hastane gerçekten yeni bir hastane ve sürekli sizinle ilgileniyorlar gece boyunca sayısız kez.. hatta eline bir buton veriyorlar bastıkça geliyorlar bir sorun varsa ve doktor bu ameliyatı olan kişileri tek kişilik odaya veriyorbu da çok iyi oluyor normalde devlet hastaneleri iki kişilik oluyor çünkü.. pendikten buraya gelmekte 1.buçuk saatlik yol ayrıca çok sık gidip geliyorum
valla odalar zaten iki kişilik ama sende büyük ihtimal tek kalırsın benim refakatçim bile yoktu hem oradakiler yardımcı oldular saolsunlar..açarsın televizyonunu geçirirsin vaktinisonuçta buraları da bilmiyorsundur geleceğin zaman hastaneyi bulmanda falan yardımcı olabilirim haber verirsen..
geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) kaç cc oldugunu hala bilmiyomusun insan merak eder yada ne bilim kutusunu garantisini felan alsaydın :) bende yeni oldum açar açmaz kaç cc dedim o acıyla :)
birde canım senin nerdeyse bir ay olmuş yan yatabiliyomusun ?
ben pendik kaynarca köprüsünde oturuyorum burdan kango arabalarla adapazarı arabaları görüyorum ama hastaneye yakın biyere kadar geliyomu yazıhanesine gidip sorucam yine yardımına ihtiyacım olacağını düşünüyorum bugün mentorun çeşitlerine bakdım kafama takılan hangi sertlik derecesi acaba idealdir ne taş gibi olsun nede yumuşacık dursun istiyorum :)))
Koheziv I : Mentorun en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentorun en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır
ilk kontrolüme gittiğimde kutularımı aldım300 cc moderate profilmiş
wuu çok iyi bende 300cc duymak isterdim vala ama 250cc memişlerimle bile mutluyum :) yatarken çok canım yanıyor 7 günümdeyim yan yatmayı özledim ama olsun artık napalım :) bu arada südyen ölçün kaç şuanda
hayirli olsun canimm cok sevindim senin adina fiyati cok iyi ameliyatinin..
hosbess marmara egitim arastirmada nihal hanim vardi oda iyi bir doktor sicak kanli onunla gorustunmu acaba dogum iznine cikmisti galiba ama muhakkak gorus orada ucret 3 yada 3.5 mlyar arasiydi
ilk günler sırt üstü yatmaktan sırt ağrısı çok çekmiştim ben.. birde yatıp kalkarken ağrı oluyodu tabi ama bi 10.gününe gel hiçbir şeyin kalmayacak..südyen ölçüsüne gelince şuan başka bir südyen denemedim valla doktorun verdiği sporcu südyeniyle dolaşıyorum
yok daha hiç kimseye aml olmadım virginin tecrübesi ve memnuniyeti nedeniyle 28 29 martta taaa sakaryaya gitmeyi bile göze aldım oderece yani :))) marmara tıpta oldunmu sen yoksa suyumlarınlamı onerdin olduysan ona göre gün alıyım kıyaslamakta fayda var sonuçta
ilk kontrolüme gittiğimde kutularımı aldım300 cc moderate profilmiş
evet gün geçtikçe biraz daha iyi oluyosun ve gerçekten yattıkça daha çok baglanıyosun yataga bu ameliyatı olan arkadaşlara çok fazla yatmamalarını tavsiye ediyorum ne kadar çok hareket ederseniz o kadar çabuk iyileşiyosunuz ben 3 gün işe başladım :) bu arada boyun kaçtı canım birde gögüs altı ölçün felan ?
yok daha hiç kimseye aml olmadım virginin tecrübesi ve memnuniyeti nedeniyle 28 29 martta taaa sakaryaya gitmeyi bile göze aldım oderece yani :))) marmara tıpta oldunmu sen yoksa suyumlarınlamı onerdin olduysan ona göre gün alıyım kıyaslamakta fayda var sonuçta
ayy bende böyle istiyorum boyum 163 55 kg omuzlarım normal olur heralde banada pürüzlü kasaltı düşünüyorum ama dr neder tabi bi şu sertlik derecesi kafama takılıyo isteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?