sonunda bende memeliler kervanına katıldım çok mutluyumdün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim tabi, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..
sonunda bende memeliler kervanına katıldım çok mutluyumdün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim tabi, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..
benim göğüs altı kesisiyle mentor marka kas üstüne yerleştirildi ama ben doktoruma çok güveniyodum kaç cc olduğunu bile sormadım size bıraktım dedim ki iyi ki ona bırakmışım. çok memnunum ama kontrole gittiğimde soracağım.
dry5460 muhakkak tanışalım hastaneye de gelebilirim sizinle.. gerçekten ameliyatım çok kolay ve iyi geçti.. ağrım o kadar azdı ki normal bir karın ağrısı gibiydi ki ben refekatsiz kaldım hastanede herkes çok yardımcı oldu saolsunlar.. bugün itibariyle yatarken yürürken ya da otururken hiç ağrım yok ama işte yatnca kalkışlar falan zor oluyo sancılı o da birinin kolundan ve sırtından ittirmesiyle azalıyo.. inşallah biranönce olursun gitmeden bana burdan haber et gerçekten çok yardımcı olmak isterim
bir cuma günü görüşmeye gittim muayene etti. aynı gün testleri yaptırdım ve hemen salı günü de ameliyat oldum canım. 4 gün sonra oldum yani.. 2700 lira verdim ve bugün 31. günüm çok memnunum..
anlıyorum seni zamansızlık hepimizin problemi.. sakarya yenikent devlet hastanesinden baykurt özbey'e oldum ben ameliyatımı.. doktorun sanırım sadece perşembe ve cuma muayene günü salı çarşamba ameliyat günü pazartesi de boş günü.. dediğim günü cuma bütün testlerimi halettim test sonrası ölçülerimi aldı salı günü ameliyatımı olup bir gece kaldıktan sonra çıktım hastaneden.. hiç ağrı sızı morarma falan da yaşamadım üstelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?