• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumdan bıktım!!!!

Bu anlattıkların kanser değil.benim cilt kanseri olan iki tanıdığım var.emin ol değilsin.Şekeri hayatından çıkar.çıkarmaya niyet et zaten ister istemez baya azalacaktır.Vücuttaki iltihabı azaltmak içinde bol bol zerdeçal tüket.1 ay falan kullan baya faydası olacak emin ol.

Bu anlattıkların kanser değil.benim cilt kanseri olan iki tanıdığım var.emin ol değilsin.Şekeri hayatından çıkar.çıkarmaya niyet et zaten ister istemez baya azalacaktır.Vücuttaki iltihabı azaltmak içinde bol bol zerdeçal tüket.1 ay falan kullan baya faydası olacak emin ol.

Cok tesekkur ederim canim, cok pimpirikli bi insanım neler dusundum, ama yorumlar sayesinde rahatladim
zerdeçali çaya katsam olur mu?

Bnm 20den sonra azmışlardı.23oldum hala varlar. Cilt kanseri orta veya ileri yaşlarda olur hatırladığım kadarıyla

Cilt kanseri teşhisim benim evhamligimdanmis ya bende burdaki yorumlarla rahatladim :)
sivilce olarak cok problemim yok ama farkli seyler cikiyor bende arpacik tarzında onlardan şikayetciyim bende:KK43:

olmaz mı yüzüme sürmediğim bi b.k kalmıştı sonradan herşeyi bıraktım onlarla mutluyum hatta bazen eksiliğiyorlar aa bugün suratımda bi değişiklik var diyorum

Ahah aynen bende valla , doktorun verdiği, birinin tavsiye ettigi, internetten gördüğüm herseyi sürdüm cildime ama ne lanet bir ciltmiski hicbisey ise yaramadi yaEn Büyük KK
ay napcaz biz boyle, hep fondoten elimizde mi dolanicaz:KK1:

Ahah aynen bende valla , doktorun verdiği, birinin tavsiye ettigi, internetten gördüğüm herseyi sürdüm cildime ama ne lanet bir ciltmiski hicbisey ise yaramadi yaEn Büyük KK
ay napcaz biz boyle, hep fondoten elimizde mi dolanicaz:KK1:
bekarsan evet çünkü ben de öyleydim nişanlandım yavaş yavaş bıraktım föndoteni eşim föndotensiz halimi ilk görüşünde ya ne oldu yüzüne demişti :KK45: evlenince hiç sürmez oldum hatta eşim sürünce sürme ya boşver diyor

Cilt kanseri teşhisim benim evhamligimdanmis ya bende burdaki yorumlarla rahatladim :)
sivilce olarak cok problemim yok ama farkli seyler cikiyor bende arpacik tarzında onlardan şikayetciyim bende:KK43:
Arpacık derken gözünde çıkandan mı genel tabir olarak mı dedin. Gözünde hep çıkıyosa yağlı bi cilde sahip olabilirsin.

Arpacık derken gözünde çıkandan mı genel tabir olarak mı dedin. Gözünde hep çıkıyosa yağlı bi cilde sahip olabilirsin.

gozumde de cikti tam arpacik degil daha farkli bisey ve vucudumda da cikti, bikac ay önce koltukaltimda cikmisti mesela doktor otobusten, birinin havlusundan filan miktop kapmissindir demisti onun icin ama surekli boyle biseylerle uğraşıyorum yani ve temizligime de cok cok dikkat ederim pimpirikli olduğum icin:KK43:

bekarsan evet çünkü ben de öyleydim nişanlandım yavaş yavaş bıraktım föndoteni eşim föndotensiz halimi ilk görüşünde ya ne oldu yüzüne demişti :KK45: evlenince hiç sürmez oldum hatta eşim sürünce sürme ya boşver diyor

Ahah hadi yaa :KK45:
valla ben ilerde esimin düğünden sonraki sabah verecegi tepkiden cok korkuyorum:KK45:

gozumde de cikti tam arpacik degil daha farkli bisey ve vucudumda da cikti, bikac ay önce koltukaltimda cikmisti mesela doktor otobusten, birinin havlusundan filan miktop kapmissindir demisti onun icin ama surekli boyle biseylerle uğraşıyorum yani ve temizligime de cok cok dikkat ederim pimpirikli olduğum icin:KK43:
Yağlı bi cilde sahipsin demekki. Gözlerinde sık çapaklanma oluyo mu? Bizim hocamız böyle. Yağlı bi cilde sahip,gözleri kolay çapaklanırmış.göz yakmayan şampuanla yıkarmış kirpiklerini.

Sizin gözünüzde çıkan benim çenemde çıkmıştı. Tabi çenede olunca daha kolay kurtuldum. Valla benimki ayıptır söylemesi kocakarı ilaçları ile geçmişti. Havuz vs gibi yerlerde bulaşabiliyor. Yada mağaza da bunu taşıyan birinin dendiği kıyafet size temas edince. Ortak kullanılan makyaj malzemeleri. Kuaför lerde bu yüzden makyaj gerekmedikçe yaptırmamalı. Inanılmaz kanıyor o şey kesilince adı neyse artık. Benim çenemde gıdığımda falandı. Ve uçları tavuk ibiği gibi tırtık tırtık olmuştu. Sakınca uyuşukluk hissi var. Ve içinden çıkan şey başka yere deyince çoğalıyor

göze en ii gelen şey demlik poşet çay önce çayını iç sonra o yuvarlak poşeti soğut ve gözünün üstüne koy 10 15 dk. tut mukemmel gelir

Back
X