• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumdan bıktım!!!!

karaciğerini bozmuşsun.Karaciğer vücudun kimya fabrikası.Annen baban umursamıyor diye kızacağına, kendine kız .14 yaşında olsan anlarımda.Çikolata, abur cubur,yağlı yemeyi kes, sağlıklı beslen ,yediklerine dikkat et.Yoksa ilerde çok pişman olursun.Çünkü gencecik yaşında cildini mahvediyorsun ve sorumlusu sensin.Yediklerini düzelt bak birşeyin kalıyor mu

Evet cok haklisiniz, kendi basima doktora gidemiyorum kotu bisey diycekler diye ödüm kopuyo hatta teshis konulurken ben orda olmam annemi filan birakir ben cikarim , pkolu oldugumu öğrendigimde de oyle olmustu
ve tam tahmin ettiginiz gibi karacigerimde sorun var ve cok abur cubur tuketiyorum

Cilt kanseri değilsindir de cildin hassas belli ki aynı dertten ben de muzdaribim.
O yüzden bir şey sürmeden önce cildime iki kez düşünüyorum yoksa hemen bir yerinden bir şey fırtlıyor En Büyük KK

hiç kaçmaz o hatalar :) bende yedim sarelle ve sabah yanagımda iki tane kızarıkla uyandım hemen tuz sabunu sürüdüm de kuruttum ya boğazımızı tutucaz ya da böyle katlanıcaz malesef.

Ay bogazda tutulmuyorki yaaa orda nutellalar bana bakarken reddetmek.... icim gidiyo hele de ozel günümdeysem:KK1:

Günde 2 litre su iç ve işlenmiş yağlı gıdalardan artı stresten uzak dur. Çok fazla evham yapma şimdilik, benim 2 hafta önce kollarımın bi kısmı ve neredeyse tüm bacaklarım kahverengi büyük lekelerle doldu. Testler yapıldı, sonuç: strese bağlı, kılcal damar çatlaması, lekeler kılcal çatlaklardan deri altına sızan kan. 1 hafta doktorun yazdıgı kremi kullandim tamamen geçti. Baban uzatıyorsa bir fırsat bul sen randevu al. Sen böyle stres yaptıkça geçmeyebilir. Stres cildi felaket etkiliyor.

Ne denir çölde kum bende stres , dogru valla ondan da olabilir
size de cok gecmis olsun

Ay bogazda tutulmuyorki yaaa orda nutellalar bana bakarken reddetmek.... icim gidiyo hele de ozel günümdeysem:KK1:
hiç alma eve ben artık sarelle reyonuna uğramıyorum, özel günlerde de muzla , kuru kayısı incirle felan geçiştiriyorum hem tok tutuyor hemde sivilce yapmıyor , sen de öyle yap bence yine de seçim senin ya tertemiz bir vucut yada nutella yeme zevki :)

Cilt kanseri değilsindir de cildin hassas belli ki aynı dertten ben de muzdaribim.
O yüzden bir şey sürmeden önce cildime iki kez düşünüyorum yoksa hemen bir yerinden bir şey fırtlıyor En Büyük KK

Beyaz tenli misin sen de, ben bide beyaz oldugum icin cok belli oluyo sabahtan aksama kadar inceliyorum, lanet olsun sana beyaz irkEn Büyük KK
ben artık batti balik yan gider diye her bulduğumu sürüyorum:110:

hiç alma eve ben artık sarelle reyonuna uğramıyorum, özel günlerde de muzla , kuru kayısı incirle felan geçiştiriyorum hem tok tutuyor hemde sivilce yapmıyor , sen de öyle yap bence yine de seçim senin ya tertemiz bir vucut yada nutella yeme zevki :)

Nutella nasil = kayisi + incir olabilirki , bu nutellaya hakaret:KK53:
ay saka bi yana gercekten en iyisi hic almamak, olunca yeniliyo yanio_O

Beyaz tenli misin sen de, ben bide beyaz oldugum icin cok belli oluyo sabahtan aksama kadar inceliyorum, lanet olsun sana beyaz irkEn Büyük KK
ben artık batti balik yan gider diye her bulduğumu sürüyorum:110:

evet çok soluk tenim
sürme işte ben su ve sabun dışında çok nadirdir bir şey sürdüğüm
hemen sivilceydi lekeydi vs
güneşe alerjisi olur mu bir insanın ya :KK45:
bonibona bile var :110:

Kizlar cok rahatladim suan sayenizde cok saolun:KK36:

Ve kanser teşhisimi geri alip kendimi nazar kurbani ilan ediyorum:p

Saka bi yana bikac arkadasinda da dedigi gibi karacigerim sorunlu sanirim ondan dolayi yine de bi doktora görünücem, babami da artik ölüyorum be adam diye diye gaza getirip randevu aldirticam:KK17:

evet çok soluk tenim
sürme işte ben su ve sabun dışında çok nadirdir bir şey sürdüğüm
hemen sivilceydi lekeydi vs
güneşe alerjisi olur mu bir insanın ya :KK45:
bonibona bile var :110:

Gunese benimde var alerjim oyuzden nefret ediyorum yazlardan, yaz demek benim icin deniz kum gunes degil aman chori golgede dur, aman chori kremsiz nereye gidiyon canina mi susadinEn Büyük KK

Yaaaa ne demek ama bonibona alerjim var, biz küçükken bonibonlarla intihar ederken sen napiyoduno_O

Gunese benimde var alerjim oyuzden nefret ediyorum yazlardan, yaz demek benim icin deniz kum gunes degil aman chori golgede dur, aman chori kremsiz nereye gidiyon canina mi susadinEn Büyük KK

Yaaaa ne demek ama bonibona alerjim var, biz küçükken bonibonlarla intihar ederken sen napiyoduno_O

geçen yedim yine yüzümde abuk subuk kırmızılıklar çıktı yimiyorum
siz :KK70: ahahaha siz napıyodunuz siz intihar mı :KK70: aman ahahaha

geçen yedim yine yüzümde abuk subuk kırmızılıklar çıktı yimiyorum
siz :KK70: ahahaha siz napıyodunuz siz intihar mı :KK70: aman ahahaha

Aaa haberin yok mu ayipsin, cocuklugunu yasamamissin ozaman sen:KK53::KK53:

Boyle o bonibonlari avuclar, kaslari indirir atarli giderli sozlerle intihar ederdik, ve o vücut yere düşecek yani, gerçekçi de oynardik:KK53:

Back
X