sanırım çok çok gerekli olmadığı takdirde normalde 35 40 yaşın altındakilere mamografi çekmiyorlar. ben sadece kan testi, akciğer mr'ı ve ekg çektirdim
valla canım boyun iyi omuzların da geniş sana 300 veya üzere rahat rahat olur ben kısacık boyuma 300 sahibiyimama görüştüğün doktorlar zaten seni yönlendirir şu cc sana olur diye sonuçta kaç kişiye yapıyorlar ameliyatı..
bu arada boyum 163 kilom 56 göğüsaltım 79cm göğüsucum 89cm b cuptan d cupa büyütmek için kasaltı teknikte kaç cc protez koyması için ısrar etmem lasım acaba ????
bende burdan bi arkadaş oldu ondan sonra oldum fotolarını felan görmüştüm şimdi haftaya izmirden bi arkadaş gelicek ameliyat için bende gidicem bi arkadaşta başka şehirde randevu almış hacettepeye geliyor oda başka şehirden gitiikçe çogalıyoruz yanii :)
. Senin gibi ilk gunler kucuk mu oldu diyodum 255cc'yi duyunca ama simdi cok memnunum :)
Hem kas altı hemde orta yükseklik te bir protez kullanılacağı için zaten ileriye doğru büyük duran kendini belli eden bir sonuç olmaz.Kas altında kas protezide ezip baskı yapacak..Boyun uzun,ameliyat olmana değen bir sonuç alırmısım bilemem! Vücuduna göre bu boyutlar yine ufak duracaktır bence..275 ile 300 cc arasında 25 gr var.Çokta birşey değiştirmez.Bana kalırsa 350 cc den aşağısı olmasın derim ama sen 300 e bile büyük olur diyorsun! Ameliyat sonrası düşüncelerini merakla bekliyorum.Umarım sonuç seni çok mutlu eder...kizlar bende olacagim....doktor her boyu kaldirabilicegimi soyledi ancak ben buyuk istemiyorum...az bir meme dokum var boyum 1.75...meme basi kesisi istiyorum...doktor herseye tamam dedi ancak ben 250-275 arasi istiyorum...doktor 300 yapalim istersen dedi....karar veremiyorummm....kas alti da olucak....yani ben kucuk meme seviyorum...duz meme sevmiyorum:) damla gorunum seviyorum ama damla yaparsak sarkik gibi durur sende dedi...yuvarlak konucak...yani kesinlesmeyen tek sey kac cc olacagi...bana yardim edin...
Arzum kesinlikle çok haklı bencede.Hem uzun boylusun hemde doktorun istediğin boyutu alabilir demiş.300 cc seni mutlu etmez gibime geliyor.resimdeki büyüklük için ameliyat olup bu kadar zahmet e ve masrafa değer mi acaba diye düşünüyorum. Ama bu benim şahsi fikrim tabii. Arzumda bende burada ameliyat sonrası mutsuz olan çok kişi gördük.Genel şikayet protezin büyüklüğüne dair oluyor.Ama sen küçük meme tercihim diyorsun. Orası artık senin bileceğin bi iş.Evli misin canım?
geçmiş olsun canım... güle güle kullan memişleriniilk kontrolüme gittiğimde kutularımı aldım300 cc moderate profilmiş
sonunda bende istediğime kavuştum çok mutluyumdün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..
Merhaba vergin gördüm yazını çok mutlu oldum inş bana dönersin. Bugünlerde çok araştırıyorum hatta bindoktorla görüşmeye gittim kafam karıştı ben istanbuldayım ama aslen sakaryalıyım bana yardımcı olabılırmısın doktora için aradan baya vakıt gecmıs hala memnunumuzun göğüslerinden. Doğal dürüyorum benim boyum 1.63 kilo 54 ilk gittiğim doktor bana sana damla olur dedi hıc göğüs sakun yok çünkü dedı ama ben birazda olsa dekolte ıstıyorum damla olursa üste zaten yoktu yıne olmayacak offf ne yapacak şaşırdım yenıkent hastayıde gördüm çok güzel bın hastane bütün hersey değmişti sana yoğunlaştım
Canim damlada ust bos olucak diye bisey yok benimkide damla ve ust kisimlari baya bi dolu. Doktorun tavsiyesini dinlemelisin bence
geçmiş olsun Canım :) nasıl memnun musun göğüslerinden :) bende yaptırmayı düşünüyorum da hangi doktora kaça yaptırdın :)
Canım ben daha olmadım karar verebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?