Vizörüme Takılanlar...

Cok güzel kareler, özellikle cilek hanimin dilini cikarma pozuna bayildim.
Ama öteki resimlerde bir harika. Bir baskadir benim memleketim sarkisi geldi aklima.
cilek icin...naniknanik

canim resimler cok hos a.s. emegine saglik tesekkurler bizimle paylastigin icin
makinanin markasini ögrenebilirmiyim :)

kedinden ve avatarindan korktum :çok üzgünüm: kedilere fobim vardir fakat diger izmir manzaralari doga manzarali cok guzeldi tebrikler :smiley-cool:

Dıptıscım Yarı Amatör Fotoğrafçılık nası oluyo laaaaa? -tatlicadiarzu-
şakkıdı şakkıdı​

Nevbaharım saolsun HDR denilen tekniği öğretti bana
azıcık saçbaş yoldu ama öğrendim
öncelikle ona teşekkür ediyorum

KAYAKÖYÜ

Kaya Köyü'nün günümüzdeki popülaritesi, antik dönem kalıntılarından öte, Türk Kurtuluş Savaşı'ndan sonra mübadele sonucu terk edilen metruk bir Rum kentinin varlığından kaynaklanmaktadır. Kaya çukurunda yüzyıllar boyu Rumlar ve Türkler birlikte yaşamışlardır. Bölgede tarım ve hayvancılıkla geçimlerini sürdüren Türkler ovadaki, zanaat ve ticaretle uğraşan Rumlar ise yamaçlarda kurulu evlerde yaşamlarını sürdürmüşlerdir. Yöreye; Rumlar Levissi, olasıdır ki Oğuzların Kayı boyundan gelen Türkmenler, Kaya adını vermişlerdir. Yerleşimde, mübadeleye kadar her iki isim de kullanılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMİNTAS

Likya Kaya Mezarları Şehir içinde Likya döneminden kalma M.Ö. 4.yy. eserleri dikkati çeker. Bunlar, şehrin simgesi haline gelen doğal kayaya oyulmuş mezarlardır.Çok sayıda düzgün basamaklarla mezarların en güzel ve en görkemlisi olan Amintas’a ulaşılır. Bu mezar aşağıdaki düzlükten de kolaylıkla görülür ve yaklaştıkça, büyüklüğü karşısında duyulan hayranlık artar. Soldaki sütunun orta kısmında, M.Ö. 4. yy. alfabesi ile “Herpamiasoğlu Amintas” yazılıdır. Bu kişinin kimliği tam olarak bilinmemektedir. İlçede görülmeye değer pek çok lahit mezar bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi Likya dönemine ait olanıdır. Deniz içerisinde yükselen mezarın ilginç bir görünümü vardır. İki katlı ön yüzünde dörtgen, ahşap kirişleri andıran oymalar ve gotik stili kemerli bir kapağı bulunmaktadır. Kapağın her iki yanı savaşları resmeden fresklerle bezenmiş olup, bunların kişinin yaşamı ile ilgili olduğu sanılmaktadır.

Çok güzeller yavaş yavaş değil hızla ilerliyorsun bence.Yarı amatörden başka bir sıfat bulmalı en kısa süredeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…