Nasıl kullandığımızı mı özelden yazacağız?
Hayır yanlış anladınız her hangi bir problem yaşamadınız değil mi korkuyorum biraz da ilk defa alıcam entresan bi seyNasıl kullandığımızı mı özelden yazacağız?
Haklısınız da hani o farklı oluyor ya o yüzden dedim bi de hiç kullanmadığım için kusura bakmayın valla deneyeceğim ama beceremeyebilirim gibi geliyorNasıl kullanıldığını belli değil mi? Neyini anlatalım?
Kız ne var beceremeyecek? sjsjsHaklısınız da hani o farklı oluyor ya o yüzden dedim bi de hiç kullanmadığım için kusura bakmayın valla deneyeceğim ama beceremeyebilirim gibi geliyor
Açıkcası orama dokunmayı sevmiyorum ben çıplak elle asla dokunamıyorum mesela o yüzden çok zor olacak benim için ilişkide o bölgeye dokunan daha çok partnerimiz olduğu için ben kendi bölgeme dokunamıyorum pekKız ne var beceremeyecek? sjsjs
o zaman hemen vibratör deneyeceğinize kendinize dokunmayı öğrenin, biraz elle hislerinizi ve duyumlarınızı keşfedin. Belki vibratöre gerek kalmaz, ya da isterseniz o zaman daha bilinçli kullanırsınız.Açıkcası orama dokunmayı sevmiyorum ben çıplak elle asla dokunamıyorum mesela o yüzden çok zor olacak benim için ilişkide o bölgeye dokunan daha çok partnerimiz olduğu için ben kendi bölgeme dokunamıyorum pek
Gerçekten oraya dokunmak bana çok kötü geliyo çok ince bi deri olduğu için vıcık hosuma gitmiyo napıcam bilmiyorumo zaman hemen vibratör deneyeceğinize kendinize dokunmayı öğrenin, biraz elle hislerinizi ve duyumlarınızı keşfedin. Belki vibratöre gerek kalmaz, ya da isterseniz o zaman daha bilinçli kullanırsınız.
Bilmiyorum, şahsen vibratör sokmak bana daha itici geliyor. Ne var ki oranızda dokunmayacak kadar kötü olacak? Bedeninizi sevmelisiniz bence, dokunun.Gerçekten oraya dokunmak bana çok kötü geliyo çok ince bi deri olduğu için vıcık hosuma gitmiyo napıcam bilmiyorum
Tok karnına günde 3 dozNasıl kullanıldığını belli değil mi? Neyini anlatalım?
Evet bilmiyorum ne var bunda ? Libidomun yüksek olması her seyi biliceğim anlamına gelmiyo ayrıca nasıl yaptığını anlatın demedim nasıl herhangi bir sorun yaşadınız mı vs bunlrı sordumerkek arkadaşinizdan ayrilir ayrilmaz vibratör alacak kadar sekse düşkünsünüz ama nasıl kullanılır bilmiyor musunuz?
Değil gayet medenice sormuşum. Sizin tabularınız beni ilgilendirmiyo rahatsız oluyosanız okumayınBu konu saka olmali?
Değil gayet medenice sormuşum. Sizin tabularınız beni ilgilendirmiyo rahatsız oluyosanız okumayın
Vibratöre yazmışsın. Tok karnına güzel espri.Tok karnına günde 3 doz
Krem ya da yağ yerine tükürük kullanabilirsiniz cekinceniz varsa.. büyük ihtimalle hamilelikten dolayı kuruluk
evin, iyi bir arabanın, güzel bir telefonun karakterden önde geldiği bir ülkede sizin de böyle düşünmeniz normal. zaten sizin de içinize çok sinmemiş ki ayrılmanızın doğru olduğunu söylememiz için konu açmışsınız.
İnşalalh en kısa zamanda büyük küvetli bir banyon olur.herkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririmbanyo şartlarına bağlı olarak tabi 1 mt duşakabin varsa mülteci gibi oluyor hatta metrobüs gibi insan ama geniş bi banyo ise süper tadından yenmez
benim eşim de korona olduğunda iki gün değil performans yataktan kalkıp konuşamadı bile. diğer günleri de ağrılı halsizlik falandı ama sonrasında eskisi gibi oldukorona bazılarına iktidarı kaybettiriyor valla ana muhalefet oluyorlar
Çok doğru güzel tespit.evli bir insanın aldatması alçakça bir durum, eskortla aldatması artık yerin dibi yani.
tekmeyi vurmanız lazımdı ama affetmişsiniz, artık ara ara aldatılmayı kabul etmeniz lazım yapacak bişey yok. ben çevremde eşini aldatıp da affedilen erkeklerden iflah olanı görmedim maalesef.
KomikKISKANÇ İNSANLA BAŞ EDİLMEZ, UZAKLAŞILIR
Alıntılar karısmıs hepVibratöre yazmışsın. Tok karnına güzel espri.
İnşalalh en kısa zamanda büyük küvetli bir banyon olur.
Çok doğru güzel tespit.
Komik