- 23 Aralık 2019
- 161
- 162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N'apıyim, bi türlü taşıyamadım. Ben de karıştırdım.Alıntılar karısmıs hep
Canınız sağolsun olur oyle şeylerN'apıyim, bi türlü taşıyamadım. Ben de karıştırdım.
O zaman daha büyük penisli erkek bulsunlar.Bu tarz ürünlere alışan kadınların, daha sonra gerçek cinsel ilişkide yeterince zevk alamadığı söyleniyor. Yani sizin zevk almadaki eşik noktanızı yükseltiyor ve sonra yaşadığınız cinsellik o noktanın altında kalabiliyor. Tek duyduğum problem bu.
Kadın vibratör sormuş. Nasıl kullanılır diye sormuş. Neden hepiniz alay edip hakaret ettiniz.İnsanların değişik değişik dertleri var işte Bu azgınlıkla Baska bişey sokmasın da
Abla sen de 52 dk once uye olup 19 ocakta acılmıs konuyu bulup, benım yorumumu seçıp,ilk mesajını bunun için mi yazıyosunKadın vibratör sormuş. Nasıl kullanılır diye sormuş. Neden hepiniz alay edip hakaret ettiniz.
Tüm dünya kullanıyor. Siz kocalarınızla düzenli sex yapıyorsunuz. Cinsellik 1. İhtiyaç mahsumca sormuş.
Evli erkeklerle birlikte olmuyor.
Gecelik ilişkiyi tercih etmiyor.
Her kadın gibi oda mutlaka sevdiği erkek tarafından sahiplenilip şevkat görmek istiyordur.
Ben vibratör kullanmıyorum elimde yapabiliyorum. Mastrubasyon yapmakta doğal. Sonra çok ayıp diye büyütülünce vajinismus olup böyle sizin gibi mutsuz kadınlar olarak saldırıyorsunuz mahsum insanlara.
Mahsum degil masum.Kadın vibratör sormuş. Nasıl kullanılır diye sormuş. Neden hepiniz alay edip hakaret ettiniz.
Tüm dünya kullanıyor. Siz kocalarınızla düzenli sex yapıyorsunuz. Cinsellik 1. İhtiyaç mahsumca sormuş.
Her kadın gibi oda mutlaka sevdiği erkek tarafından sahiplenilip şevkat görmek istiyordur.
Ben vibratör kullanmıyorum elimde yapabiliyorum. Mastrubasyon yapmakta doğal. Sonra çok ayıp diye büyütülünce vajinismus olup böyle sizin gibi mutsuz kadınlar olarak saldırıyorsunuz mahsum insanlara.
Evet sana cevap vereyim diye üyelip yaptımAbla sen de 52 dk once uye olup 19 ocakta acılmıs konuyu bulup, benım yorumumu seçıp,ilk mesajını bunun için mi yazıyosun
O zaman hoşgeldinizEvet sana cevap vereyim diye üyelip yaptım
HoşbuldukO zaman hoşgeldiniz
Aha yine diğer bütün kadınlar mutsuzKadın vibratör sormuş. Nasıl kullanılır diye sormuş. Neden hepiniz alay edip hakaret ettiniz.