boyum 1.60 kilom da 47 49 arası değişip duruyor. göğüs altı ölçüm de 70.. göğüs ucu ölçümise 89 şuanda
bende sabah 89 çıktım gögüs ucu altı 70 aynı şekilde boy farkımız 6-7 santim farklı :) bende ünv hastanesinde oldum bu arada 1800 civarı birşey ödedim
canım emin ol çok sert değiller bende birinci ayım için kontrole gidicem seninle aynı güne getirebilirsem gösterebilirim
sizinki bizimkinden daha da ucuz olmuşhangi üni hastanesi bu?
ankara hacettepe unv hastanesi canım :) hastane masrafları 700 gibi tuttu 1100 lira protez tuttu yuvarlak mentor oldugu için damla olsa 2500 e kadar yolu vardı :) yani özelllerden tek farkı doktorların ek bi ücret almaması oluyor
bende sabah 89 çıktım gögüs ucu altı 70 aynı şekilde boy farkımız 6-7 santim farklı :) bende ünv hastanesinde oldum bu arada 1800 civarı birşey ödedim
memnunum ameliyatımdan çok ama bilsem oraya kadar giderdim yanisonuçta arada 1000lira gibi bir fark var. yol parası 100lira falan tutardı
aaa şimdiye kadar okuduklarımda hep üniv hastaneleri çok daha pahalıydı devlete göre sen şanslısın goles vallaa
tam olarak mentor 300cc siltex round moderate profile gel breast implant cohesive 1 yazıyor canım
simdj gidip bende olcucem benvkendimi hic olcmedimki herkes biliyor olculerini ne guzelmrb sizleri ilgiyle takip ediyorum. aslında burun estetiği için siteye üye olmuştum.ama size özendim ve burun benim için ikinci planda kaldıkısaca bende silkon taktırarak istiyorum boyum 170, kilom 59, gögüs altım 80, göğüs ucum 92, omuzlarım oldukça geniş sizce bana kaç cc protez uygun olur.
sonunda bende istediğime kavuştum çok mutluyumdün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..
mrb sizleri ilgiyle takip ediyorum. aslında burun estetiği için siteye üye olmuştum.ama size özendim ve burun benim için ikinci planda kaldıkısaca bende silkon taktırarak istiyorum boyum 170, kilom 59, gögüs altım 80, göğüs ucum 92, omuzlarım oldukça geniş sizce bana kaç cc protez uygun olur.
bu arada göğüs MR'ı haricinde ilk etapta gereken başka bişey var mı?
Annem ameliyat olmadan önce mamografi çektirmişti sadece ama benim hiç göğsüm olmadıgı için onu yapamazlar :) kas var mı diye bakmak lazım ırsi mi acaba filan dedi, utanç verici :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?