Vizörüme Takılanlar...

O çilek nasıl bir kedidir :)
Nasıl bi göz rengi var nasıl bakışlar ve nasıl bi sevimliliktir bu :)
Bayıldım ya insanın onu durmadan mıncıklayası gelir:)Maşallah nazar:
Canım çektiklerin bi harika, fotoğraf çekmeyi sevdiğim kadar fotoğraflara bakmayıda çok seviyorum.
Sende çok güzel kareler yakalamışsın ..
Hangi makinayı kullanıyorsun dıptıscım merak etim:)

teşekkürler canım olumunekankayizsmile
daha önce sony dsc-h50 kullanıyordum
şuanda canon 50D body ile birlikde Canon EF 28-80mm ve Canon EF 50mm lens kullanıyorum

canon 500 d mi :gitme: aylardır onun için para biriktiriyorum ben yaa.. resmler harikaa

:asigim:
Becerikli arkadaşım..Yüreği öyle güzel ki nereye baksa güzel görüyor, güzel gösteriyor bitanem:asigim:

Damlacım resimlerin çok hoş ve profesyonel. Eğlenceli ve zevkli bir iş olsa gerek. Bir gün bizi de çekersin artık:)Kolay gelsin sana canım...............:lepi:alkisalkisalkis

dıptıs fotoğraflarını çok beğendim, hangi makineyi kullanıyorsun?
bu aralar sürekli aklımda yarı prof bir makine almak var, az da değil fiyatları, kullanabileceğim birşey olsun istiyorum, bana tavsiye edebileceğin bir marka veya model var mı?

Damlacım resimlerin çok hoş ve profesyonel. Eğlenceli ve zevkli bir iş olsa gerek. Bir gün bizi de çekersin artık:)Kolay gelsin sana canım...............:lepi:alkisalkisalkis

teşekkür ederim
umarım buluşmaya gelirim ve hepinizi çekerim :lepi:

Çok güzel resimler tebrik ederim

kedi çok şekermişşşşş :)

teşekkür ederim olumunekankayizsmile

ay yazmışsın canım şimdi gördüm, hemen bir fiyatına bakayım

teşekkür ederim
canon 50D canım biraz uçuk fiyatı
ben tesadüfen kelepire düşürdüm :lepi:
sony dsc h50 tavsiye ederim

paraya kıyabilirsen kesinlikle dslr al derim ayrı meseleolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…