Sende kitap oku bol bol :) işe yararda okuduğunu anlarsın belkiEşimle olanları begenmiyorlar diger sacmaları bile beğeniyorlar diyorsun işte kavgaların onla alakası varsa nazar duasi okuyun geçmiyorsa nazar da yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende kitap oku bol bol :) işe yararda okuduğunu anlarsın belkiEşimle olanları begenmiyorlar diger sacmaları bile beğeniyorlar diyorsun işte kavgaların onla alakası varsa nazar duasi okuyun geçmiyorsa nazar da yoktur
Ben inanıyorum yıldızım düşük bu dediklerim var olan bir şey haa bana nazar değer çok iyiyim demiyorum kaldı ki böyle olması için sizin düşündüğünüz gibi holdingler olmasınada gerek yokBen inanmıyorum buna Enerjinin emilmesi için kimsede olmayan birşey olacak ne bileyim holdingler büyük başarılar inanilmaz güzellikler .Yani benim bir tanıdığım da sihire taktı kafayı yedi mesela 12 senedir evli hala aynı kafa.Bence inanmayın buna öyle olsa valla ne dünya çapında sanatçılar var beğenilen onların ilişkisi bozulur.Birde böyle saçma sapan ritüeller yapanlar var milletin arası bozulsun yok iliskimi bozdular . Beyinsel sıkıntılar yapıyor bunlar ve ruhsal siz böyle düşünmeyi bırakın .Rahatiniza bakın .Her güzel çocuğa maşallah demesekde birşey olmuyor buradan yola çıkın