıklı olur inşallah. Daha sakinim :)Hadi hayırlı olsun canım görünce sevindim sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
İyiyim kuzu teşekkür ederim :) İnşallah canım stres yapma, olumlusunu düşüncanımm seni hatırladım nasılsın iyi misin? Nisan anneleri grubundaydım 3 ay önce ama kısmet değilmiş. Bu sefer sağlıklı olur inşallah. Daha sakinim :)
senin ikizmi canım?16. Gün bugün demi. Benim 12- 68 14-150 16-300 18-650 idi iki katı gidiyordu tek sandık iki kese gördük. Bende klomen+5 merional kullandım iki yumurta vardı. Seninde çoğul olabilir.
yok yok çok sakinim canım. eskiden olsa koşar kan verirdim. yarın gideceğim :)İyiyim kuzu teşekkür ederim :) İnşallah canım stres yapma, olumlusunu düşün
canım bebekleri sag salim alırsın inşallah çok sevindim senin adına. Çatlatma ignesi vuruldugunda yumurtaların boyutu neydı bende cuma gittim kontrole 14 mm tek yumurtam vardıdaİğne etkisi çoktan geçmiştir. Fotoğraf atsana. Benim 14.gün 150idi
20-16 canım. Klomen 3 ay kullandım pek işe yaramadı sonra iğneye geçtik iğne çok etkili. 8 aydır tedavi görüyordum canım. Sabret inşallahcanım bebekleri sag salim alırsın inşallah çok sevindim senin adına. Çatlatma ignesi vuruldugunda yumurtaların boyutu neydı bende cuma gittim kontrole 14 mm tek yumurtam vardıda
Evet bizde şaşırdık bhcg iki kat gidiyordu. Cumartesi iki kese gördük ama haftaya pazartesi belli olacaksenin ikizmi canım?
sağlıkla kucağına al inşallah canımEvet bizde şaşırdık bhcg iki kat gidiyordu. Cumartesi iki kese gördük ama haftaya pazartesi belli olacak
saol canım bakalım aslında benım yumurta sorunum yokta olmuyor işte sebebinide bilmiyoz. Aam seni başka topiktede takip ediyordum hatta diğer bayanda ikiz gibi cok sevındım:) bende iki kızım olsun isterim tabi hayırlı saglıklı olsunda20-16 canım. Klomen 3 ay kullandım pek işe yaramadı sonra iğneye geçtik iğne çok etkili. 8 aydır tedavi görüyordum canım. Sabret inşallah
Amin geçen yıl ikizlerimi dopurup toprağa verdim. Ne çektiğimi ben bilirim. İlk defa geceleri ağlamıyorum artıksağlıkla kucağına al inşallah canım
Aynen canım hayırlısını dile. İkiz çok riskli hatta kaynanamlar annemler yinee miii ikizzz sevinmedik dediler :)) çünkü artık onlarda korktu.saol canım bakalım aslında benım yumurta sorunum yokta olmuyor işte sebebinide bilmiyoz. Aam seni başka topiktede takip ediyordum hatta diğer bayanda ikiz gibi cok sevındım:) bende iki kızım olsun isterim tabi hayırlı saglıklı olsunda
canım Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah. ben de tam oldu dedim 2sinde de tutunamadı. bu sefer sağlıklı olur inşallah. o yüzden sevinmiyorum daha. yarın doktora gideceğim.Amin geçen yıl ikizlerimi dopurup toprağa verdim. Ne çektiğimi ben bilirim. İlk defa geceleri ağlamıyorum artık
Araştırma yaptırmadın mı?? İnşallah bu defa sağlıcakla kucağına alırsıncanım Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah. ben de tam oldu dedim 2sinde de tutunamadı. bu sefer sağlıklı olur inşallah. o yüzden sevinmiyorum daha. yarın doktora gideceğim.
yok canım iyi düşün iyi olsun nasibi yoksa tektede olmaz inşallah kucagına aldıgın haberlerinide alıcazAynen canım hayırlısını dile. İkiz çok riskli hatta kaynanamlar annemler yinee miii ikizzz sevinmedik dediler :)) çünkü artık onlarda korktu.
sebepsiz dediler. bakalım hayırlısı bu sefer çok da büyütmüyorum. Nasipte varsa olur.Araştırma yaptırmadın mı?? İnşallah bu defa sağlıcakla kucağına alırsın
İnşallah evet tek gebeliğim 6.haftada sonlandı. Kucaklarımız boş kalmasın inşallah dileyen herkese nasip olsunyok canım iyi düşün iyi olsun nasibi yoksa tektede olmaz inşallah kucagına aldıgın haberlerinide alıcaz
benim de iğnenin 16.gün ve seninki gibi 300,8 çıktı tam hadi hayırlısı :))16. Gün bugün demi. Benim 12- 68 14-150 16-300 18-650 idi iki katı gidiyordu tek sandık iki kese gördük. Bende klomen+5 merional kullandım iki yumurta vardı. Seninde çoğul olabilir.
Duramadın demi :)) hayırlı olsun inşallah haftaya filan keseyi görürsün inşallahbenim de iğnenin 16.gün ve seninki gibi 300,8 çıktı tam hadi hayırlısı :))
evet hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıklıca görürüm keseyi :)Duramadın demi :)) hayırlı olsun inşallah haftaya filan keseyi görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?