• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vizörüme Takılanlar...

çok haklısın canım. photoshop bilgimde var Allahtan. Ama baskı vs olayı nasıl yürüyor bu işlerde bilmiyorum.
Hazır paket halinde yapılıyor sanırım birinin sitesinde gördüm. Gerçekten çok rezalet fotolarda gördüm bumudur dedim
bundan daha iyi çekebilecğime eminim diye düşündüm. Ama dediğin gibi işte.
Yok allahtan kan tutmuyo beni :D bu arada ben spinal dogum yaptım o yüzden cesurumdur :)))
senin suan kullandıgın objektif nedir ? aslında ben 100mm f2.8 almak istiyorum ama suan dolar fırlamıs durumda alamam .:( birde 70-200 :D
ucuk fiyatlar ya.. hergün bakıyorum hayal ediyorum simdilik :)

çok haklısın canım. photoshop bilgimde var Allahtan. Ama baskı vs olayı nasıl yürüyor bu işlerde bilmiyorum.
Hazır paket halinde yapılıyor sanırım birinin sitesinde gördüm. Gerçekten çok rezalet fotolarda gördüm bumudur dedim
bundan daha iyi çekebilecğime eminim diye düşündüm. Ama dediğin gibi işte.
Yok allahtan kan tutmuyo beni :D bu arada ben spinal dogum yaptım o yüzden cesurumdur :)))
senin suan kullandıgın objektif nedir ? aslında ben 100mm f2.8 almak istiyorum ama suan dolar fırlamıs durumda alamam .:( birde 70-200 :D
ucuk fiyatlar ya.. hergün bakıyorum hayal ediyorum simdilik :)

100mm çok güzel lensdir ama doğumda zor :61:
70-200 de düğün vs. çekimleri için ideal lenslerden
bende şuanda 50mm 1.8, 50mm 1.2, sigma 17-70mm var ve fazla fazla yetiyor :34:
marta kadar beklemeni tavsiye ederim :34:

sigma 17-70 i hangi durumlarda kullanıyorsun daha çok..
birde o lensleri kendim için alıcam :) daha çok makro ve portre çekmek bana mutluluk veriyo. bu işi yapabilirmiyim bilmişyorum.
bakalım hayırlısı simdilik..suan o tempoya alısacak durumda değilim. kızım beni okadar yoruyoki :(

:27: ben düğün çekimlerinde 50mm 1.8 ve sigmayı kullanıyorum
diğer 50mm 1.2 doğumda bütün işimi görüyor..
zaten odaya alındıkdan sonra 50 f1.8 ve sigma ile devam ediyorum :34:
doğum fazla almıyorum kötü etkileniyorum korkuyorum :18:
çocuk doğurmak istemiyorum moduna geldim bir dönem :18::18:
gelin damat çekimide inanılmaz zor geçiyor... günde 2 ayrı çekime yetişmek zorunda kalıyorum bazen
misal 17 eylülde 4 ayrı iş var hangi birine yetişicem bilemiyorum :18::18:
ramazanda bile çekimim vardı düşün artık :60::60::nazar:
yanlız çok eğlenceli oluyor ayrı mesele :52:
çekmek dert değilde, tek tek işlemek, baskıya hazırlamak daha zor :10:

işte o olay zor. ileride çocuğun olunca zaman bakımından kısıtlanıcaksın. ama büyüdüğünde aynı hızla devam edersin.
tebrik ediyorum seni valla :)))
birde deneyim bakımından iyisin. bi iki kez yapsam sanırım alısırım ama tecrübesizlik işte...
baktım düğün fotosuna eğlenceli olduğu belli :))
ileride böyle bir iş yaparsam senden öğreneceklerim var yardımcı olur musun bana :)
bu arada facebook sayfam var ama ekleyemiyorum buraya anlarsın ya :)

işte o olay zor. ileride çocuğun olunca zaman bakımından kısıtlanıcaksın. ama büyüdüğünde aynı hızla devam edersin.
tebrik ediyorum seni valla :)))
birde deneyim bakımından iyisin. bi iki kez yapsam sanırım alısırım ama tecrübesizlik işte...
baktım düğün fotosuna eğlenceli olduğu belli :))
ileride böyle bir iş yaparsam senden öğreneceklerim var yardımcı olur musun bana :)
bu arada facebook sayfam var ama ekleyemiyorum buraya anlarsın ya :)

hihi olurum tabi neden olmasın :27:
dur ben sana özelden yollayayım adresi :52::52:

img0443copycopy.jpg

nasıl bir doğallıktır ya..resmen su foto içime işleri.cok hoş.çok pofesyonelce .. harikasın.

Back