- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
ilk defa senden duyuyorum ben çubuk krakerleri sigara yapma kısmında kalmışım
Bu anlattıkların kanser değil.benim cilt kanseri olan iki tanıdığım var.emin ol değilsin.Şekeri hayatından çıkar.çıkarmaya niyet et zaten ister istemez baya azalacaktır.Vücuttaki iltihabı azaltmak içinde bol bol zerdeçal tüket.1 ay falan kullan baya faydası olacak emin ol.
canımm ben 26 yı bitirecem hala ergen gibi cildim var bi zaman ssonra alışıyorsun zaten güzel tarafı yok ama genç gösteriyo beni gören herkes 4 yıllık evliyim deyince şok oluyorYakinda 20 oluyorum yetmedi mi bu ergenlik
canımm ben 26 yı bitirecem hala ergen gibi cildim var bi zaman ssonra alışıyorsun zaten güzel tarafı yok ama genç gösteriyo beni gören herkes 4 yıllık evliyim deyince şok oluyor
Her gece 1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı zerdeçal ekle karıştır ve yeCok tesekkur ederim canim, cok pimpirikli bi insanım neler dusundum, ama yorumlar sayesinde rahatladim
zerdeçali çaya katsam olur mu?
Her gece 1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı zerdeçal ekle karıştır ve ye
Bnm 20den sonra azmışlardı.23oldum hala varlar. Cilt kanseri orta veya ileri yaşlarda olur hatırladığım kadarıylaYakinda 20 oluyorum yetmedi mi bu ergenlik
Bnm 20den sonra azmışlardı.23oldum hala varlar. Cilt kanseri orta veya ileri yaşlarda olur hatırladığım kadarıyla
olmaz mı yüzüme sürmediğim bi b.k kalmıştı sonradan herşeyi bıraktım onlarla mutluyum hatta bazen eksiliğiyorlar aa bugün suratımda bi değişiklik var diyorumHadi ya, bir tanecikte olsa iyi yani var yani ergen cildin
olmaz mı yüzüme sürmediğim bi b.k kalmıştı sonradan herşeyi bıraktım onlarla mutluyum hatta bazen eksiliğiyorlar aa bugün suratımda bi değişiklik var diyorum
bekarsan evet çünkü ben de öyleydim nişanlandım yavaş yavaş bıraktım föndoteni eşim föndotensiz halimi ilk görüşünde ya ne oldu yüzüne demiştiAhah aynen bende valla , doktorun verdiği, birinin tavsiye ettigi, internetten gördüğüm herseyi sürdüm cildime ama ne lanet bir ciltmiski hicbisey ise yaramadi ya
ay napcaz biz boyle, hep fondoten elimizde mi dolanicaz
Arpacık derken gözünde çıkandan mı genel tabir olarak mı dedin. Gözünde hep çıkıyosa yağlı bi cilde sahip olabilirsin.Cilt kanseri teşhisim benim evhamligimdanmis ya bende burdaki yorumlarla rahatladim :)
sivilce olarak cok problemim yok ama farkli seyler cikiyor bende arpacik tarzında onlardan şikayetciyim bende
Arpacık derken gözünde çıkandan mı genel tabir olarak mı dedin. Gözünde hep çıkıyosa yağlı bi cilde sahip olabilirsin.
bekarsan evet çünkü ben de öyleydim nişanlandım yavaş yavaş bıraktım föndoteni eşim föndotensiz halimi ilk görüşünde ya ne oldu yüzüne demiştievlenince hiç sürmez oldum hatta eşim sürünce sürme ya boşver diyor
nişanlıyken alıştır :) bi sorun çıkmaz sonuçta her türlü görecek çokda takma boşver önemli olan gözlerin gülsün yeterAhah hadi yaa
valla ben ilerde esimin düğünden sonraki sabah verecegi tepkiden cok korkuyorum
Yağlı bi cilde sahipsin demekki. Gözlerinde sık çapaklanma oluyo mu? Bizim hocamız böyle. Yağlı bi cilde sahip,gözleri kolay çapaklanırmış.göz yakmayan şampuanla yıkarmış kirpiklerini.gozumde de cikti tam arpacik degil daha farkli bisey ve vucudumda da cikti, bikac ay önce koltukaltimda cikmisti mesela doktor otobusten, birinin havlusundan filan miktop kapmissindir demisti onun icin ama surekli boyle biseylerle uğraşıyorum yani ve temizligime de cok cok dikkat ederim pimpirikli olduğum icin
Yağlı bi cilde sahipsin demekki. Gözlerinde sık çapaklanma oluyo mu? Bizim hocamız böyle. Yağlı bi cilde sahip,gözleri kolay çapaklanırmış.göz yakmayan şampuanla yıkarmış kirpiklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?