• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

virgin'in devlet hastanesindeki silikon ameliyatı

boyum 1.60 kilom da 47 49 arası değişip duruyor. göğüs altı ölçüm de 70.. göğüs ucu ölçümise 89 şuanda :D

bende sabah 89 çıktım gögüs ucu altı 70 aynı şekilde boy farkımız 6-7 santim farklı :) bende ünv hastanesinde oldum bu arada 1800 civarı birşey ödedim

bende sabah 89 çıktım gögüs ucu altı 70 aynı şekilde boy farkımız 6-7 santim farklı :) bende ünv hastanesinde oldum bu arada 1800 civarı birşey ödedim

sizinki bizimkinden daha da ucuz olmuş :D hangi üni hastanesi bu?

canım emin ol çok sert değiller bende birinci ayım için kontrole gidicem seninle aynı güne getirebilirsem gösterebilirim:17::9:

kutuda tam olarak ne yazıyo yani cc sertlik kodu profili paylaşırmısın bizimle tamm

sizinki bizimkinden daha da ucuz olmuş :D hangi üni hastanesi bu?

ankara hacettepe unv hastanesi canım :) hastane masrafları 700 gibi tuttu 1100 lira protez tuttu yuvarlak mentor oldugu için damla olsa 2500 e kadar yolu vardı :) yani özelllerden tek farkı doktorların ek bi ücret almaması oluyor

tam olarak mentor 300cc siltex round moderate profile gel breast implant cohesive 1 yazıyor canım

ankara hacettepe unv hastanesi canım :) hastane masrafları 700 gibi tuttu 1100 lira protez tuttu yuvarlak mentor oldugu için damla olsa 2500 e kadar yolu vardı :) yani özelllerden tek farkı doktorların ek bi ücret almaması oluyor

memnunum ameliyatımdan çok ama bilsem oraya kadar giderdim yani :D sonuçta arada 1000lira gibi bir fark var. yol parası 100lira falan tutardı :D

Son düzenleme:

aaa şimdiye kadar okuduklarımda hep üniv hastaneleri çok daha pahalıydı devlete göre sen şanslısın goles vallaa

hoşbeş sana burdan mesaj attım büyük ihtimal kontrol için senin gittiğin gün gideceğim doktora azönce arayıp konuştum da mesaja bakarsın ona göre yardımcı olurum canım sana..

aaa şimdiye kadar okuduklarımda hep üniv hastaneleri çok daha pahalıydı devlete göre sen şanslısın goles vallaa

bende burdan bi arkadaş oldu ondan sonra oldum fotolarını felan görmüştüm şimdi haftaya izmirden bi arkadaş gelicek ameliyat için bende gidicem bi arkadaşta başka şehirde randevu almış hacettepeye geliyor oda başka şehirden gitiikçe çogalıyoruz yanii :)

mrb sizleri ilgiyle takip ediyorum. aslında burun estetiği için siteye üye olmuştum.ama size özendim ve burun benim için ikinci planda kaldı :1: kısaca bende silkon taktırarak istiyorum :46: boyum 170, kilom 59, gögüs altım 80, göğüs ucum 92, omuzlarım oldukça geniş sizce bana kaç cc protez uygun olur.

mrb sizleri ilgiyle takip ediyorum. aslında burun estetiği için siteye üye olmuştum.ama size özendim ve burun benim için ikinci planda kaldı :1: kısaca bende silkon taktırarak istiyorum :46: boyum 170, kilom 59, gögüs altım 80, göğüs ucum 92, omuzlarım oldukça geniş sizce bana kaç cc protez uygun olur.
simdj gidip bende olcucem benvkendimi hic olcmedimki herkes biliyor olculerini ne guzel

bende olcucem kendkmi herkes net olculerini biliyor neguzel bakim bende durumlar nasjl

sonunda bende istediğime kavuştum çok mutluyum:21: dün sabah 9 itibariyle sakarya yenikent devlet hastanesinde silikon ameliyatımı oldum.. bugünde 12 gibi direnlerim alındıktan sonra çıktım.. çok şükür gezebiliyorum oturabiliyorum yatabiliyorum tek sorun yatınca sancıdan kalkamıyorum:42: e olacak o kadar artık tabi.. bu sevincimi buradaki herkesle paylaşmak istedim, burayı okuya okuya cesaret edip olabildim.. sizlere tek sorum yatarsam mı daha çabuk geçer bu ağrılar yoksa gezip hareket edersem mi? normalde ağrılarım yok ama yatıp kalkmayı kesinlikle yalnız yapamıyorum çok büyük sancılar giriyor.. allah ameliyat olacak herkese sabır versin, umarım isteyen herkes olabilir..

selamm :)
öncelikle özel mesaj için teşekkürler, yeni üye olduğum için malum cevap veremiyorum. başka bi başlık altında da yazmıştım ama kısaca anlatayım bugün numune hastanesine gittim ben de. ama sigortam bitmiş o yüzden hiç bi işlem başlatamadık ilk olarak MR istedi doktor zaten. sigortan başlayınca tekrar gel MR'a yönlenircem ondan sonra şartları konuşabiliriz dedi yani otomatik olarak 1 ay ertelendi benim herşey :(

valla canım boyun iyi omuzların da geniş sana 300 veya üzere rahat rahat olur ben kısacık boyuma 300 sahibiyim :D ama görüştüğün doktorlar zaten seni yönlendirir şu cc sana olur diye sonuçta kaç kişiye yapıyorlar ameliyatı..

bu arada göğüs MR'ı haricinde ilk etapta gereken başka bişey var mı?
Annem ameliyat olmadan önce mamografi çektirmişti sadece ama benim hiç göğsüm olmadıgı için onu yapamazlar :) kas var mı diye bakmak lazım ırsi mi acaba filan dedi, utanç verici :)

bu arada göğüs MR'ı haricinde ilk etapta gereken başka bişey var mı?
Annem ameliyat olmadan önce mamografi çektirmişti sadece ama benim hiç göğsüm olmadıgı için onu yapamazlar :) kas var mı diye bakmak lazım ırsi mi acaba filan dedi, utanç verici :)

sanırım çok çok gerekli olmadığı takdirde normalde 35 40 yaşın altındakilere mamografi çekmiyorlar. ben sadece kan testi, akciğer mr'ı ve ekg çektirdim

Back